Přejídání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5502
30.9.18 19:24
@Monchichik píše:
@lucenka tak u nás v rodině je to tak, že tam to dítě jde i přes to, že se rodiče bojí, právě proto, že se bojí říct ne

A když je matka naštvaná, že doma blije, tak jí zatají, že je do jídla nucené 8) . Jistě…

• načítám...
25179
30.9.18 19:54
@Kelsey píše:
Udelala by lip, kdyby si normalne, klidne u kavy a dortu promluvila s babi. Nez tady vlastni matku pomlouvat, ze vnucka po jejim jidle zvraci. Tady stejne nic nevyresi. Musi resit ve sve rodine (idealne klidne). Jestli je arogantni, vzpurna, jak predvadi zde, tak zadelava dceri na zaludecni vredy, prestoze bude jist Bio a nejzdravejsi jidla sveta. Psych. dela hodne.

přesně tak ;) Ale jestli se chová tak jako tady, tak to aby ta její máma měla svatozář ;) A malá nervy ze železa ;) Osobně si myslím, že má chudák nervy právě z matky a proto ty potíže 8)

• načítám...
12272
30.9.18 19:55
@rozand píše:
Ale ty sama ses dcery zatím ani nezeptala, jestli je do jídla nucená. Mně jsi tu psala, že krčí rameny a dělá nevinné ksichtíky. To by mi od 9leté jako reakce na jasný dotaz fakt nestačilo :roll: .

Nenapadlo mě, že by jí nutili. Jí ráda. Dnes jsem dceru vyzvedla a prý jedla tři knedlíky, tu omáčku a pak dort a pak nic… Bylo jí těžko, to chápu, po takové náloži by mi taky bylo a tak už nejedla nic jiného a ráno zvracela.

• načítám...
12272
30.9.18 19:56
@rozand píše:
A když je matka naštvaná, že doma blije, tak jí zatají, že je do jídla nucené 8) . Jistě…

Ne já budu nadšená a ona mi to řekne. Nevím, jaký máš ty vztah se svými dětmi, ale mě dcera důvěřuje. Nesmíš posuzovat vše podle sebe…

• načítám...
25179
30.9.18 19:58
@tiffany píše:
No už jí tam nenechám a u nás žádné rodinné konstelace nepřicházejí v úvahu, protože naši si hrajou na bezchybné. Musí být vždy zájem z obou stran…

zjevně neznáš princip rodinných konstalací :think: A pokud si hrají rodiče n bezchybné, máš to zjevně po nich :jazyk: Neviděla jsem tu od tebe jediný náznak sebereflexe, pouze neurvalé útoky :jazyk:

• načítám...
12272
30.9.18 19:59
@pe-terka píše:
přesně tak ;) Ale jestli se chová tak jako tady, tak to aby ta její máma měla svatozář ;) A malá nervy ze železa ;) Osobně si myslím, že má chudák nervy právě z matky a proto ty potíže 8)

Ke slušným jsem slušná a rypny si nic jiného nezaslouží… Ano moje matka si taky myslí, že si bude dělat co chce a ještě mě nerespektovat a vynucuje si slušnost. Je to něco podobného. Díky všem rypnám, že mi tu krásně zahrály mojí matku. :palec:

• načítám...
25179
30.9.18 20:03
@tiffany píše:
Ke slušným jsem slušná a rypny si nic jiného nezaslouží… Ano moje matka si taky myslí, že si bude dělat co chce a ještě mě nerespektovat a vynucuje si slušnost. Je to něco podobného. Díky všem rypnám, že mi tu krásně zahrály mojí matku. :palec:

26 stran tvých vzteků a nadávek a zjevně se ti neulevilo :think: Matka ti pravidelně hlídá dítě (což rozhodně není samozřejmost) a jen tady na ni bliješ hnusy, ona se nemůže bránit :think: Čím jsi tu hnusnější, tím víc jsem na její straně :think:
Když je taková semetrika, hlídej si děcko sama, ne? Nebo si zacvakej chůvu a vyber si takovou, která tě bude respektovat :think:

Příspěvek upraven 30.09.18 v 20:04

• načítám...
5502
30.9.18 20:04
@tiffany píše:
Ne já budu nadšená a ona mi to řekne. Nevím, jaký máš ty vztah se svými dětmi, ale mě dcera důvěřuje. Nesmíš posuzovat vše podle sebe…

Já právě rozporuju, že by ti o tom dcera neřekla, kdyby to tak bylo. Přečetla sis, na co jsem reagovala?

• načítám...
5502
30.9.18 20:07

@tiffany A já jsem rypna v čem, prosím? Že tvrdím, že by bylo fér to s dcerou nejdřív pořádně probrat, než založíš diskuzi o tom, jak je tvoje matka hrozná? Co je na tom prosím tak rýpavého? Připadá mi to jako konstruktivní.

Jinak jestli za celý den měla snídani, pak svíčkovou se 3 knedlíky a dort a byla tak přejezená, že zvracela, tak má teda asi jinak hodně malý porce, ne?

Sama jsi zmínila, že doma po jídle ještě šmejdí - má hlad, nebo na co má v tu chvíli chuť? :nevim:

• načítám...
lucenka
30.9.18 20:08
@tiffany píše:
Nenapadlo mě, že by jí nutili. Jí ráda. Dnes jsem dceru vyzvedla a prý jedla tři knedlíky, tu omáčku a pak dort a pak nic… Bylo jí těžko, to chápu, po takové náloži by mi taky bylo a tak už nejedla nic jiného a ráno zvracela.

Tak to bude chyba v tobě a nervování dítěte. 3 knedlíky a následný dezert zvládne můj kluk v 7 letech bez problémů… Opravdu se zkus nad sebou zamyslet… Přijde mi, že máš radost z toho, že tvá dcera nebude moct jezdit na chalupu.

• Upravit
12272
30.9.18 20:11
@lucenka píše:
Tak to bude chyba v tobě a nervování dítěte. 3 knedlíky a následný dezert zvládne můj kluk v 7 letech bez problémů… Opravdu se zkus nad sebou zamyslet… Přijde mi, že máš radost z toho, že tvá dcera nebude moct jezdit na chalupu.

Jo chyba je ve mě a proto dcera zvrací u mých rodičů. To je opravdu marný. Pořád do kola ty samý nesmysly.

• načítám...
12272
30.9.18 20:12
@rozand píše:
@tiffany A já jsem rypna v čem, prosím? Že tvrdím, že by bylo fér to s dcerou nejdřív pořádně probrat, než založíš diskuzi o tom, jak je tvoje matka hrozná? Co je na tom prosím tak rýpavého? Připadá mi to jako konstruktivní.

Jinak jestli za celý den měla snídani, pak svíčkovou se 3 knedlíky a dort a byla tak přejezená, že zvracela, tak má teda asi jinak hodně malý porce, ne?

Sama jsi zmínila, že doma po jídle ještě šmejdí - má hlad, nebo na co má v tu chvíli chuť? :nevim:

S dcerou jsem to probírala, s matkou taky a opět se to opakovalo. Nevím, co je divného na tom, že jsem založila diskuzi. Zase jedna z těch, co nemají osobní zkušenost, ale moc dobře vědí, co by dělaly a co mají dělat druhé. Ty co osobní zkušenost mají tady tohle nepředvádějí. Čím to asi bude?

• načítám...
16302
30.9.18 20:13
@tiffany píše:

A to byl oběd, ty knedlíky? No tři knedlíky s omáčkou a odpoledne kousek dortu zvládne sníst i můj skoro pětiletý syn, který váží 16kg. Jestli to byl oběd a potom nejedla až do druhé dne a zvracela až ráno, tak to moc nevypadá jako přímá reakce na to jídlo, protože to bylo nějakých 15-20h po jídle :think:

• načítám...
25179
30.9.18 20:14
@rozand píše:

Sama jsi zmínila, že doma po jídle ještě šmejdí - má hlad, nebo na co má v tu chvíli chuť? :nevim:

vidíš, to je taky varianta :think: Že je holka zvyklá na tak malé porce a omezování v jídle, že jak dostane víc, tak to ten scvrklý žaludek nezvládne :think:

Příspěvek upraven 30.09.18 v 20:15

• načítám...
12272
30.9.18 20:14
@rozand píše:
A když je matka naštvaná, že doma blije, tak jí zatají, že je do jídla nucené 8) . Jistě…

No asi jsem to vůbec nepochopila. Píšeš, že doma blije a to není pravda. Doma neblije, kdybys si to tu pročetla. Tak nevím, na co mám reagovat. Na to, co není pravda? Nevím, co tím básník chtěl říct.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová