Rozčílená, asi hloupá tchýně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
31.12.19 11:18
@g.sandova píše:
Já poslala ke schválení absolventku s preklrpem v názvu docela vtipným. Místo…péči jsem měla p. íči.
:mrgreen: Oblíbený překlep - předávám do p. če…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
31.12.19 11:20
@PaníKadrnožková píše: :oops: :oops: :oops: jsem to nechtela zduraznovat, to jen aby bylo jasno :lol:Jinak mi pojdte, vy chytrolinky, prispet do diskuze To nejlepsi z e-mimina, jako baby, co nemaji nic lepsiho na praci, nez sedet na netu, jiste budete mit, co rict :jazyk:
:mrgreen:
Prokrastinuju před úklidem. Momentálně. Jinak zde prokrastinuju před lecčíms.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
31.12.19 11:23
@g.sandova píše:
@PaníKadrnožková jo, pusu ti to i ve vedlejší diskuzi. V neděli porodino. A jelikož mám problém s a antikoncepci, tak jsem se rozhodla pro doživotní celibát :mrgreen:

Juuuu, gratuluju :kytka: :kytka: :kytka: bylo to husty, jo 8o chudinko :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
19388
31.12.19 11:37
@PaníKadrnožková píše:
Juuuu, gratuluju :kytka: :kytka: :kytka: bylo to husty, jo 8o chudinko :hug: :hug: :hug:

Dekuju. Malej byl blbě natocenej, furt mě mě ujišťovali, že ti není problém. Pořád jsem se na kontrolách ptala, jestli nemůže být zamotanej do šňůry. Tak prej určitě ne. No to víš, že byl, zaseknul se, na chvíli ozvy spadly, nešel vytlačit. No na kleště nedošlo, musely mi doktorka s PA pomáhat zvenčí. Snažila jsem se fakt hodně, představa kleští mě fakt vyděsila.
Jsem ráda, že jsem tam nakonec partnera nechtěla. Doktorka i asistentka byly úplně v pohodě, byli to i docela rychlý, respektovaly moje požadavky. Jen ten závěr. Naštěstí bez ozivovani, ale chvíli zo trvalo, než se nadechnutí. Vše ale do minuty, tak věříme, že je v pořádku.
Já už dizivotne piluli mezi kolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
31.12.19 11:40

@g.sandova :hug: :hug: :hug: konec dobry, vsechno dobré, ale fuj, takovej mazec :,( jeste jednou gratuluju :srdce:

• Citovat
  • Upravit
66852
31.12.19 11:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
31.12.19 11:42

@PaníKadrnožková díky moc, hlavně buď v klidu, ty to budes mít v pohodě. Ono i tak, malej byl na pár zatlaceni venku, ale bez tlačeni na břicho a pomoc spisem, asi mi ho tam dotacela, bych neporodila.
A teď už skoro o ničem nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
31.12.19 12:20

@g.sandova gratuluju :kytka: @PaníKadrnožková ty mas termin kdy?

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
31.12.19 12:27
@lolink píše:
@g.sandova gratuluju :kytka: @PaníKadrnožková ty mas termin kdy?

Az 20.2., jeste se tu naotravuju :roll:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
31.12.19 12:45
@Modesta píše:
Za mě jedna hrubka, pár chybějících čárek a takse na konci :nevim: nic, za co by si zakladatelka zasloužila takový kartáč. Jen příště prosím psát kratší věty. Nesnáším, když někdo píše věty dlouhé přes 3 řádky, kdo se v tom má vyznat.No a k dotazu - příště s tchýní nic takového nehrej a nebo ji párkrát nech vyhrát…

Velké hrubky tam má 2. Z čehož jedna je učivo 2. třídy základní školy.

• Citovat
  • Upravit
66852
31.12.19 13:02
@lucenka píše:
Velké hrubky tam má 2. Z čehož jedna je učivo 2. třídy základní školy.

já viděla jen tu zdraví, co jsem přehlédla? teda ještě je tam vtom/v tom, ale nevím, nakolik je v tom na vině mobil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
31.12.19 13:13
@matkabagristy píše:
já viděla jen tu zdraví, co jsem přehlédla? teda ještě je tam vtom/v tom, ale nevím, nakolik je v tom na vině mobil

cesko?
Se nekomu na mobilu nechtelo psat velky pismeno a je z toho afera :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
31.12.19 13:34
@lolink píše:
@g.sandova gratuluju :kytka: @PaníKadrnožková ty mas termin kdy?

Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.12.19 13:38
@matkabagristy píše:
já viděla jen tu zdraví, co jsem přehlédla? teda ještě je tam vtom/v tom, ale nevím, nakolik je v tom na vině mobil

neumí napsat správně název vlastní země :zed:

• Citovat
  • Upravit
60142
31.12.19 13:41
@lucenka píše:
neumí napsat správně název vlastní země :zed:

No a co? To svedci o cem? Pro me o tom, ze byla shnila psat velky pismeno. Nekdo zas ve vlastnim jazyce neumi psat velke pismeno na zacatku vety. Rodna rec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová