Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19750
16.9.16 10:14

@Izie Podle mě jde o výsledky krve, tu vám určitě brali, ne? My jsme taky museli mít celý cyklus kondom, než jsme jeli 15.dc na imuno do Plzně. Tu tvoji krev by to asi ovlivnilo, kdyby jste měli nechráněný styk. Jinak stěry jako takové mi taky nebrali, jen ovu hlen, aby viděli jak rychle v něm spermie utíkají. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
16.9.16 11:07

@audiomax tak já už pro jistotu nespím skoro vůbec :pocitac:. Než zaberu trvá to věčnost a tak 100 x za noc se proberu :(. Už aby bylo po svatbě…Ale přitom nemám důvod být nervozní. Hrozně se těším, bude to určitě parádní den :pankac:
Zkusíš třeba někdy v průběhu týdne testnout? Musí to prostě vyjít :hug:
@baluuu8 myslíš jako, že se spermie dostanou do krve? To mi přijde jako blbost, ale nejsem doktorka. V každým případě mám svědomí čistý.
Krev brali oběma, ale jen 1 zkumavku, to na genetice nabrali 2 nebo 3. Do měsíce máme výsledky a pak hurá na to :pankac: Já už se tak těším :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
16.9.16 11:11

@Izie Nee do krve. :P Ale že když se sperma do tebe, tak na to tělo nějak zareaguje a v krvi se pak objeví typické protilátky… :think:
Svatba bude teď v sobotu? Už se těším jak nám pak budeš vyprávět dojmy. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
16.9.16 11:12

@Izie Nee do krve. :P Ale že když se sperma dostane do tebe, tak na to tělo nějak zareaguje a v krvi se pak objeví typické protilátky… :think:
Svatba bude teď v sobotu? Už se těším jak nám pak budeš vyprávět dojmy. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
16.9.16 11:26

@baluuu8 bude příští sobotu, 24.9. A jsem moc ráda, už jenom kvůli počasí :lol:
Asi máš pravdu, takhle mě to nenapadlo…Jenže jsem úplná začátečnice. Před rokem by mě ani nenapadlo, že přesně za rok od začátku snažení pojedeme na tyhle vyšetření. Spíš jsem počítala s tím, že nám to nepůjde, ale 2 těhu během roka…no, to třetí už musí být to správný :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
16.9.16 11:32

@Izie :hug: To víš že teď už to dopadne. Třeba je miminko ze staré školy a chce být počato až budou rodiče oddáni. :) Buď ráda, že jsi začátečnice v tomto. ;) Opravdu.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
16.9.16 11:47

@baluuu8 Už vidím znamení opravdu ve všem, takže i tohle už mě samozřejmě dávno napadlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kéž by se nám to do Vánoc povedlo, ani bych nechtěla žádnej dárek…No, tak možná jen pár kuliček Pandory :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
16.9.16 11:51

@Izie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jen tak skromně?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
16.9.16 12:10

@baluuu8 já jsem skromná holka, můj chlap by ti mohl vyprávět :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
16.9.16 12:29

@Izie Pobavila jsi mě dneska bezvadně! :mrgreen:  :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
16.9.16 16:10

@baluuu8 @Hanka1982 holky, dodatečně vše nejlepší. Mě čekají Kristova léta :roll:
@Izie tak to jsme na tom stejně. Já to akorát dostala. Trošku jsem měla obavy, aby po té injekci MS přišla. Ale dorazila tak, jako obvykle :) A co máte všichni s Pandorou? Nebýt Aliexpressu, tak vůbec nevím co to je :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
16.9.16 17:41

@audiomax žádné negativní myšlenky, hod se do klidu :) papkej ananasík a odpočívej :hug:

@Izie doktor vtipálek :mrgreen: tak budu držet palce až si půjdete pro výsledky :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
17.9.16 08:40

Ahoj holky moje milovaný :mavam: :mavam: :mavam: :hug: :hug: No tak jsme měsíc prestehovany a budem se stěhovat zas! Tady je to děsný. :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :poblion: Majitel se chová jak hovado, zachod spravoval měsíc a zijem tady ze svabama :zed: A on s tím nic nedělá!!Všem vám držím pesti at se vám vše vyplní :D k nám taky nejde druhý miminko.No už sem stara.Neli byla hned a druhé nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
17.9.16 09:18

@j-p lepší je žít ve svém, co? My sice platíme hypotéku, ale jsme rádi, že máme klídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
17.9.16 16:05

@merlose jo my taky chtěli ale nám ji nedali :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...