Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@EmmaAnna píše:
@mojmira mě jeho vtipy baví, vždycky se u toho docela řehtáme
každému se líbí někdo jiný, pro mě je to tydýt, nemůžu si pomoct ![]()
@AndreaS92 píše:
Tohle je porad o tanci vtipy at vypravi v jinem poradu
On tam snad VYPRÁVÍ vtipy? ![]()
Když je to tak pořád a jenom o tanci, tak se divím, že tam dávají prostor tomu, kdo se o co vsadil, apod. ![]()
@WaIl píše:
On tam snad VYPRÁVÍ vtipy?Když je to tak pořád a jenom o tanci, tak se divím, že tam dávají prostor tomu, kdo se o co vsadil, apod.
@EmmaAnna psala, ze ji jeho vtipy bavi
tak pisu at si vtipkuje jinde tphe jw porad o tanci ne o jeho vtipech. Bohuzel, kvuli takovemu tydytovi a tanecnimu nemehlu vypadavaji fajn tanecnici no tak ted jen aby to nevyhral to by byl vrchol vseho
Doufam, ze Jitka s tanecnim partnerem Pavlaska brzy vyradi
tohle tanecni drevo tam vazne nema co delat ![]()
@kerrankin reklamy jsou naprosto vsude a zrovna tahle mi prijde v pohode
co treba v Ordinaci ( vecne reklama na Paulu, na jogurty, na cez, na pausal na O2…) to je o dost trapnejsi ![]()
@suricata píše:
@AndreaS92 stejně všichni jednou vypadnou
Fakt?
jasne ze vypadnou ale prijde mi krajne nespraveslive, aby to vyhrál nekdo, kdo tanci tak strasne kdyz je to porad o tanci
zaslouzi si to kdokoli jinej ale on ne…
@AndreaS92 zaslouží si to ten, kdo má největší počet bodů od poroty a nejvíc hlasů, což evidentně Pavlasek splňuje, takže je to spravedlivý. Co je nespravedlnost jsou ty útoky na něj.
@suricata píše:
@AndreaS92 zaslouží si to ten, kdo má největší počet bodů od poroty a nejvíc hlasů, což evidentně Pavlasek splňuje, takže je to spravedlivý. Co je nespravedlnost jsou ty útoky na něj.
ne, ne nespravedlnost je to, že nevypadl hned na začátku ![]()
@suricata Ty si fakt myslis, ze si to Pavlasek zaslouzi kvuli tomu, ze ma nejvice hlasu od divaku?
ja si myslim, ze si to zaslouzi ten, kdo umi tancit… ![]()
@AndreaS92 já se na něj vždycky těším, přijde mi vtipný a hunčárová mu skvěle nahrává, bavím se. Ještě se mi libi bufkova ona je tak mila a sympatická vydržela bych se na ni divat hodiny.
@AndreaS92 píše:
@suricata Ty si fakt myslis, ze si to Pavlasek zaslouzi kvuli tomu, ze ma nejvice hlasu od divaku?ja si myslim, ze si to zaslouzi ten, kdo umi tancit…
Ten, kdo umí tančit, si zaslouží vyhrát v profesionální taneční soutěži. Což se předpokládám děje.
@blobfish píše:
Ten, kdo umí tančit, si zaslouží vyhrát v profesionální taneční soutěži. Což se předpokládám děje.
Přesně tak.
@blobfish píše:
@suricata píše:
Vyborne receno. Presne to shrnul i Leos Mares v tom videochatu, ktery jsem sem dala vcera. Vubec nerozumej tomu, proc jsou na Pavlaska lidi nastvany. Vzdyt by ho meli obdivovat, protoze fakt dre, nejde mu to a zlepsuje se i on. Neprihlasil se tam sam, bylo mu to nabidnuto, to by mel jako odstoupit? A presne, proc utocit na nej, fakt za nic nemuze. Dokazuje jen to, ze se fakt snazi!
@suricata vtipny nekomu prijit muze ale tohle neni soutez o vtipnosti ale o tanci a o tom to je…