Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
20.7.14 10:34

@Sofia 82 dietu neznám žádnou, já přibírám jen pohyb a víc zeleniny a hlídám si abych jedla min 5× za den.
Jinak já vážívala i 48 kg :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
20.7.14 11:47

Já bych potřebovala taky. Ale mám takovou práci, kde přes den vůbec nestíhám jíst a doženu to až večer. Ikdyž si dám jen něco lehčího, tak jsem čím dál tím víc kulatější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
20.7.14 13:53

@merlose no u mě jakmile začnu chodit do práce, tak to budou nervy atd, takže to buď půjde samo a nebo při mém štěstí to spíš půjde nahoru.. Jako se mnou ty hormony cloumají. Dneska jsem se rozbrečela nad letákem z Lidlu, jsou tam těhotenská věci a miminkovské :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
20.7.14 16:54

@Ginuš a já dneska byla v porodnici pochovat si neteř :srdce: dalo mi to taky zabrat :,( zítra odjíždíme na dovču v sobotu nebo neděli by měli být ovu, tak se modlím, ať změna prostředí a relax vyjde :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
20.7.14 16:58

@Muflu moc držím palce, ať to vyjde, no já bych to teď asi nedala, nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
20.7.14 17:21

To si nesmíte tak brát holky. Kolem mě je teď tolik mimin, hraček a oblečků, že by mě z toho už museli odvézt. Samozřejmě si občas pobrečím, zvláště, když od sousedů slyším brečet malý, ale pořád věřím, že se taky dočkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
20.7.14 17:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
20.7.14 18:10

@merlose já si myslím, že pár týdnů po revize mám nárok na to aby mě tohle dostávalo :roll: a rozhodně neovlivním to, jak si to teď mám brát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
20.7.14 18:39

Moc preji všem, co jsou těhotné a nebo maji miminko..Ale občas závidím jim..Podle me je to prirozene..
Ja budu muset brzy plánovat další naši svatbu-oslavu a tak budu s tim hodně zaneprázdněna-tak doufam, ze se to pak povede..
Porad na to myslim..I kdyz mam tolik práce, stejnak na to myslim!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
20.7.14 18:52

Já vím, že to je přirozené, nechtěla jsem to nějak shazovat. I já nejsem pořád nad věcí, jak jsem přiznala. Chtěla jsem jen říct, že je dobré se tomu úplně nepoddávat a věřit v lepší zítřky. Mám za sebou potrat, těsně to něm jsem byla úplně na dně. Vím, jak vám je, holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
20.7.14 18:56

@merlose tak možná trošku špatně zvolená slova :nevim: on je rozdíl v tom, mít za sebou 1 potrat a nebo třebas 4 jako mám já. Prostě si teď zabulím i nad letákem a přijde mi to naprosto přirozené a myslím, že spousta holek už by v mé kůži byla na lécích - což neodsuzuji, každý se umíme s nezdarem vypořádat jinak.. Někdo na lécích skončí po 1 potratu, prostě každá jsme jiná a každá potřebuje něco jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
20.7.14 19:22

Nemyslela jsem to zle. Jestli to tak vyznělo, tak se omlouvám. Já mám za sebou jeden potrat ve třináctém týdnu. Bylo to dost zlé, ale jak říkáš, každá jsme jiná. V tu dobu se ze mě stala teta a já dostala na hlídání staršího kluka, což mi taky docela pomohlo. Nepřišla jsem si úplně zbytečná. Dneska to nesu už líp, ale občas mě to taky přepadne, když slyším sousedovic mimčo, nebo svoji malou neteř. Teď jsem se pomocí psychoologa a svých blízkých naučila dívat se na svět trochu pozitiněji (aspoň se o to snažím). Otěhotnění pomůže klidnější pohled na život a žádný stres. Prostě dělám, co můžu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
20.7.14 19:31

@merlose jasný, tak jak píšeš každá jsme jiná. Já nad psychologem přemýšlím, ale zatím nevím, čekám co bude po 6ti nedělí… Držím Ti palce, ať se brzy zadaří a máš svoje vlastní miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
20.7.14 19:32

Musim rict, ze holky Kloubouk dolu pred vama..Jste a musete byt silné ženské.
Je pravda, ze každá jsme jina..
Každá řešíme stres, depku jinak..
Ja bych se asi ozrala a pak udelala neco blazniveho jako skok s padákem nebo neco takového..
Hlavne musime vydrzet a podporovat se navzájem tady..kdo by jiný nas pochopil a podržel než my tady.
:pankac: :kytka:

Me teda dojímá stale nejake romantické filmy a nebo videa se šťastným koncem..
Podle me hormony!!Ja nikdy na to nebyla jako romantické filmy a tak! Tedka to úplne vyhledavam!
:D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
20.7.14 19:35

Ja take premyslim o psychiatrovi! Ja zase ne kvuli otěhotnění, ale vyřešit s nim minulost a vztah s jednou osobou..
Abych to stále netahala do přítomnosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital