Rozčílená, asi hloupá tchýně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
31.12.19 13:47
@Baba píše:
No a co? To svedci o cem? Pro me o tom, ze byla shnila psat velky pismeno. Nekdo zas ve vlastnim jazyce neumi psat velke pismeno na zacatku vety. Rodna rec :roll:

Já se ale nikde nechlubím tím, že mám VŠ zaměřenou na český jazyk ;) navíc je otázka, jestli se v mém případě jedná o větu, když tam ani není interpunkční znaménko :*

• Citovat
  • Upravit
60142
31.12.19 13:49
@lucenka píše:
Já se ale nikde nechlubím tím, že mám VŠ zaměřenou na český jazyk ;) navíc je otázka, jestli se v mém případě jedná o větu, když tam ani není interpunkční znaménko :*

No vidis. Druha chyba :jazyk:
Jenze zakladatelka se vyskou nechlubi, ten motiv ji tu byl prisouzen. Me by to nenapadlo.
Podle sebe soudim tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
31.12.19 13:57
@lucenka píše:
Já se ale nikde nechlubím tím, že mám VŠ zaměřenou na český jazyk ;) navíc je otázka, jestli se v mém případě jedná o větu, když tam ani není interpunkční znaménko :*

Tak ona se nechlubila tady, ale tu tchyni svou cestinou zjevne sejmula, takze takovy negramot asi neni :mrgreen: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
18177
31.12.19 14:02

Tak spíš jde o to, že když normální dospělá ženská ma potřebu založit diskusi o tom, že je její sedmdesátiletá tchyně hloupá (i když s ní jinak vychází dobře), tak musí počítat s tím, že si do ní taky někdo rejpne. V diskusi, kde si děláme srandu z cizich hrubek, si taky dáváme sakra majzla, abychom nějaké nenasekali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
31.12.19 14:06
@lucenka píše:
neumí napsat správně název vlastní země :zed:

jakože napsala malým česko? Je to název hry, na mobilu to dá práci. Lenost jako s těmi čárkami. Na mobilu neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
31.12.19 14:06
@lucenka píše:
neumí napsat správně název vlastní země :zed:

ha :mrgreen: jsi lenivá psát i interpunkční znaménka, przniteli, obrozenci se v hrobě obrací :lol:

Příspěvek upraven 31.12.19 v 14:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
31.12.19 14:07

Mne to prijde zbytecny, se tu pul diskuze tocit na dvou chybach. :nevim: Ja jsem zase lina psat hacky a carky nad pismeny, jak jsem na mobilu. A jo, nekdy vynecham velka pismena tam, kde maji byt. A nekdy, jak cumim na klavesku na tel. a nectu text, tak jsem taky schopna v konverzaci napsat pekny hovadiny. To, ze psala VS mi prislo jako uvedeni do situace, nikoliv chlubeni.

• Citovat
  • Upravit
426
31.12.19 14:32

Jo jo, tohle jsou přesně ty hry u kterých se rozhádá celá rodina. Jako úplně blbá si nepřijdu, ale historie a zeměpis jdou mimo mě, takže tyto hry taky miluju a většinou si na konci přijdu jak total lopata. Tchýni se nedivím a je mi upřímně líto, že jste ji zkazili Vánoce. Příště zkuste Sazky a dostihy. :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
31.12.19 14:37
@Tonka83 píše:
Jo jo, tohle jsou přesně ty hry u kterých se rozhádá celá rodina. Jako úplně blbá si nepřijdu, ale historie a zeměpis jdou mimo mě, takže tyto hry taky miluju a většinou si na konci přijdu jak total lopata. Tchýni se nedivím a je mi upřímně líto, že jste ji zkazili Vánoce. Příště zkuste Sazky a dostihy. :P :P :P

Nene. Zakladatelka je zla, urcite by ji vyfoukla Napoliho a vsechny trenery :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
31.12.19 14:42
@Ba-stet píše:
Tak spíš jde o to, že když normální dospělá ženská ma potřebu založit diskusi o tom, že je její sedmdesátiletá tchyně hloupá (i když s ní jinak vychází dobře), tak musí počítat s tím, že si do ní taky někdo rejpne. V diskusi, kde si děláme srandu z cizich hrubek, si taky dáváme sakra majzla, abychom nějaké nenasekali…

taky nechápu to nutkání zakládání diskuzí o podobných ptákovinách. Navíc dospělá baba, nemá to zapotřebí.
já tu mám jen jednu diskuzi, taky děsná čičovina :mrgreen:

https://www.emimino.cz/…dech-201735/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
31.12.19 14:54
@lolink píše:
Mne to prijde zbytecny, se tu pul diskuze tocit na dvou chybach. :nevim: Ja jsem zase lina psat hacky a carky nad pismeny, jak jsem na mobilu. A jo, nekdy vynecham velka pismena tam, kde maji byt. A nekdy, jak cumim na klavesku na tel. a nectu text, tak jsem taky schopna v konverzaci napsat pekny hovadiny. To, ze psala VS mi prislo jako uvedeni do situace, nikoliv chlubeni.

Samozřejmě trefa, v kolik to zadala, celkem raní doba, byla to momentální upřímná výpověď, komu to říct, muži, známým no to né. Jedině net, mluvit mezi sebou, bojíme se jeden druhého. A práskačů a fízlu špehování, 100 x více jak za komoušů, A je to to řádně podporováno a dotováno režimem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
31.12.19 15:40

K tem dvoum chybam bych jeste pridala spoustu dalsich chyb v interpunkci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
31.12.19 16:14
@Jana525 píše:
K tem dvoum chybam bych jeste pridala spoustu dalsich chyb v interpunkci.
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
lucenka
31.12.19 17:13
@matkabagristy píše:
jakože napsala malým česko? Je to název hry, na mobilu to dá práci. Lenost jako s těmi čárkami. Na mobilu neřeším.

Na mobilu to zabere tak o vteřinu dýl, navíc automatické opravy to většinou opraví na správný tvar.

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
31.12.19 17:19
@lolink píše:

Prosim te, nez se tady zacnes rozhsnet, tak napis, jake mas vzdělání, jasny :cert: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová