Rozčílená, asi hloupá tchýně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1557
30.12.19 07:17

@Micaella22 tak asi to zminuje, aby jsme vedeli, proc ty odpovedi znala, ne? Kdyz to bylo vsechno z jejiho oboru… Kdyby to byl Svetovy film, tak treba vyhraje tchyne. To je reakce jak kdybys nemela ani zakladku a stvalo te, ze ma zakladatelka VS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
30.12.19 07:21
@kve-tinka píše:
Nevím, já jsem asi tady oproti pisatelkám na tvé straně…co jsi studovala, jsi napsala, at jsme v obraze, proč si vše věděla. A to snad ví i tchánovci, že tohle je tvá parketa. A jak tu někdo píše - aspoň něco odpovědět špatně, tak to je gol :mrgreen: :lol: jako tchýně reagovala nepřiměřeně, jak píšeš, jak malé dítě. Nechalo bych to tak, vše odvá čas.

Když je jí 72, tak už toho času k „odvátí“ moc nemá. Možná by v sobě zakladatelka uměla najít empatii a z tzv. „zdravého vztahu“ udělat vřelý vztah. Není dobré, když po „vánočním veselí“ kdokoli zůstane rozhozený. I zakladatelce bude jednou 72, pokud se toho dožije, možná i ona jednou bude hrát se svými snachami o vánocích, které své rodině připraví a na které se, pro rodinnou pohodu, bude těšit, vědomostní hru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
30.12.19 07:24
@Anonymní píše:
Dobre rano, prosim anonym nebo vymazat… stravili jsme vanocni vikend u tchanovcu, s manzelem jsme pres 25 let, deti odrostle, samostatne, ty se u nich vystridaly pres svatky, my meli moznost az ted o vikendu, tchyne 72 let, vitalni, spolecenska, vzdy jsme mely takovy zdravi vztah ani rivalita ale ani nejaka vrelost. No od tchana manzel dostal jakousi vedomostni hru o cesku, manzel ze si ji zahrajeme u pohadky…a tam nastal kamen urazu, mam vystudovanou cestinu, historii a zemepis.. a vetsina otazek smerovala timto smerem… po trech kolech jsem mela skoro vsechny zetony a v tom tchyne zahodila karticky, jak muj syn kdyz prohlal v pexesu v peti letech, a zacala rvat ze z ni delame akorat debila a ze si hrajem vsichni na neco vic nez jsme a zamkla se v koupelne..kde zacala hystericky rvat… mam strach ze ji zacina jakasi demence, ze se vraci na tu detskou uroven. Odjizdeli jsme asi v 9 vecer, po pulnoci psali ze jsme dorazili ok, a reagoval tchan ze tchyne inhaluje nejake bylinky a furt opakuje ze preci neni blba… ja si nemyslim ze jsme nejak soutezili, ona hlavne koukala na pohadku a na otazky odpovidala nevim a pak takovy hysterak… spis nez poradit tak se jdu vykecat..

Asi tak, kdybys nepsala hloupa tchyne, tak ti napisi, at se na to vykasles, ze to tchyne nezvladla, takhle to zni, ze fakt machrujes, tak v teto hre orientovane na zemepus atd, jsi vyhrala, ale v jinem by te tchyne treba prevalcovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
30.12.19 07:30

@poučená čas myslím třeba měsíc, né roky :think: proboha šlo jenom o hru, jak mohla zakl. vědět, že tchýně takhle vyletí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
30.12.19 07:42

No podle toho, jak jsi pojmenovala diskuzi, to spis vypada, ze jsi hloupa ty. Vazne uz je ti tolik? To je, jak kdyby to psala nevyzrala dvacitka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20976
30.12.19 07:46
@kve-tinka píše:
Nevím, já jsem asi tady oproti pisatelkám na tvé straně…co jsi studovala, jsi napsala, at jsme v obraze, proč si vše věděla. A to snad ví i tchánovci, že tohle je tvá parketa. A jak tu někdo píše - aspoň něco odpovědět špatně, tak to je gol :mrgreen: :lol: jako tchýně reagovala nepřiměřeně, jak píšeš, jak malé dítě. Nechalo bych to tak, vše odvá čas.

Počítáš se základním předpokladem, že oni ví. Co ona studovala. Ale co když to neví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
30.12.19 07:57

Název diskuze je strasnej…
Reakce tchýně ale normální není. Pokud měla pocit, te machrujes, měla te poslat do háje a ukončit hru. Beze scén a zamykání.
A já teda taky nenechám nikoho vyhrar ve scrablu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.19 07:58

Vytahovat se na někoho? Já myslela že to mají jen děti, chlapi a hloupé ženské. Ty jsi studovana a tedy bys hloupá být neměla. Tvoje tchyně je asi obyčejná ženská a tak to neunesla. Opravdu je nutné o tvém vítezstvi zakládat téma.? To sem může napsat moje snacha jak mě učila ovládat chytrý mobil. :pocitac:
Budu vypadat zaostale a ona jako hvězda.

• Citovat
  • Upravit
9918
30.12.19 07:59
@Anonymní píše:
Dobre rano, prosim anonym nebo vymazat… stravili jsme vanocni vikend u tchanovcu, s manzelem jsme pres 25 let, deti odrostle, samostatne, ty se u nich vystridaly pres svatky, my meli moznost az ted o vikendu, tchyne 72 let, vitalni, spolecenska, vzdy jsme mely takovy zdravi vztah ani rivalita ale ani nejaka vrelost. No od tchana manzel dostal jakousi vedomostni hru o cesku, manzel ze si ji zahrajeme u pohadky…a tam nastal kamen urazu, mam vystudovanou cestinu, historii a zemepis.. a vetsina otazek smerovala timto smerem… po trech kolech jsem mela skoro vsechny zetony a v tom tchyne zahodila karticky, jak muj syn kdyz prohlal v pexesu v peti letech, a zacala rvat ze z ni delame akorat debila a ze si hrajem vsichni na neco vic nez jsme a zamkla se v koupelne..kde zacala hystericky rvat… mam strach ze ji zacina jakasi demence, ze se vraci na tu detskou uroven. Odjizdeli jsme asi v 9 vecer, po pulnoci psali ze jsme dorazili ok, a reagoval tchan ze tchyne inhaluje nejake bylinky a furt opakuje ze preci neni blba… ja si nemyslim ze jsme nejak soutezili, ona hlavne koukala na pohadku a na otazky odpovidala nevim a pak takovy hysterak… spis nez poradit tak se jdu vykecat..

A nejzabavnejsi na tom vsem je, ze zminis, ze jsi studovala cestinu a pritom delas pravopisne chyby. Ja tu nikdy nikoho za pravopis nekritizuju, ale proste vzhledem k tvemu prispevku, kdy sama napises o druhem, ze je hloupy si to nemohu odpustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
30.12.19 08:00

Myslím, že tchýně opravdu může neco zacinat.
Nechápu, proč jsi napsala hloupá tchýně. To fakt není pěkný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
30.12.19 08:17

Bud ji ruply nervy ze stresu celkove nebo to muze byt zacatek nemoci. To tu asi nerozklicujeme. Asi bych to nechala ulezet a uvidite. Pokud zacina nejaka nemoc, pridaji se dalsi priznaky. Z jednoho uletu bych neusuzovala nic.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
30.12.19 08:21
@lebambule píše:
Tak když budu se svou tchyni hrát jazykovou soutěž, roznesu ji na kopytech, ptz, tvou řeči, jazyky mam studovane, ale když budem hrát něco z lékařské branže, vyhorim. Je tchyně hloupá? Jsem já hloupá?
Možná jsi studovana, ale moudrosti jsi moc nepobrala. :nevim:

asi tak :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
30.12.19 08:23
@Anonymní píše:

Jestli ty máš vystudovanou češtinu, tak bys měla vrátit diplom - takových hrubek a nepovyšovat se na starou babku… 8o :roll:
Teda jestli tou vystudovanou češtinou nemyslíš maturitu… :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
30.12.19 08:26
@Lumíkovec píše:
@Micaella22 tak asi to zminuje, aby jsme vedeli, proc ty odpovedi znala, ne? Kdyz to bylo vsechno z jejiho oboru… Kdyby to byl Svetovy film, tak treba vyhraje tchyne. To je reakce jak kdybys nemela ani zakladku a stvalo te, ze ma zakladatelka VS.

jestli tohle má diplom z vysoké - po těch hrubkách z úvodního příspěvku, tak mám tedy vážné obavy o úroveň vysokých škol a děti snad raději pošlu studovat do zahraničí… 8o

• Citovat
  • Upravit
lucenka
30.12.19 08:26
@pepina 11 píše:
„zdraví vztah“ paní s vystudovanou češtinou,

těch hrubek tam má zakladatelka víc :D Takže to s těmi jejími vědostmi taky nebude velká sláva.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová