StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
140230
8.12.15 16:02
@EmmaAnna píše:
@mojmira mě jeho vtipy baví, vždycky se u toho docela řehtáme

každému se líbí někdo jiný, pro mě je to tydýt, nemůžu si pomoct :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
8.12.15 16:20
@AndreaS92 píše:
Tohle je porad o tanci vtipy at vypravi v jinem poradu :roll:

On tam snad VYPRÁVÍ vtipy? :roll:

Když je to tak pořád a jenom o tanci, tak se divím, že tam dávají prostor tomu, kdo se o co vsadil, apod. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
8.12.15 16:29
@WaIl píše:
On tam snad VYPRÁVÍ vtipy? :roll:Když je to tak pořád a jenom o tanci, tak se divím, že tam dávají prostor tomu, kdo se o co vsadil, apod. :think:

@EmmaAnna psala, ze ji jeho vtipy bavi ;) tak pisu at si vtipkuje jinde tphe jw porad o tanci ne o jeho vtipech. Bohuzel, kvuli takovemu tydytovi a tanecnimu nemehlu vypadavaji fajn tanecnici no tak ted jen aby to nevyhral to by byl vrchol vseho :) Doufam, ze Jitka s tanecnim partnerem Pavlaska brzy vyradi :) tohle tanecni drevo tam vazne nema co delat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
8.12.15 16:30

@kerrankin reklamy jsou naprosto vsude a zrovna tahle mi prijde v pohode ;) co treba v Ordinaci ( vecne reklama na Paulu, na jogurty, na cez, na pausal na O2…) to je o dost trapnejsi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
8.12.15 16:33

@AndreaS92 stejně všichni jednou vypadnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
8.12.15 16:37
@suricata píše:
@AndreaS92 stejně všichni jednou vypadnou

Fakt? :D jasne ze vypadnou ale prijde mi krajne nespraveslive, aby to vyhrál nekdo, kdo tanci tak strasne kdyz je to porad o tanci :nevim: zaslouzi si to kdokoli jinej ale on ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
8.12.15 16:56

@AndreaS92 zaslouží si to ten, kdo má největší počet bodů od poroty a nejvíc hlasů, což evidentně Pavlasek splňuje, takže je to spravedlivý. Co je nespravedlnost jsou ty útoky na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
8.12.15 17:02
@suricata píše:
@AndreaS92 zaslouží si to ten, kdo má největší počet bodů od poroty a nejvíc hlasů, což evidentně Pavlasek splňuje, takže je to spravedlivý. Co je nespravedlnost jsou ty útoky na něj.

ne, ne nespravedlnost je to, že nevypadl hned na začátku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
8.12.15 17:14

@suricata Ty si fakt myslis, ze si to Pavlasek zaslouzi kvuli tomu, ze ma nejvice hlasu od divaku? 8o ja si myslim, ze si to zaslouzi ten, kdo umi tancit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
8.12.15 17:24

@AndreaS92 já se na něj vždycky těším, přijde mi vtipný a hunčárová mu skvěle nahrává, bavím se. Ještě se mi libi bufkova ona je tak mila a sympatická vydržela bych se na ni divat hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
8.12.15 17:28
@AndreaS92 píše:
@suricata Ty si fakt myslis, ze si to Pavlasek zaslouzi kvuli tomu, ze ma nejvice hlasu od divaku? 8o ja si myslim, ze si to zaslouzi ten, kdo umi tancit… :think:

Ten, kdo umí tančit, si zaslouží vyhrát v profesionální taneční soutěži. Což se předpokládám děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
8.12.15 17:38
@blobfish píše:
Ten, kdo umí tančit, si zaslouží vyhrát v profesionální taneční soutěži. Což se předpokládám děje.

Přesně tak.

• Citovat
  • Upravit
5724
8.12.15 17:41
@blobfish píše:
Ten, kdo umí tančit, si zaslouží vyhrát v profesionální taneční soutěži. Což se předpokládám děje.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
8.12.15 18:30
@suricata píše:
@AndreaS92 zaslouží si to ten, kdo má největší počet bodů od poroty a nejvíc hlasů, což evidentně Pavlasek splňuje, takže je to spravedlivý. Co je nespravedlnost jsou ty útoky na něj.

Vyborne receno. Presne to shrnul i Leos Mares v tom videochatu, ktery jsem sem dala vcera. Vubec nerozumej tomu, proc jsou na Pavlaska lidi nastvany. Vzdyt by ho meli obdivovat, protoze fakt dre, nejde mu to a zlepsuje se i on. Neprihlasil se tam sam, bylo mu to nabidnuto, to by mel jako odstoupit? A presne, proc utocit na nej, fakt za nic nemuze. Dokazuje jen to, ze se fakt snazi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
8.12.15 18:48

@suricata vtipny nekomu prijit muze ale tohle neni soutez o vtipnosti ale o tanci a o tom to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová