Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
7.7.14 00:10

Díky, ty toho už máš za sebou také hodně. Ale nevzdáváš se a takové ženy mi právě dávají sílu. Jsem teď ve fázi, kdy zkouším různé bylinky, doktorka tvrdí, že jsem v pořádku a mám se hodit do klidu a že těhotenství přijde..Přemýšlím že zkusím akupunkturu nebo cvičení podle mojžíšové, třeba to něco posune..Nevydržím jen tak čekat..mám pořád pocit, že pro to musím něco udělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.7.14 00:13

@alicerajn tak pokud by to nějak dlouho nešlo, tak bych zkusila jen konzultaci v CARu třebas - můžou pomoct - můžeš mít problém s vejcovody po tom co jsi prožila, ale taky samozřejmě nemusíš. Mě nabízeli inseminaci, ale u mě to nemá cenu, já otěhotním opravdu vždycky na poprvé, naopak budu mít nervy z toho, abych neotěhotněla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
7.7.14 08:15
@Lucifer 84 píše:
Ahoj holky. Můžu se přidat? Je mi 30 a taky se snažíme o první.
Snažíme se od září, sliznici mám dobrou, ovu testy na jedničku a foliklů mám vždy hodně a krásné. Tak nevím :nevim:
Jinak jsme zatím ještě nikde nebyli, jsme objednaní na 28.7. na spermiogram.
Jinak ms nečekám teď v úterý. :mavam:

Ahoj, vítej mezi námi :kytka: Ono ani nemusí být nikde chyba, prostě jen někdy trvá dýl, než se mimi chytí :-) Třeba už ani MS nepřijde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
7.7.14 08:18
@Ter1 píše:
Ahoj holky, mužů se přidat? Dlouho jsem čekala na nějakou podobnou diskusi, všechny už byly rozjetý, takže hurá :-). Je mi 32, taky mi nějak dlouho trvalo najít toho správný ho chlapa… Snažíme se už dva a pul roku, rok a kousek v CARu a výsledek nic. Máme za sebou snad už všechna vyšetření, co jdou. Oba jsme úplně v pohodě, tak nějak nevím. 4 IUI, jedno IVF, jeden KET. Teď v srpnu se chystáme na další IVF,

Ahoj, vítej :kytka: Jsme na tom všichni tak nějak podobně, ale určitě se nám brzy zadaří :D Už toho máte za sebou hodně :think: Někdy to chce jenom „vypnout“ a nemyslet na to, když jste oba OK, ale kdyby to bylo tak jednoduché, že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
7.7.14 08:23
@Iv83 píše: Já jsem i tak zastáncem toho přivést dítě do trochu připraveného zázemí s tím, že dítě chtějí oba. Být na mně, tak bych do toho šla dřív, ale chlap je o chlup mladší, tak k tomu dozrání potřeboval víc času. A rady kašli na jeho dozrávání, on si zvykne, jsem zásadně odmítala. :zed:

Přesně tak, vidím to úplně stejně, mít dítě je záležitostí obou, ne jenom jednoho, no ne? Starají se oba, vychovávají oba…tak by na dítě měli být i oba připravení. U nás to teda bylo opačně, první s tím za mnou přišel manžel (když jsem spolu ještě jenom chodili), ale to bude tím, že je o 9 let starší, než já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
7.7.14 08:26
@Ginuš píše:
@Ter1 v úterý jsem byla na revizi. Otěhotním přirozeně, ale 4× jsem potratila takže příští pokus bude IVF ale až někdy na podzim asi možná dýl, uvidíme

Jéj, to je hodně čerstvé :hug: :hug: Ale jsi bojovnice :palec: Určitě se zadaří pěkně až do finále :) A proč vlastně jdete na IVF? Jakože je problém v tom, že nestihne „doputovat“ tam, kde má? Moc tomu nerozumím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
7.7.14 08:27
@Ginuš píše:
@Ter1 tak já všechny testy mám a jsme oba v pořádku, takže jedině že by se zjistilo, že mám třebas špatná vajíčka :nevim:

A to jde nějak zjistit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
7.7.14 08:28

@kasinka kéž by se to už podařilo. Nato že chci 3 děti máme co dělat. :D
Bratranec teď čeká dvojčátka a já si říkám, že mě by stačilo zatím i jedno.
:?
Kamarádky kolem už mají minimálně jedno a já pořád nic. Ale musela jsem počkat na toho správného muže. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
7.7.14 08:30
@alicerajn píše:
Ahoj holky, jsou mezi Váma podobné ročníky jako já, já jsem 83, už také čekám na dítě 15 měsíců..můžu se k vám přidat? V dubnu 2013 jsem prodělala ukončení těhotenství, dítě mělo srdeční vadu neslučitelnou se životem, doktoři mě ujišťovali, jak hned otěhotním a ono nic…

Ahoj, určitě se můžeš přidat :kytka: Mrzí mě, co se stalo :hug: My tady neztrácíme naději a doufám, že všem se nám brzy zadaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
7.7.14 08:33
@alicerajn píše:
Přemýšlím že zkusím akupunkturu nebo cvičení podle mojžíšové, třeba to něco posune..Nevydržím jen tak čekat..mám pořád pocit, že pro to musím něco udělat..

Mojžíšovku mi doporučil i můj Dr, zkoušela jsem ji jen chvilku, ale dlouho mi to nadšení nevydrželo, jsem hodně akční a toto cvičení mně nenadchlo, ale prý hodně holkám pomohlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
7.7.14 08:36

@Lucifer 84
Tý jo, 3 děti jsem taky kdysi chtěla, ale finančně bysme to nezvládli. Když jsme o víkendu počítali co a jak stojí, tak budeme rádi, když zvládneme jedno a časem druhé. Vychovávat děti v ČR je podle mě celkem drahá záležitost, aspoň když to srovnám s Rakouskem, Německem a Francií, kde žije pár mých kamarádek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
7.7.14 08:38
@Lucifer 84 píše:
Bratranec teď čeká dvojčátka a já si říkám, že mě by stačilo zatím i jedno. :?
Kamarádky kolem už mají minimálně jedno a já pořád nic. Ale musela jsem počkat na toho správného muže. :)

No, dvojčátka…dvojitá radost, ale i dvojitá starost, radši bych pěkně postupně, ale je to krásné :)

Taky jsem jedna z posledních, které ještě nemají dítě, ale co nadělám, no :nevim: Pořád ještě doufám, že to prostě přijde a hotovo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
7.7.14 09:39

@kasinka neboj, intenzivně na to nemyslím :-) ne, vázne se snažím byt v pohodě a myslím, ze se mi to i celkem daří, jsme oba s přítelem hodně akční, takže ani nemám moc čas, ale zname to asi všechny, pořad v podvědomí víš, kolikaty den cyklu, jestli byla ovulace, kdy cca ma dorazit ms. Problém u mě je, ze potrebuju mít co nejvíc informaci a čím víc informaci mám, tím je to horší, protože si uvědomuju všechny okolnosti. Myslím, ze to zná většina holek, co se snaží o mimčo až takhle kolem třicítky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
7.7.14 09:46
@Lucifer 84 píše:
Ahoj holky. Můžu se přidat? Je mi 30 a taky se snažíme o první.
Snažíme se od září, sliznici mám dobrou, ovu testy na jedničku a foliklů mám vždy hodně a krásné. Tak nevím :nevim:
Jinak jsme zatím ještě nikde nebyli, jsme objednaní na 28.7. na spermiogram.
Jinak ms nečekám teď v úterý. :mavam:

ahoj na spermio určitě dojdete, může to být cesta, ale hlavně si myslím, ze ms už nedorazí a budeš tu kolem sebe příkaz tehotensky bacily;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
7.7.14 09:49

Holky, ještě se chci omluvit za připadne překlepy nebo chybějící diakritiku, ťukám to na tabletu a ten si občas děla, co chce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí