Rozčílená, asi hloupá tchýně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15227
31.12.19 19:40

@ospalámyš Taky hold nebo samozdřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
31.12.19 19:43
@ospalámyš píše:
Mě svrbí klávesnice jen když zahlédnu slovo „kort“ nebo vylepšenu verzi „kord“. To se fakt musím ovládat, abych si nehrála na učitelku pravopisu :D

Tak to uplne nesnasim. A hodne malo lidi umi napsat kór. A taky mam alergii na hold x holt. Ale prechazim to, bych trapcila a jeste k tomu nedelala nic jinyho. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18177
31.12.19 19:49
@lolink píše:
Tak to uplne nesnasim. A hodne malo lidi umi napsat kór. A taky mam alergii na hold x holt. Ale prechazim to, bych trapcila a jeste k tomu nedelala nic jinyho. :mrgreen:

Zajímavý, že holt a kór jsou tu tak oblíbený, v běžné řeči se s tím tolik nesetkávám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
31.12.19 20:00

@Ba-stet ja to pouzivam v reci hodne. Ale asi jsem jedna z mala, to je fakt.

• Citovat
  • Upravit
18177
31.12.19 20:06

@lolink Já docela používám holt, ale nikoho dalšího v reálu neznám. Kór vůbec, místo toho mám asi zvlášť :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
31.12.19 20:33
@Ba-stet píše:
@lolink Já docela používám holt, ale nikoho dalšího v reálu neznám. Kór vůbec, místo toho mám asi zvlášť :think:

U nas se obojí říká hodně. Co ale vystreluje z pantoflí mě je takovej nejakej pro mě novej nešvar, kdy místo ‚se‘ pisou ‚jse‘, misto ‚si‘ ‚jsi‘, to je na mě už moc velkej hardcore a mam problém to neokomentovat… :roll:

• Citovat
  • Upravit
18177
31.12.19 20:50
@lebambule píše:
U nas se obojí říká hodně. Co ale vystreluje z pantoflí mě je takovej nejakej pro mě novej nešvar, kdy místo ‚se‘ pisou ‚jse‘, misto ‚si‘ ‚jsi‘, to je na mě už moc velkej hardcore a mam problém to neokomentovat… :roll:

Já zase zírám na „něma“ místo „nima“ - „od té doby s něma nemluvím“ 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
31.12.19 20:56
@Ba-stet píše:
Já zase zírám na „něma“ místo „nima“ - „od té doby s něma nemluvím“ 8o

korektně je to s nimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
31.12.19 21:08
@lebambule píše:
U nas se obojí říká hodně. Co ale vystreluje z pantoflí mě je takovej nejakej pro mě novej nešvar, kdy místo ‚se‘ pisou ‚jse‘, misto ‚si‘ ‚jsi‘, to je na mě už moc velkej hardcore a mam problém to neokomentovat… :roll:
:mrgreen: to dela na instaci Partlova, pise hodne hovorove a ja se vzdycky smeju, jak se tam najde minimalne jeden a opravi ji.
  • Citovat
  • Upravit
66852
31.12.19 21:28

https://www.emimino.cz/…rankovani/2/

toto je na úrovni „tchyně“. nemaj to ty holky bez sebevědomí jednoduché :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
31.12.19 21:42
@lolink píše: :mrgreen: to dela na instaci Partlova, pise hodne hovorove a ja se vzdycky smeju, jak se tam najde minimalne jeden a opravi ji.

To je možný, u ni bych pochopila provokaci, horší je, ze to je videt i tady a je to myšleno smrtelně vážně…

• Citovat
  • Upravit
6078
31.12.19 22:41
@PaníKadrnožková píše:
Schvalne, aby specialne ji ponizila!Jako kdyz chces rozbesnit dite, tak si postav 2 staje z bilych konicku - Narcius a Napoli a tu hnedou s Lady Anne. Sice za 5 kol zkrachujes, zato haranti ti to do smrti neodpustej :mrgreen:

To jako bacha, taková kartička „zpět na poslední políčko ve hře kůň Napoli…“ dokáže nasrat. Mě to párkrát stálo vítězství, když tam byl červený žeton

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
1.1.20 03:10
@Modesta píše:
To jako bacha, taková kartička „zpět na poslední políčko ve hře kůň Napoli…“ dokáže nasrat. Mě to párkrát stálo vítězství, když tam byl červený žeton

No, to ja vim :lol: ale nejdriv si na nej musis vydelat. Dostij stoji 1000? Mozna vic, takze si na nej nevydelas prohlidkama staji Gavorky a Fantomka :srdce: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6078
1.1.20 08:49

@PaníKadrnožková

Tak do začátku máš myslím 4 tisíce a za každé projití startem 2. Ale chápu, jak to myslíš - u nás většina první kolo nic nekupovala a všichni jeli hrrr úprkem na konec :lol:

Ale mít všechny trenéry a žluté koně, to byla smrtící kombinace v každém kole. Tam máš dost velké % pravděpodobnosti, že na něco stoupneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová