Rozčílená, asi hloupá tchýně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40536
30.12.19 20:13

@Ba-stet

Pamatuju na tu první nebo druhou starou herku Gavoru, kde návštěva stáje stála asi 40 kč… :D

Ten Melák, to už bylo někde jinde, ten když ukázal svoje kopýtka, tak už to možná byly tři stovky?
A ještě měl takovej dobráckej úsměv… :)

Já jsem měla ráda tu tmavě zelenou stáj, žlutou a samozřejmě fialovou, plus nějakého toho trenéra to chtělo… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
30.12.19 20:16
@Mosie píše:
Opravdu mě fascinuje, že kdykoliv se tady někdo jen pro dokreslení situace zmíní, že má VŠ, tak jaký se na něho sesype příval nenávisti. To jsem fakt nikde neviděla.
Zakladatelka se na něco ptá, ale první, co se řeší, je její vzdělání. Nevím, co z toho dotyčná má, když zakladatelku „seřve“ jak malou holku, a na závěr ještě doplní, že to tam taky nemusela psát, že. Mohla to přece popsat jinak, netřeba se chlubit. A ostatní se pak přidají, aby netrhaly partu. Připomíná mi to klovající hejno slepic, a obzvlášť těch, co si myslí „já jsem matka, tak kdo je víc“. Trochu tolerance by to chtělo…
Na závěr ještě dodám, že mi zde taky vadí, že značná část přispěvovatelek si po sobě ani nepřečte, co napsaly. Takže to nechají tak jak to je, s gramatickými i pravopisnými chybami, což ještě není to nejhorší, ale často i s chybami textu, takže „ne“ je nakonec „ano“ a ty čtenáři, se dovtip, jak to vlastně bylo myšleno, protože vyložit to lze různě. A kdykoliv někdo na ubohou úroveň gramatiky poukáže, je napaden jako rýpal a ignorován. Jako zakladatelka bych projevila aspoň základní slušnost, aby čtenáři nemuseli pracně luštit text, kde je vlastně žádám, aby mi pomohli…P. S.
Jo a výšku mám taky 8)

No, já jsem ten výsměch vůči vzdělání pochopila spíš tak, že zakladatelka zdůrazí, že vystudovala češtinu a v textu má solidní hrubky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
30.12.19 20:19
@free333 píše:
@Ba-stet

Pamatuju na tu první nebo druhou starou herku Gavoru, kde návštěva stáje stála asi 40 kč… :D

Ten Melák, to už bylo někde jinde, ten když ukázal svoje kopýtka, tak už to možná byly tři stovky?
A ještě měl takovej dobráckej úsměv… :)

Já jsem měla ráda tu tmavě zelenou stáj, žlutou a samozřejmě fialovou, plus nějakého toho trenéra to chtělo… :D

Jojo, ten byl uprostřed - poměrně levná stáj, ale dost často v ní někdo uvíznul, takže super poměr cena/výkon :palec: Tmavě zelené a žluté stáje byly taky fajn, ale už o dost dražší, aby to člověk zkompletoval. No a trenér, jasná věc. Když jsem žádného nechytla, byla jsem zralá na pláč v koupelně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
30.12.19 20:19
@Ba-stet píše:
Nene, kupovat Napoliho není má herní strategie. Já všechny rozdrtím levnou zelenou stájí (Melák, Lukava Kostrava) :mrgreen:U nás bylo víc emocí u toho obrázkového Člověče. Jednou jsem přísahámbohu 35 minut nenasadila. Manžel měl už tři figurky v domečku, když mi konečně padla první kytka - a on mě tou poslední figurkou na první houbě vyhodí?! Ať hodí kamenem, kdo by mu tu kostku nemrštil do ksichtu :cert: :D (Jinak prohrávat celkem umím).

Ty zeleny jsou nahodou dobry, ale za me nejlepsi pomer mezi drcenim a cenou jsou ti zluti grosaci - Furioso a uz nevím.

Me je vzdycky lito, kdyz myho chlapecka, kteryho ucim hrat pro radost a prat vitezstvi i jinym, psychicky rozreje chorobne soutezivy a prudivy bratranec (naposledy jsem mu malem dala facku i ja), ktery prudi a prudi celou hru, dokud nema vitezstvi v kapse a pak se zacne vytahovat :cert: a muj synek breci z toho napeti a ponizeni :hug:

• Citovat
  • Upravit
3593
30.12.19 20:20

Já bych viděla rozdíl v tom co je to za hru. Takový člobrdo není o vědomostech, je o štěstí, je to sranda, takže o tvým muži bych netvrdila, že to nezvládl,,,nebo ano, ale tak nějak v pohodě, nikdo z něho neudělal blbečka.

Kdežto vědomostní hry jsou prostě tenkej led…tam kdo prohraje, myslím opravdu nějak výrazně, tak se cítí hloupě, že je blbej apod., a pak to dopadne jako tady tchyně.

Teď jsme s dcerou a její otcem /velký inženýr z Prahy co všechno ví/ hráli hru Kamionem po Evropě,,,taková srandička, jde tam jen trošku o taktiku jaké zakázky si koupit, aby mi to navazovalo a nejezdila jsem po Evropě jen tak zbůhdarma, jinak nejde fakt o nic, je to tak na úrovni možná toho člobrda,,,no a taky jsem si užívala vítězství, proč ne,,,a ten inža to zvládnul :) Asi mi to přál, protože ve vědomostních mě často mírně poráží…

@Monchichik píše:
@Ba-stet Hele můj muž je naprostý kliďas…jedné co ho spolehlivě dokáže vytočit, je prohra ve Člověče nezlob se, teda ne jedna, ale když už je jich víc v řadě…jako fakt je naštvanej, mrskne kostkou a uraženě odchází. Je fakt, že já si umím výhru užít a radostně hýkám, což ho dorazí :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
30.12.19 20:25
@PaníKadrnožková píše:
Ty zeleny jsou nahodou dobry, ale za me nejlepsi pomer mezi drcenim a cenou jsou ti zluti grosaci - Furioso a uz nevím.Me je vzdycky lito, kdyz myho chlapecka, kteryho ucim hrat pro radost a prat vitezstvi i jinym, psychicky rozreje chorobne soutezivy a prudivy bratranec (naposledy jsem mu malem dala facku i ja), ktery prudi a prudi celou hru, dokud nema vitezstvi v kapse a pak se zacne vytahovat :cert: a muj synek breci z toho napeti a ponizeni :hug:

Jo, to taky nesnáším :cert: Mně nevadí prohrát, já vlastně nejsem ani moc soutěživá, ale nemám ráda, když jsem za de.bila nebo se mi někdo posmívá. Jinak u nás v rodině je super pravidlo, že vítěz uklízí hru. Hrajem většinou celkem složitý deskovky, takže než se roztřídí kartičky, sesbírají žetony… Vítěz i poražení mají čas to trochu prodýchat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
30.12.19 20:26
@Monchichik píše:
@Ba-stet Hele můj muž je naprostý kliďas…jedné co ho spolehlivě dokáže vytočit, je prohra ve Člověče nezlob se, teda ne jedna, ale když už je jich víc v řadě…jako fakt je naštvanej, mrskne kostkou a uraženě odchází. Je fakt, že já si umím výhru užít a radostně hýkám, což ho dorazí :mrgreen:
Člověče je hrozně zrádná hra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
30.12.19 20:31

Výborná na rozčilení je i hra dobyvatel na netu. Hrajem nejraději týmově, chlop je schopný rozmlátit klávesnici, když mu včas neporadíme, kde jsou v atomu elektrony. Není schopen si to zapamatovat. Dysatomik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
30.12.19 20:32

A jinak děkuju za dostihy, už je nemáme, ale koníci se mi vybavili jako živí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
30.12.19 21:05
@Ba-stet píše:
No, já jsem ten výsměch vůči vzdělání pochopila spíš tak, že zakladatelka zdůrazní, že vystudovala češtinu a v textu má solidní hrubky :nevim:

Tak to je věc druhá, když zvýrazním své vzdělání, neměla bych pak psát jako dítě ze 3. třídy ZŠ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
30.12.19 21:11
@Ba-stet píše:
Nene, kupovat Napoliho není má herní strategie. Já všechny rozdrtím levnou zelenou stájí (Melák, Lukava Kostrava) :mrgreen:U nás bylo víc emocí u toho obrázkového Člověče. Jednou jsem přísahámbohu 35 minut nenasadila. Manžel měl už tři figurky v domečku, když mi konečně padla první kytka - a on mě tou poslední figurkou na první houbě vyhodí?! Ať hodí kamenem, kdo by mu tu kostku nemrštil do ksichtu :cert: :D (Jinak prohrávat celkem umím).
:lol: a měl někdo hru Moře?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
30.12.19 21:18
@Bubla Bůčková píše: :lol: a měl někdo hru Moře?

Asi ne 8o Co to je za hru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
30.12.19 21:24
@Ba-stet píše:
Asi ne 8o Co to je za hru?

Ty jo… Hldal se tam poklad, modré kartičky rozložené jako pexeso a jezdilo se lodi. Ještě jsme měli alternativu k dostihum-stavíme stalinův pomnik :pankac: kupoval se tam vuml a tak různě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
30.12.19 22:06

My ted uzivame hru Jizdenky, Evropa, tam se stavi zeleznicni trate na delku i na body a bavi to vsechny generace. Je to spis strategie

• Citovat
  • Upravit
65677
30.12.19 22:31
@Bubla Bůčková píše:
Ty jo… Hldal se tam poklad, modré kartičky rozložené jako pexeso a jezdilo se lodi. Ještě jsme měli alternativu k dostihum-stavíme stalinův pomnik :pankac: kupoval se tam vuml a tak různě :mrgreen:

My máme soudruhu, nezlob se. Jako děcko jsem milovala Závod míru. Počítaly se body za prémie při projeti určitým bodem, počítalo se to nějak i na týmy, byly takové válečky různých barev, které se dávaly do figurek. To bylo super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová