Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka píše:
Já se ale nikde nechlubím tím, že mám VŠ zaměřenou na český jazyknavíc je otázka, jestli se v mém případě jedná o větu, když tam ani není interpunkční znaménko
No vidis. Druha chyba ![]()
Jenze zakladatelka se vyskou nechlubi, ten motiv ji tu byl prisouzen. Me by to nenapadlo.
Podle sebe soudim tebe.
@lucenka píše:
Já se ale nikde nechlubím tím, že mám VŠ zaměřenou na český jazyknavíc je otázka, jestli se v mém případě jedná o větu, když tam ani není interpunkční znaménko
Tak ona se nechlubila tady, ale tu tchyni svou cestinou zjevne sejmula, takze takovy negramot asi neni
![]()
Tak spíš jde o to, že když normální dospělá ženská ma potřebu založit diskusi o tom, že je její sedmdesátiletá tchyně hloupá (i když s ní jinak vychází dobře), tak musí počítat s tím, že si do ní taky někdo rejpne. V diskusi, kde si děláme srandu z cizich hrubek, si taky dáváme sakra majzla, abychom nějaké nenasekali…
@lucenka píše:
neumí napsat správně název vlastní země
jakože napsala malým česko? Je to název hry, na mobilu to dá práci. Lenost jako s těmi čárkami. Na mobilu neřeším.
@lucenka píše:
neumí napsat správně název vlastní země
ha
jsi lenivá psát i interpunkční znaménka, przniteli, obrozenci se v hrobě obrací ![]()
Příspěvek upraven 31.12.19 v 14:08
Mne to prijde zbytecny, se tu pul diskuze tocit na dvou chybach.
Ja jsem zase lina psat hacky a carky nad pismeny, jak jsem na mobilu. A jo, nekdy vynecham velka pismena tam, kde maji byt. A nekdy, jak cumim na klavesku na tel. a nectu text, tak jsem taky schopna v konverzaci napsat pekny hovadiny. To, ze psala VS mi prislo jako uvedeni do situace, nikoliv chlubeni.
Jo jo, tohle jsou přesně ty hry u kterých se rozhádá celá rodina. Jako úplně blbá si nepřijdu, ale historie a zeměpis jdou mimo mě, takže tyto hry taky miluju a většinou si na konci přijdu jak total lopata. Tchýni se nedivím a je mi upřímně líto, že jste ji zkazili Vánoce. Příště zkuste Sazky a dostihy.
![]()
@Tonka83 píše:
Jo jo, tohle jsou přesně ty hry u kterých se rozhádá celá rodina. Jako úplně blbá si nepřijdu, ale historie a zeměpis jdou mimo mě, takže tyto hry taky miluju a většinou si na konci přijdu jak total lopata. Tchýni se nedivím a je mi upřímně líto, že jste ji zkazili Vánoce. Příště zkuste Sazky a dostihy.![]()
![]()
Nene. Zakladatelka je zla, urcite by ji vyfoukla Napoliho a vsechny trenery ![]()
@Ba-stet píše:
Tak spíš jde o to, že když normální dospělá ženská ma potřebu založit diskusi o tom, že je její sedmdesátiletá tchyně hloupá (i když s ní jinak vychází dobře), tak musí počítat s tím, že si do ní taky někdo rejpne. V diskusi, kde si děláme srandu z cizich hrubek, si taky dáváme sakra majzla, abychom nějaké nenasekali…
taky nechápu to nutkání zakládání diskuzí o podobných ptákovinách. Navíc dospělá baba, nemá to zapotřebí.
já tu mám jen jednu diskuzi, taky děsná čičovina ![]()
@lolink píše:
Mne to prijde zbytecny, se tu pul diskuze tocit na dvou chybach.Ja jsem zase lina psat hacky a carky nad pismeny, jak jsem na mobilu. A jo, nekdy vynecham velka pismena tam, kde maji byt. A nekdy, jak cumim na klavesku na tel. a nectu text, tak jsem taky schopna v konverzaci napsat pekny hovadiny. To, ze psala VS mi prislo jako uvedeni do situace, nikoliv chlubeni.
Samozřejmě trefa, v kolik to zadala, celkem raní doba, byla to momentální upřímná výpověď, komu to říct, muži, známým no to né. Jedině net, mluvit mezi sebou, bojíme se jeden druhého. A práskačů a fízlu špehování, 100 x více jak za komoušů, A je to to řádně podporováno a dotováno režimem.
K tem dvoum chybam bych jeste pridala spoustu dalsich chyb v interpunkci.
@Jana525 píše:
K tem dvoum chybam bych jeste pridala spoustu dalsich chyb v interpunkci.
@matkabagristy píše:
jakože napsala malým česko? Je to název hry, na mobilu to dá práci. Lenost jako s těmi čárkami. Na mobilu neřeším.
Na mobilu to zabere tak o vteřinu dýl, navíc automatické opravy to většinou opraví na správný tvar.
@lolink píše:
Mne to prijde zbytecny, se tu pul diskuze tocit na dvou chybach.Ja jsem zase lina psat hacky a carky nad pismeny, jak jsem na mobilu. A jo, nekdy vynecham velka pismena tam, kde maji byt. A nekdy, jak cumim na klavesku na tel. a nectu text, tak jsem taky schopna v konverzaci napsat pekny hovadiny. To, ze psala VS mi prislo jako uvedeni do situace, nikoliv chlubeni.
Prosim te, nez se tady zacnes rozhsnet, tak napis, jake mas vzdělání, jasny
![]()
Já se ale nikde nechlubím tím, že mám VŠ zaměřenou na český jazyk
navíc je otázka, jestli se v mém případě jedná o větu, když tam ani není interpunkční znaménko