Sobečtí důchodci :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12505
18.4.13 18:01

@K.Black Já taková nejsem :mrgreen:

Příspěvek upraven 18.04.13 v 18:02

• načítám...
36504
18.4.13 18:01
@K.Black píše:
@banánice řidič může rozhodnout kolik kočárků vezme, když uzná za vhodné tak klidně jeden, no zaplať pánbůh, protože některé matky jsou schopné se narvat i do uličky než aby počkali třeba 10 minut na jiný spoj :roll:
:lol: :palec:
  • načítám...
101500
18.4.13 18:03
@lucenka píše:
no tak já mám třeba hodně nízký tlak a v obchodě se kolikrát musím napít. Díky tomu to ode mě odkoukal kluk a začal vyžadovat pití taky. Nějak mi na tom nepřijde nic divnýho. Mě by spíš přišlo divný vytáhnout v obchodě dětský sušenky z kabelkya dát mu je tam a pak s dítětem od drobků říkat u kasy, že opravdu nejedlo nic z daného obchodu. To mu radši šoupnu rohlík a u pokladny ho zaplatím.

Tak nějak, proč si budu přidělávat starosti a dohadovat se, že to pití (sušenka, rohlík, koláč…) bylo moje donesené :think:

• načítám...
31672
18.4.13 18:04

K těm rohlíkům, já zase klidně klukům dám v obchodě, ale samozřejmě vždycky zaplatím, a nahlásím. a ještě jsem se s negativní reakcí prodavačky nesetkala. pití si taky klidně načnu, ale samozřejmě ho koupím, vždycky. Asi před 5 letx jsme si s bývalým přítelem byli koupit v tesku na andělu kofolu, 2litry, měli jsme děsnou žízeď, a tam byla fronta jak blázen, snad 10 lidí před náma, otevřených pár pokladen :pocitac: :zed: tak jsme furt upíjeli, a než se na nás dostala řada, tak byla láhev prázdná, tak jsme tam dali k namarkování prázdnou flašku, možná tam bylo trochu na dně :lol: pokladní to vzala s humorem ;). ono na druhou stranu, kdyby nešetřili, a zaměstnali víc lidí, aby nebyly fronty u pokladen, tak by člověk nemusel leckdy načínat pití v obchodě, že :nevim: třeba v globusu jsou fronty max před vánocema, jinak tam je skoro vždycky volná pokladna, tak tam nemám potřebu načínat pití před zaplacením. ale rohlík tam dětem klidně dám. sice ještě není můj, ale nevím, co by se muselo stát, abych ho nezaplatila, leda kdyby tam bouchla bomba, nebo bych si při nákupu zlomila nohu, tak nechápu jak to někdy může nazývat krádeží :nevim:

• načítám...
K.Black
18.4.13 18:04

@Prcek88 jasný že nejsi ;)

• Upravit
1219
18.4.13 18:06

@K.Black
a četla jsi si co jsem napsala že tam místa bylo tři prdele poloprázdná šalina
v tom případě nevím proč bych měla čekat na další
pokud tam je plno ani mě nehne se tam tlačit a čekám ale když není nevím proř bych měla čekat na další

• načítám...
101500
18.4.13 18:07
@K.Black píše:
při vstupu do supermarketu stojí „tzv“ ochranka a ta má lepičky, kterými ti tvou lahev olepí ;)

No, jak kde, v Lidlu vůbec a v Globusu si člověk musí vystát frontu na informacích…

• načítám...
31672
18.4.13 18:09
@K.Black píše:
@banánice řidič může rozhodnout kolik kočárků vezme, když uzná za vhodné tak klidně jeden, no zaplať pánbůh, protože některé matky jsou schopné se narvat i do uličky než aby počkali třeba 10 minut na jiný spoj :roll:

nojo, ale kde bereš jistotu, že za 10 minut přijede prázdný spoj, resp. že tam taky nebudou 2 kočárky :nevim: já u nás na západě prahy si fakt nemůžu na řidiče stěžovat, nestalo se mi, že by nás vyhodili, naopak. už jsem to tu někde psala, chtěli jsme jet 180, přijeli už 4 kočárky, tak jsme si řekli, že ty 2 stanice půjdem pěšky, řidič ale vyběhl, a řekl, nene, jděte s tím kočárkem tam dozadu, tam se ještě vejdete :lol:. ale když jsem třeba byla v oblasti Letńan, tak tam jsem viděla nápis, že řidič přepraví max. 1 kočárek a 1 vozík, nebo 2 kočárky :nevim: ale jak říkám, tady u nás, Řepy a okolí, jsme to nikdy nezažila, a že jsem už párkrát stála mezi dveřma. ono čekat minimálně 15 minut(ale možná taky 30, 45 minut, když všude přijede plno kočárků) s hladovým mrzutým dítětem, co už se v kočárku propíná do luku, ale chodit ještě neumí, abx e mohlo projít, to není nic moc :zed:

• načítám...
26228
18.4.13 18:10
@banánice píše:
pokud tam je plno ani mě nehne se tam tlačit a čekám ale když není nevím proř bych měla čekat na další

je úplně jedno, kolik zádelí místa tam bylo nebo nebylo. Pokud má řidič v předpisech přepravu pouze určitého počtu kočárů, tak má právo a povinnost tě vyloučit z přepravy, i kdyby ses na hlavu stavěla a autobus byl až na těch pár povolených kočárů prázdný.

• načítám...
bamba
18.4.13 18:12
@neumisa píše:
tato diskuze nebyla o likvidaci celé důchodcovské populace ani o nevychovanosti mladých. A když jsme u toho - kdo ty mladé nevychovance vychoval k neúctě ke starším?

Určitě ne dnešní důchodci.

• Upravit
71
18.4.13 18:13
@K.Black píše:

Na jednu stranu souhlasím, taky mi kolikrát vadí, že se matka s kočárkem nacpe do narvaného autobusu třeba mezi dvere. Na druhou se mi už stalo, že jsem čekala na bus, přijel plný, OK počkala jsem 10 minut na další, ten přijel opět plný, takže jsem čekala dalších 10 minut a přijel opět plný!!! Čekala jsem tedy na ctvrtyí a byla jsem už pevně rozhodnutá, že už mi to je jedno v jakém stavu bus přijede, prostě nastoupím byť bych se měla nacpat do dveří. Díky Bohu jsem se konečně vešla.

• načítám...
36504
18.4.13 18:13
@banánice píše:
@K.Black
pokud tam je plno ani mě nehne se tam tlačit a čekám ale když není nevím proř bych měla čekat na další

Možná se mu nelíbil Tvůj vybraný slovník :mrgreen:

• načítám...
101500
18.4.13 18:14

@slavuska1 Tak já jsem kousek od Letňan a zatím jsme taky neměli problém a to místy bývá překočárkováno :-) ono je krásné říkat, že má člověk počkat na další, ale přesně, bude volný? přijede nízkopodlažní?
Jako když je hodně plno a vím, že jezdí nízké, tak počkám (mám velký kočár), ale pokud jezdí jeden nízkopodlažní za hodinu, tak se taky budu snažit do něj vejít.

• načítám...
9887
18.4.13 18:15

@banánice No pokud jednal neadekvátně, neslušně nebo se nedržel předpisů, vždycky si můžeš na řidiče stěžovat. Je to překvapivě účenné, minimálně se dozvíš oficiální stanovisko. Aspoň v Praze na stížnosti reagujou celkem pružně.

• načítám...
26228
18.4.13 18:15
@bamba píše:
Určitě ne dnešní důchodci.

pravda - dnešní důchodci vychovali rodiče těch dnešních mladých nevychovanců… začarovaný kruh?

Příspěvek upraven 18.04.13 v 18:16

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová