Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Soleil 11 moooc gratuluju, jste skveli, cela rodinka
je to krasne obdobi, i kdyz narocne a utika to..bohuzel i bohudik
ja zvladla v sestinedeli behem jedne hodiny brecet zoufalstvim, stestim i jen tak, bezduvodne
drzte se a mejte se co nejlip ![]()
@Soleil 11 jůů
Lukasek je na světě
.Moc vám gratuluji k narozeni miminka
a přeji hlavně zdraví.
Určitě si moc uzivas tohle štěstí, tenhle dar.
Cisar nakonec jo
Taky sme mely jeto opruz
ale za chvíli budes bez bolesti ![]()
Moc Lukaska zdravim
opatrujte se rodinko ![]()
@Terajsek ja sem asi propasla tohle krásné narozeni a uz máte 2.mes ![]()
Moc krasne miminko máte
take gratuluji
letí to ![]()
@Esíčko.85 Moc děkuji.
Radečkovi se narodila 11.12.2017 sestřička Karolínka.
48cm a 3080g.
@Terajsek teeda ale Radecek je krasny chlápak mamko..to bude nápadnic
a Karolinka princezna
moc krasne miminecko
preji vam zdraví a rodinnou pohodu. ![]()
Holky, tak se konečně můžu zařadit mezi vás. Trochu se mi to komplikovalo (práce, operace žlučníku atd), ale už je to tu- hned po ms se začneme snažit. Byla jsem na Mojžíšové, plus doma cvičím (bolívají mě záda), beru listovku a na poslední kontrole gynekologie vše ok, dokonce jsem právě ovulovala
Tak doufám, že to brzy vyjde, už bych mimi moc chtěla. Manžel i já jsme čerství třicátníci. Jen nevím, jak na TO dokážu nemyslet, vím, že by to bylo lepší, ale moc to nejde. Jinak jsem přečetla ne teda celou, ale hodně velkou část diskuze a některé příběhy byly opravdu moc silné, naštěstí většinou s dobrým koncem. Pokud máte ode mě návštěvu profilu, tak to bylo ve snaze zjistit, jak TO dopadlo ![]()
Doufám, že se to tu brzo zahemží dálnicemi ![]()
Ahoj holky, jsem tu zase po delší době. Gratuluju k novým miminkům, nestíhám to ani sledovat. Máme teď trošku horší období, a málo času, ale všechno si poctivě dočtu, ať vím, co je nového. ![]()
@Hazentla ahojky vitej mezi náma.
Přeji brzké zadareni. A jak pises, spousta silnych příběhu zde bylo a uz maji svuj uzlicek štěstí v náručí. Takže i tebe tohle čeká. ![]()
No je těžké nato nemyslet
a jak dlouho se snažíte?
@Esíčko.85 Ehm… teď jsme začli
Ale nějak se nemůžu dočkat a chystám se na to jako na velkou akci
![]()