Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@medmenka
ježíš to mi je moc líto
brzo se uzdravte
.Takové špatné zprávy. Posilame veliké objetí a sílu na uzdravení
.
Holky tak nevím, čárka je, ale že by moc sílila, to se říct nedá
Co myslíte? 30 DC, oplodnění, resp. sex 15 a 16 DC. Tehdy cca mohla být ovulace, přesně to nevím. ![]()
@Hazentla já vidím
. Zkus vydržet do neděle a zkusit další test. Moc držím palce ![]()
@baluuu8 @Izie Holky, tak do neděle jsem nevydržela, ale dneska je čárka o poznání sytější
Tak už zbývá jen modlit se, aby bylo vše v pořádku, nejspíš se po Velikonocích objednám na gyndu
Držím všem snažilkám palce!
![]()
Ahoj holky. Můžu se přidat? Letos mi bude 32. O mimčo se snažíme už skoro 3roky. Těhotná jsem byla několikrát, ale nikdy to nevyšlo. Nejhorší bylo zamlklé kdy jsem na jedné kontrole slyšela
a na další ticho. Potom jsem měla velkou cystu a při laparo mi diagnostikovali endometriozu 3-4 stupně s tím, že ji mám v celé dutině břišní i na střevu. Loni jsem tedy byla nucena podstoupit umělý přechod s hormony a na konci roku další punkci cysty. Bylo mi řečeno že spontánní těhotenství bude zázrak. Ale já ani manžel jsme nechtěli hned ivf. Ty hormony na přechod mi daly zabrat a chtěla jsem to nechat chvíli jen tak. V lednu první cyklus po vysazení hormonů. 9dc jsem byla na folikulometrii a dostala jsem ovitrelle. Tělo reagovalo jinak a ms přišla o 5dnu dříve. Dál si cyklus byl anovulacni. Věřím že ještě jako následek hormonů a u dalšího cyklu jsem se rozhodla delat ovu testy a měřit teplotu. A dnes je to 13.den co mi mešká ms. Test z dnesniho dne, 26dpo, mluví jasně. Na krvi jsem byla jako samoplatce. 16dpo byla hodnota 374 jednotek hcg a 23dpo byla hodnota 9.264 jednotek. První kontrola 6.4. A já se modlim a doufám, aby to tentokrát už vyšlo, protože opravdu nevim, zda bych to zklamáni zvládla. Diky za přečtení.
@lachtanice86
no moc gratuluju
to budou dvojčata Ne?
ať je vše ok
![]()
@Hazentla To vypada nadejne!! Ja jsem tyhle testy vzdycky rozkuchala
(rozebrala
) pac ty carky nekdy posunute jsou - vevnitr pak jsou ty obycejne prouzky testy a ty kdyz si das vedle sebe po dni, tak uvidis jestli je vadny nebo ne. Mam z minuleho roku takovych rad testu, ze bych mohla delat poradnu. ![]()
@medmenka Medi ty jsi pro me proste ta ktera uz mela davno chovat nejakeho cvrcka. Uz jsem ti psala, vis ze me to moc mrzi, je to strasny co prozivas a pevne doufam, ze manzel operaci dobre prozil a ze uz ho budes mit brzy u sebe, jak rikas ve dvou je to vzdy vse lepsi, i kdyz teda verim ze budes potrebovat kupu optimismu abys mela silu porad bojovat dal. Kdyz ctu tvuj pribeh tak vzdycky citim obrovskou nespravedlivost. Tak moc bych ti zdravi a miminko prala…
![]()
@Hazentla No prosim, carka krasne tmavne!!
je to tam! Preju at to pokracuje nadale bez problemu. ![]()
@lachtanice86 No to je dalnice panecku!
moc gratuluju, takovy carky v tuhle dobu nema kazdy. Dej urcite vedet co na kontrole!
Kdyz ctu tve psani tak mi to trosku pripomina sebe. Zrovna dnes v noci jsem myslela na to, ze presne pred rokem jsem byla psychicky na uplnem dne, neverila v nic a ted tu rychle pisu abych neco stihla, pac mi dvoumesicni malej uz zas place a ma hlad. ![]()
Teda aby to nebylo spatne pochopeno, zacal ted a jdu mu dat najist, abyste si nemyslely ze ho trapim hlady. ![]()