Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Blackova.K píše:…krehke subtilni zeny mne vzdy desne iritovaly. navic s malymi chodidly.
38 číslo kalhot jsem měla na konci těhotenství se 67 kilama asi
Tak ja mela 70kg178cm pred tehu a velikost 40, ted tedy 42. Zalezi take jestli je v kalhotach elasten, to dela take dost. Nahore velikost M, prsa 85B. Kdyz jsem mela 85kg, nosila jsem 42 az 44, ale byla jsem v nich narvana!
@farska píše: …krehke subtilni zeny mne vzdy desne iritovaly. navic s malymi chodidly.
oboji totiz nemam a mit nebudu, proto zaavidiiiiim.:)
no nemáš co závidět, jo chodidlo mám taky malý. Teď už to jde, asi jak mi stárnou nohy, tak se rozkydávaj
ale dřív, všechny boty široký. Teda klasický páskový nemůžu furt, bych měla prsty před botama ![]()
Mám 175cm a 95kg, nikdo by mi tyto kila netipoval, dokáži se obléci opravdu vkusně i na jednání - kostýmky apod. I ti chlapy se kolem točí. Není to o kilech, je to o aktuálním charizmatu. Zakladatelko, nevěš hlavu a buď spokojená. Já občas najdu sílu zhubnout, většinou se řídím dietou Ing. Havlíčka, jednou jsme zhubla i dvacet kilo, opět žravostí nabrala, miluju jídlo. Avšak bez jojoefektu. Já to třeba zhubnu, ale trvale neudržím. Vlčí hlad mě opět přivede do mých krásných kyprých rozměrů. ![]()
@berry4 píše:
@Blackova.K no,mě nohy věkem kostnatí a hubnou
nj tak ty jsi o proti mě už stará, já jsem pořád dívenka
mě se asi placatí
kostnatý jsou od jakživa ![]()
90kg při 175 cm je myslím dost. To by mě teda dost vadilo. Každý to má jinak. I kg některé umí nosit, ale je jich velmi málo. A nechápu, proč se zlobíš, že tě přirovnávají k mámě, když je podle tebe krásná ženská.
@majki.r píše:
Já bych tohle naprosto pochopila u závažnější obezity, ale proč by okolí mělo řešit pár kilo navíc? To je snad věc toho, kdo je nosí…mám kamarádku, je trochu při těle, ale je to usměvavá hodná a pozitivní holka…teď čerstvě i maminka. A přestala se stýkat s rodinou, protože neuměli mluvit o ničem jiném, než že je tlustá jak prase, doslova. Rodiče jsou totiž sportovci a dceruška jim kazí rodinný obrázek. A přitom není nijak extra tlustá, spíš oplácanější.
Definuj „par kilo navic“. To znamena, ze mas obvykle 65, ale nacpala aes cukrovim a mas 68. A ne pri vysce 175 mit 90 kilo
Nehlede na to, ze mnoho svalove hmoty tam nebude. Jsem jeste o par centaku vyssi a kdyz si predstavit, ze bych mela nabrat dvacet kilo
jako jo, rekla bych, ze pak bych uz byla tlusta ![]()
Co se tyka toho, ze tu nelteri pisi, ze dedicny zadek, prsa, bricho neni, tak to je pitomost. Muzi rekl sport.dr., ze pas ma proste po mame a kdyz bude zrat a lemrit, bude mit pneumatiku. Coz je pravda. Kdyz si vyzira a nesportuje, jde mu to vyhradne do bricha. Ty dispozice tam jsou. Nicmene pokud ji normalne a sportuje, je v pase stihly. Takze vetsinou je to vazne jen o discipline - stravovaci i pohybove, to mi nikdo nevykeca.
@berry4 píše:
Holky dovedete si představit Malinu Obrovskou nahou? Ty její šílenou řit´, co jí visí nahoru, kolik sádla na ní je, nohy přetékající tukem, ta prsa, když povolí z těch svázaných korzetů… Mám ji jako ženskou ráda, ale pokaždé, když ji vidím, tak mě zachvátí tahle představa a chce se mi doslova blejt.
proč to tak řešíte? Takové nechutné kritické komentáře jsem už dlouho nečetla.
@belladonna píše:
proč to tak řešíte? Takové nechutné kritické komentáře jsem už dlouho nečetla.
máme o ní psát, že je jak laňka?
![]()
@Krasavicaa píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Musíš ji neřešit, případně opakovat mantru: „Ona ta kila umí nosit!“
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prosím? Nelíbí se mi, že se do tlustých tak navážíte. Halinu komentujte opravdu nechutně.
@Lambdada píše:
Musíš ji neřešit, případně opakovat mantru: „Ona ta kila umí nosit!“
kde? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mě je blbě ![]()