Rozčílená, asi hloupá tchýně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66852
31.12.19 17:58
@PaníKadrnožková píše:
A tys nikdy neslysela, ze vysokoskolak ma byt elitou naroda, tudiz reprezentuje v KAZDEM lidskem konani? ;)

a co teprve, kdyby zakladatelka byla učitelka, to by byl hukot. Frustráti, co kdy dostali kouli z diktátu, by se mohli vyžívat až do dalšího vysvědčení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
31.12.19 18:00

Já přiznávám jisté mezery ve vzdělání, nemám 9. třídu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
31.12.19 18:02
@matkabagristy píše:
Já přiznávám jisté mezery ve vzdělání, nemám 9. třídu :oops:

To moc neberu, určitě jsi vylezla v osmý. Takže něco na způsob géniů, co přeskočili dva ročníky střední a šli rovnou na univerzitu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
31.12.19 18:07
@matkabagristy píše:
a co teprve, kdyby zakladatelka byla učitelka, to by byl hukot. Frustráti, co kdy dostali kouli z diktátu, by se mohli vyžívat až do dalšího vysvědčení

A jooo, to byla ta bozi diskuze o ucach :lol: :hug:

Ja taky nemam ani devitku a propadla jsem z anglictiny (na VS) :oops:

• Citovat
  • Upravit
66852
31.12.19 18:10
@PaníKadrnožková píše:
A jooo, to byla ta bozi diskuze o ucach :lol: :hug:Ja taky nemam ani devitku a propadla jsem z anglictiny (na VS) :oops:

jsme JELITA národa :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
31.12.19 18:12
@PaníKadrnožková píše:
A jooo, to byla ta bozi diskuze o ucach :lol: :hug:Ja taky nemam ani devitku a propadla jsem z anglictiny (na VS) :oops:
:mrgreen: ja z mechaniky.
  • Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
31.12.19 18:14
@lolink píše: :mrgreen: ja z mechaniky.

To je mnohem mensi ostuda :lol:

• Citovat
  • Upravit
18177
31.12.19 18:14
@PaníKadrnožková píše:

Jéé, já rupla z překladu. Což je vtipný, protože teď je to tak 75% mý práce (v jednodušší verzi teda). Vědět to ta docentka, tak ji asi omejvaj :mrgreen:

Edit: A devítku mám. Jsem už z té změkčilé doby, kdy děti potřebovaly na základku víc času :mrgreen:

Příspěvek upraven 31.12.19 v 18:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
31.12.19 18:16
@Ba-stet píše:
Jéé, já rupla z překladu. Což je vtipný, protože teď je to tak 75% mý práce (v jednodušší verzi teda). Vědět to ta docentka, tak ji asi omejvaj :mrgreen:

Hele, ja tu anglinu taky dost pouzivam :lol: a nejvetsi pochvala byla, kdyz mi Brit rekl, ze mluvim moc hezky :lol: ale bylo to tak po 10 letech potupneho dohaneni :lol:

• Citovat
  • Upravit
2144
31.12.19 18:18

Nejlepší jsou tady ty komandérky, co hořekují nad něčí gramatikou, přitom samotný tam mají hrubky :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
31.12.19 18:20
@PaníKadrnožková píše:
Hele, ja tu anglinu taky dost pouzivam :lol: a nejvetsi pochvala byla, kdyz mi Brit rekl, ze mluvim moc hezky :lol: ale bylo to tak po 10 letech potupneho dohaneni :lol:

Toho bych se taky chtěla dožít. Moje angličtina už prakticky zemřela (pořád si slibuju, že ji resuscituju), já ji používám prakticky jen pasivně, takže super čtu, rozumím, slovní zásoba dobrá… A když mám promluvit, tak si ten druhý musí myslet, že je v rozvojové zemi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
31.12.19 18:23
@Ba-stet píše:
Toho bych se taky chtěla dožít. Moje angličtina už prakticky zemřela (pořád si slibuju, že ji resuscituju), já ji používám prakticky jen pasivně, takže super čtu, rozumím, slovní zásoba dobrá… A když mám promluvit, tak si ten druhý musí myslet, že je v rozvojové zemi :oops:

Tys nechodila s cizincem, vid :lol: ja rok a na mou anglictinu to melo vyslovene blahodarny vliv (a jeste na eroticky slovnik v hoch Deutch) :lol:

• Citovat
  • Upravit
lolink
31.12.19 18:45

Holky, o anglictine radsi ani nemluvte. Ja dokazu krasne mluvit o nytovani a odvodikovani, ale jakmile dojde na normalni mluvu, jsem u konce. :mrgreen: obedy se zakazniky pro mne byly porod. A to jsem si rikala, jak se na te materske vyhecuju. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
66852
31.12.19 19:36
@lolink píše:
Holky, o anglictine radsi ani nemluvte. Ja dokazu krasne mluvit o nytovani a odvodikovani, ale jakmile dojde na normalni mluvu, jsem u konce. :mrgreen: obedy se zakazniky pro mne byly porod. A to jsem si rikala, jak se na te materske vyhecuju. :mrgreen:

ale prdlajs, to se ti slovník obohatí o hleníky, prdíky, těhulkování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
31.12.19 19:38
@lolink píše:
Ve vedlejsi disluzi o filmu je hned v prvnim prispevku narazka na pravopis. :mrgreen: je to jak mor. :mrgreen:

Mě svrbí klávesnice jen když zahlédnu slovo „kort“ nebo vylepšenu verzi „kord“. To se fakt musím ovládat, abych si nehrála na učitelku pravopisu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová