Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PaníKadrnožková píše:
A tys nikdy neslysela, ze vysokoskolak ma byt elitou naroda, tudiz reprezentuje v KAZDEM lidskem konani?
a co teprve, kdyby zakladatelka byla učitelka, to by byl hukot. Frustráti, co kdy dostali kouli z diktátu, by se mohli vyžívat až do dalšího vysvědčení
@matkabagristy píše:
Já přiznávám jisté mezery ve vzdělání, nemám 9. třídu
To moc neberu, určitě jsi vylezla v osmý. Takže něco na způsob géniů, co přeskočili dva ročníky střední a šli rovnou na univerzitu ![]()
@matkabagristy píše:
a co teprve, kdyby zakladatelka byla učitelka, to by byl hukot. Frustráti, co kdy dostali kouli z diktátu, by se mohli vyžívat až do dalšího vysvědčení
A jooo, to byla ta bozi diskuze o ucach
![]()
Ja taky nemam ani devitku a propadla jsem z anglictiny (na VS) ![]()
@PaníKadrnožková píše:
A jooo, to byla ta bozi diskuze o ucach![]()
Ja taky nemam ani devitku a propadla jsem z anglictiny (na VS)
jsme JELITA národa ![]()
@PaníKadrnožková píše:
@PaníKadrnožková píše:
Jéé, já rupla z překladu. Což je vtipný, protože teď je to tak 75% mý práce (v jednodušší verzi teda). Vědět to ta docentka, tak ji asi omejvaj ![]()
Edit: A devítku mám. Jsem už z té změkčilé doby, kdy děti potřebovaly na základku víc času ![]()
Příspěvek upraven 31.12.19 v 18:17
@Ba-stet píše:
Jéé, já rupla z překladu. Což je vtipný, protože teď je to tak 75% mý práce (v jednodušší verzi teda). Vědět to ta docentka, tak ji asi omejvaj
Hele, ja tu anglinu taky dost pouzivam
a nejvetsi pochvala byla, kdyz mi Brit rekl, ze mluvim moc hezky
ale bylo to tak po 10 letech potupneho dohaneni ![]()
Nejlepší jsou tady ty komandérky, co hořekují nad něčí gramatikou, přitom samotný tam mají hrubky
.
@PaníKadrnožková píše:
Hele, ja tu anglinu taky dost pouzivama nejvetsi pochvala byla, kdyz mi Brit rekl, ze mluvim moc hezky
ale bylo to tak po 10 letech potupneho dohaneni
Toho bych se taky chtěla dožít. Moje angličtina už prakticky zemřela (pořád si slibuju, že ji resuscituju), já ji používám prakticky jen pasivně, takže super čtu, rozumím, slovní zásoba dobrá… A když mám promluvit, tak si ten druhý musí myslet, že je v rozvojové zemi ![]()
@Ba-stet píše:
Toho bych se taky chtěla dožít. Moje angličtina už prakticky zemřela (pořád si slibuju, že ji resuscituju), já ji používám prakticky jen pasivně, takže super čtu, rozumím, slovní zásoba dobrá… A když mám promluvit, tak si ten druhý musí myslet, že je v rozvojové zemi
Tys nechodila s cizincem, vid
ja rok a na mou anglictinu to melo vyslovene blahodarny vliv (a jeste na eroticky slovnik v hoch Deutch) ![]()
Holky, o anglictine radsi ani nemluvte. Ja dokazu krasne mluvit o nytovani a odvodikovani, ale jakmile dojde na normalni mluvu, jsem u konce.
obedy se zakazniky pro mne byly porod. A to jsem si rikala, jak se na te materske vyhecuju. ![]()
@lolink píše:
Holky, o anglictine radsi ani nemluvte. Ja dokazu krasne mluvit o nytovani a odvodikovani, ale jakmile dojde na normalni mluvu, jsem u konce.obedy se zakazniky pro mne byly porod. A to jsem si rikala, jak se na te materske vyhecuju.
ale prdlajs, to se ti slovník obohatí o hleníky, prdíky, těhulkování…
@lolink píše:
Ve vedlejsi disluzi o filmu je hned v prvnim prispevku narazka na pravopis.je to jak mor.
Mě svrbí klávesnice jen když zahlédnu slovo „kort“ nebo vylepšenu verzi „kord“. To se fakt musím ovládat, abych si nehrála na učitelku pravopisu ![]()