Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@evill Já mám prsa 65 DD, takže asi tak, když jsem měla o pět kilo méně, tak jsem kalhoty 36 taky nosila, ale musely být prodloužený. Měřím teda 176.
Příspěvek upraven 26.12.14 v 17:15
@evill píše:
Ja teda dal nedocetla, ale mam 174/58-60 kg a velikost 36. Zas mi pripada divne, ze nekdo podobne vysky muze mit byt ma o pet kg vice velikost 4038 na me vylozene planda, nemam prsa ani zadek, takze se mi nezda nemozne mit pri 90 kg 40.
ja mam 36 spodek a 40 vrsek, 170/61 kilo.
@majki.r píše:
Přidal/a jsi jí 5 kilo
Soráč. Možná jsem se spletl o dva roky ![]()
@zoe546 píše:
Mám 175cm a 95kg, nikdo by mi tyto kila netipoval, dokáži se obléci opravdu vkusně i na jednání - kostýmky apod. I ti chlapy se kolem točí. Není to o kilech, je to o aktuálním charizmatu. Zakladatelko, nevěš hlavu a buď spokojená. Já občas najdu sílu zhubnout, většinou se řídím dietou Ing. Havlíčka, jednou jsme zhubla i dvacet kilo, opět žravostí nabrala, miluju jídlo. Avšak bez jojoefektu. Já to třeba zhubnu, ale trvale neudržím. Vlčí hlad mě opět přivede do mých krásných kyprých rozměrů.
Muj manzel rika ze zenska s 90kg a vkusne oblecena je prijemna na schuzce a na pokec ale jak svlekne musi se chlap sakra prekecavat a budit druhe ja
@aaababy píše:
Muj manzel rika ze zenska s 90kg a vkusne oblecena je prijemna na schuzce a na pokec ale jak svlekne musi se chlap sakra prekecavat a budit druhe ja
nebo jak píše klasik českého mužského šovinismu dr. Hausmann - ožrat se tak, aby ty pancíře špeku přežil a rozlišil, který lalok je prso.
Příspěvek upraven 26.12.14 v 17:53
@Burj Chalifa píše:
nebo jak jak píše klasik českého mužského šovinismu dr. Hausmann - ožrat se tak, aby ty pancíře špeku přežil a rozlišil, který lalok je prso.
Hrozne zboznuju kdyz obrne rekne ze manzelovi to nevadi a nemenil by. Menil!!! Ale co mu sakra zbyva!!! Tajne koukat na videa mozna a mit inspiraci aby mu to fungovalo.
@aaababy píše:
Hrozne zboznuju kdyz obrne rekne ze manzelovi to nevadi a nemenil by. Menil!!! Ale co mu sakra zbyva!!! Tajne koukat na videa mozna a mit inspiraci aby mu to fungovalo.
Obryně s býčí šíjí - též klasika od dr. Hausmanna (Základy mužského šovinismu).Doporučuji, je to skvělé čtení. Jen u něj ženské prskají, ty, co se poznají.
@aaababy píše:
@Burj Chalifa píše:
nebo jak píše klasik českého mužského šovinismu dr. Hausmann - ožrat se tak, aby ty pancíře špeku přežil a rozlišil, který lalok je prso.Příspěvek upraven 26.12.14 v 17:53
@Burj Chalifa díky, to si přečtu.
@aaababy jj je po vánocích, Santova milenka už je mimo.
@Blackova.K píše:
@Burj Chalifa díky, to si přečtu.@aaababy jj je po vánocích, Santova milenka už je mimo.
Výtečný je i druhý díl Základy mužského šovinismu pro pokročilé.
@Tinkka píše:
To ze Ti lekarka na morbidni obezitu nic nerekla je jedna vec, ze hazardujes se svym zdravim je vec druha a ze se tim jeste chlubis to je vec treti! Kazdy sveho stesti (zdravi) strujcem a Ty s takovou vahou zrejme dlouho zdrava nebudes, bohuzel
Taky mi to přijde zvláštní.. Můj doktor mě prudil, když jsem měla 75kg na 171cm docela dost. Asi i vzhledem k tomu, že maminka byla v té době hodně při těle (měly jsme stejného doktora). Bylo mi dvacet. A to nevěděl, že už jsem v té době měla 11kg dole. No každopádně jsem pak dohubla na nějakých 69 a přestala. Až po porodu jsem šla na nějakých 61kg. A když jsem podruhý těhotná napochodovala na prevenci už k nástupkyni starého pána, tak si mě změřila pohledem, jaktože jako nemám nadváhu, když to má napsaný v kartě. Měla jsem 64kg ![]()
Nicméně 90kg na 173cm nadváha je, ale nedovolila bych si to někomu předhazovat, vím, jak ten výsměch bolí, zažila jsem to jako dítě.. S přáteli nebo příbuznými, u kterých nevidím vůli, o tom vůbec nemluvím. Když vím, že to někdo řeší, tak ráda poradím. Ale většinou jeto brzo pustí. Nedokážou pochopit, že to není o dietě a že se v lednu dvakrát vydaj do posilovny, ale že musej přehodnotit přístup k životu a svému zdraví ![]()
Nicméně naši z toho maj už prču, ale v dobrém. Prej ta bio vánočka, co jsem našim vezla na Štědrý den, byla super
No bio nebyla, ale celozrnná jo
Já už jinak ani vařit a péct neumím ![]()
@berry4 píše:
Holky dovedete si představit Malinu Obrovskou nahou? Ty její šílenou řit´, co jí visí nahoru, kolik sádla na ní je, nohy přetékající tukem, ta prsa, když povolí z těch svázaných korzetů… Mám ji jako ženskou ráda, ale pokaždé, když ji vidím, tak mě zachvátí tahle představa a chce se mi doslova blejt.
Tak to je o množství svalové hmoty.. Já měla na 69kg jasnou 38, hodně cvičím, mám to ve svalech. Na 36 najíždím ale až kolem 63kg, mluvím o kalhotech tedy. Ale 90kg s vel. 40 moc nekoresponduje, to je pravda..