Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
j-p
11770
29.3.18 11:34

@medmenka :,( :,( :( ježíš to mi je moc líto :hug: brzo se uzdravte ;) :*.Takové špatné zprávy. Posilame veliké objetí a sílu na uzdravení :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
29.3.18 11:45

@j-p moc děkujeme :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
29.3.18 11:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
30.3.18 09:25

Holky tak nevím, čárka je, ale že by moc sílila, to se říct nedá :think: Co myslíte? 30 DC, oplodnění, resp. sex 15 a 16 DC. Tehdy cca mohla být ovulace, přesně to nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
30.3.18 12:18

@Hazentla Já myslím, že je to tam! ;) :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
30.3.18 16:51

@Hazentla já vidím :P. Zkus vydržet do neděle a zkusit další test. Moc držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
31.3.18 07:36

@baluuu8 @Izie Holky, tak do neděle jsem nevydržela, ale dneska je čárka o poznání sytější :potlesk: Tak už zbývá jen modlit se, aby bylo vše v pořádku, nejspíš se po Velikonocích objednám na gyndu :mrgreen: Držím všem snažilkám palce! :srdce: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
31.3.18 09:07

Ahoj holky. Můžu se přidat? Letos mi bude 32. O mimčo se snažíme už skoro 3roky. Těhotná jsem byla několikrát, ale nikdy to nevyšlo. Nejhorší bylo zamlklé kdy jsem na jedné kontrole slyšela :srdce: a na další ticho. Potom jsem měla velkou cystu a při laparo mi diagnostikovali endometriozu 3-4 stupně s tím, že ji mám v celé dutině břišní i na střevu. Loni jsem tedy byla nucena podstoupit umělý přechod s hormony a na konci roku další punkci cysty. Bylo mi řečeno že spontánní těhotenství bude zázrak. Ale já ani manžel jsme nechtěli hned ivf. Ty hormony na přechod mi daly zabrat a chtěla jsem to nechat chvíli jen tak. V lednu první cyklus po vysazení hormonů. 9dc jsem byla na folikulometrii a dostala jsem ovitrelle. Tělo reagovalo jinak a ms přišla o 5dnu dříve. Dál si cyklus byl anovulacni. Věřím že ještě jako následek hormonů a u dalšího cyklu jsem se rozhodla delat ovu testy a měřit teplotu. A dnes je to 13.den co mi mešká ms. Test z dnesniho dne, 26dpo, mluví jasně. Na krvi jsem byla jako samoplatce. 16dpo byla hodnota 374 jednotek hcg a 23dpo byla hodnota 9.264 jednotek. První kontrola 6.4. A já se modlim a doufám, aby to tentokrát už vyšlo, protože opravdu nevim, zda bych to zklamáni zvládla. Diky za přečtení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
31.3.18 09:23

@lachtanice86 :) :pankac: :kytka: no moc gratuluju :hug: to budou dvojčata Ne? :mrgreen: :lol: ať je vše ok ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
31.3.18 10:05

@j-p díky. Dvojčata? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
31.3.18 11:07

@lachtanice86 :) :D no protože máš vysoke hcg ;) na ten čas. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
31.3.18 11:16

@Hazentla To vypada nadejne!! Ja jsem tyhle testy vzdycky rozkuchala :oops: (rozebrala :mrgreen: ) pac ty carky nekdy posunute jsou - vevnitr pak jsou ty obycejne prouzky testy a ty kdyz si das vedle sebe po dni, tak uvidis jestli je vadny nebo ne. Mam z minuleho roku takovych rad testu, ze bych mohla delat poradnu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
31.3.18 11:18

@medmenka Medi ty jsi pro me proste ta ktera uz mela davno chovat nejakeho cvrcka. Uz jsem ti psala, vis ze me to moc mrzi, je to strasny co prozivas a pevne doufam, ze manzel operaci dobre prozil a ze uz ho budes mit brzy u sebe, jak rikas ve dvou je to vzdy vse lepsi, i kdyz teda verim ze budes potrebovat kupu optimismu abys mela silu porad bojovat dal. Kdyz ctu tvuj pribeh tak vzdycky citim obrovskou nespravedlivost. Tak moc bych ti zdravi a miminko prala… :( :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
31.3.18 11:22

@Hazentla No prosim, carka krasne tmavne!! :dance: :pankac: je to tam! Preju at to pokracuje nadale bez problemu. :*

@lachtanice86 No to je dalnice panecku! :mrgreen: :pankac: moc gratuluju, takovy carky v tuhle dobu nema kazdy. Dej urcite vedet co na kontrole!
Kdyz ctu tve psani tak mi to trosku pripomina sebe. Zrovna dnes v noci jsem myslela na to, ze presne pred rokem jsem byla psychicky na uplnem dne, neverila v nic a ted tu rychle pisu abych neco stihla, pac mi dvoumesicni malej uz zas place a ma hlad. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
31.3.18 11:23

Teda aby to nebylo spatne pochopeno, zacal ted a jdu mu dat najist, abyste si nemyslely ze ho trapim hlady. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí