Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kajule21 tak snad mrcha nedorazi…
ja verim tomu, ze do konce roku to vyjde… ze nas to mimco chce poradne napinat… ![]()
@venisa vsem nám to vyjde ![]()
kor kdyz se tu těhu vlna tak pěkně rozjíždí
![]()
@chillli píše:
@Kajule21 vypadá to fakt slibně, ale pak tu vlnu pošli dál jasné?
Spolehni se
Ty a @Jany-S budete jako první
Ještě nekřičme, ale nepřestávám věřit ![]()
@venisa píše:
@Kajule21 tak snad mrcha nedorazi…ja verim tomu, ze do konce roku to vyjde… ze nas to mimco chce poradne napinat…
Když si řeknete a budete tomu věřit, že do Vánoc budeš těhu, tak to tak bude
![]()
@venisa tak drzim moc palecky, at se to povede
ja jsem dnes 4 dpo
bylo ale tezke ovu odhadnout ![]()
prisla az 24 dc ![]()
@Kajule21 ja verim tomu, ze to nejdele do konce roku vyjde… nevim neco mi rika, ze silvestra oslavim na limonade…
@wwwinky no ja taky nevim kdy byla ovu… ja ji nijak nehlidam, takze spis odhaduji dle toho jak me boli bricho… ![]()
@venisa píše:
@Kajule21 ja verim tomu, ze to nejdele do konce roku vyjde… nevim neco mi rika, ze silvestra oslavim na limonade…@wwwinky no ja taky nevim kdy byla ovu… ja ji nijak nehlidam, takze spis odhaduji dle toho jak me boli bricho…
Ráda budu slavit všechno na limonádě, hlavně, ať už to je
![]()
Ahojte…Ms mela dojit minule pondeli podle kalendare ale vetsinou mivam zpozdeni tak jsem ji jeste cekala v sobotu no a od soboty mam jen takove na papire mistama hlen s kapkou krve a to jen treba 3× za den a ted uz spinim o neco vice ale bricho me neboli jak kdybych to mela dostat. Tt jsem si delala vcera a predevcirem a negativni a krev ze vcerejska taky negativni tak to asi mimi nebude ze?
![]()
@Kajule21 taky drzim vseeem palecky
a preju vsem aby Vanoce byly uz s briskem a Silvestr na te limce ![]()
Zadaří holky, uvidíte… Na Vánoce už budeme pěkně kulaté
Mně je dneska jaksi divně, jako bych měla být nemocná. Bříško cítím jen sem tam lehce, prsa bolí, zatím nešpiním, tak ať si mrcha počká 3/4 roku
![]()