Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Růženkaa píše:
@Komteska80 třeba tě to přejdeasi jde spíš o partnera, jestli je to nějakej citlivka tak mu to asi bude vadit ale každej chlap by měl podle mě pochopit že i ženský prděj a maj svý potřeby
on už je z toho celej nesvůj, že mě ještě neslyšel ani necejtil
… Prej už je čas a čeká, kdy se konečně odvážu
…takže v tom případě to tuplem " nedám" ![]()
@Komteska80
třeba ti to někdy vylítne samo a bude po všem
měla by jsi klid ![]()
@Růženkaa píše:
@Komteska80třeba ti to někdy vylítne samo a bude po všem
měla by jsi klid
Partner si uz uprd i pri poloze 69. Omluvil se a ja si uvedomila, ze kdyz ho milujes, neni co resit.
První noc, kterou jsme spolu strávili měl teď už můj manžel takové bolesti břicha při zadržování prdů, že ho málem vezla rychlá. Omluvil se, že to prostě nevydrží a od té doby prdí normálně přede mnou. Vždy jsem se snažila prdět potichu, ale po tom, co on si vedle mě ulevoval se vším všudy jsem se na to asi po měsíci vykašlala a teď spolu i soutěžíme, kdo udělá lepšího. ![]()
Ahojky nečetla jsem diskuzi, ale k tomu prdění
, s přítelem jsme spolu 7 let, přítel to neřeší, jak to na něj příjde tak to pustí ještě se zvukovým efektem
fakt někdy katastrofa, ještě mě upozorní ať jsem ticho a pak do toho ticha to pustí
no čuně, kolikrát mu nadávám, ale asi ho už nezměním ![]()
@40 plus píše:
Partner si uz uprd i pri poloze 69. Omluvil se a ja si uvedomila, ze kdyz ho milujes, neni co resit.
@Pettule69 píše:
Ahojky nečetla jsem diskuzi, ale k tomu prdění![]()
, s přítelem jsme spolu 7 let, přítel to neřeší, jak to na něj příjde tak to pustí ještě se zvukovým efektem
fakt někdy katastrofa, ještě mě upozorní ať jsem ticho a pak do toho ticha to pustí
no čuně, kolikrát mu nadávám, ale asi ho už nezměním
tohle dělá spoustu chlapů…prostě k tomu výbuchu potřebujou pozornost ![]()
@Pettule69 píše:
Ahojky nečetla jsem diskuzi, ale k tomu prdění![]()
no čuně, kolikrát mu nadávám, ale asi ho už nezměním
Klasika, zatahej mě za prst ![]()
Holky, jsem překvapená kolik z vás se pasuje do role kámoše, mě prostě přijde divný abych s chlapem závodila kdo vypustí hlasitějšího/smradlavějšího prďáka, nebo si víc krkne. Myslím že žena by měla až do smrti zůstat ženou, a zachovat si určitou úroveň. Každému je jasné že prdy má jak muž tak žena, ale třikrát zvednout nohu a vytlačit ho, u toho se tlemit
nejsem žádná puritánka nebo přizdi. sráč, ale co tu čtu mě fakt šokuje ![]()
@K.Black píše:
Holky, jsem překvapená kolik z vás se pasuje do role kámoše, mě prostě přijde divný abych s chlapem závodila kdo vypustí hlasitějšího/smradlavějšího prďáka, nebo si víc krkne. Myslím že žena by měla až do smrti zůstat ženou, a zachovat si určitou úroveň. Každému je jasné že prdy má jak muž tak žena, ale třikrát zvednout nohu a vytlačit ho, u toho se tlemitnejsem žádná puritánka nebo přizdi. sráč, ale co tu čtu mě fakt šokuje
To si zabila
![]()
@Katty Caprio píše:
To si zabila![]()
![]()
já ten příspěvek myslím naprosto vážně, žádný humor nebo ironie.