Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
533
22.1.07 16:06

Díky Žanet! Teplotku měřím první měsíc, teď jsem 22 DC a mám 37,1 :D Tak uvidíme jak to bude pokračovat.Jinak beru kys.listovou, kontryhel ne, ten je na otěhotnění?A mají ho normálně v lékárně nebo v těch prodejnách zdravé výživy?
Promiň, že se ptám, zatím jsem tuhle diskusi dočetla do 85 :P stránky, tak nevím jestli ty už miminečko máš, čekáš nebo se snažíš?

Jinak přeju všem skorotěhulkám krááásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
22.1.07 19:42

Zuzko, jsi blazen, ze se to snazis docist :-) To nemusis!
Kontryhel maji v lekarne. Je dobry na upravu cyklu a vubec takove celkove povzbuzeni zenskeho tela. Z toho si uvaris cajik. Je docela dobry na chut. A doporucuju brat i vitaminy. Nebo aspon teda tu listovku. To dobre delas. No vidis, urcite to pujde :-) Na mereni teploty doporucuju fertilityfriend.com. To je stranka, kam si muzes teplotu kazdy den zapsat, plus zaznamenas dalsi dulezite udaje a ono ti to pak samo krasne vyhodnoti, jestli probehla ovulace a kdy. Me to hrozne bavilo si to tam zapisovat a pak se divat na ty grafiky :-D
No a jelikoz budu tehotna uz jen par dni (teda doufam), tak ti jeste honem posilam tehu bacily :-D At to vyjde.

Jo a chtela jsem ti jeste napsat. Chodila sem Zuzika… a ta ted ceka dvojcatka, takze pozor :! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
23.1.07 08:32

To by byla bomba, dlouo nic a pak RYP :D :D
Kde plánuješ rodit?Kdy sisi dělala test, až po vynechání MS?promiň jestli se moc ptám, jsem zvědavka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
23.1.07 08:32

Chtěla jsem napsat RYC :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
23.1.07 08:43

Ahoj holky :D ,
jsem stále tady :wink: :D , ale jak psala Zanet… trošku nám to tady začalo skomírat. Holky odrodily a tahoun Varenka už nemá tolik času a já osobně moc nezvládám více než jednu diskusi… a momentálně patřím hlavně do února 2007 (stejně jako Zanet :wink: :D ) a do Dvojčátek.

Zuzko , jak už psala Zanet… tahle diskuse měla úúúúžasný úspěch… My jsme se začali snažit na začátku loňského roku a otěhotněla jsem začátkem června :wink: :D , no a co čert nechtěl - jsou prckové dva. Držím pěsti ať ti to vyjde a budu-li to časově zvládat určitě sem zase nakouknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
23.1.07 15:34

Chachaa, Zuzika se ozvala :-) Zuzi, vis co? Tohle je jedina diskuze, kterou stiham v pohode, protoze se tu moc nedeje. Unor uz jen tak tak, jak jsou ted vsechny holky na materske a sedi doma a nic nedelaji, tak je to hukot, fakt uz nestiham, protoze ja delam porad (teda s prestavkama na emimino) :oops: :D

Zuzi, testovala jsem asi 13. nebo 14. den po Ovu - to mi prave ukazal ten grafik (na fertilityfriend.com). Bylo to myslim dva dny pred myma narozkama, tak jsem dostala super darek :-D
No jsem na tebe zvedava, ale tim, ze jsi tu, tak mas zvysene sance na miminko ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
23.1.07 18:24

Zanet , stíhat únor mám taky občas problém :wink: Když jsem doma, tak to ještě jde… ale takových dnů zatím ještě pořád moc není… furt se něco děje :roll: A holky toho fakt občas naplkají tolik, že to sice dočtu, ale už nemám sílu nic psát :oops:

Zuzi , tak já bych měla pro tebe jednu veledůležitou otázku - kdy máš narozeniny? Proč se ptám - já jsem totiž testovala dva dny po vynechání MS, což bylo přesně na mé narozeniny a objevily se dvě čárky !!! Prostě jako Zanet! Taky to byl dárek k narozeninám :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
23.1.07 18:34

Zuziko, to jsem ani nevedela, to je fakt super, ze to tak vychazi!! :-D
Z toho stihani si nic nedelej, fakt jsou to vetsinou jen „plky“, ted uz to jen tak preletim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
23.1.07 18:58

Jojo, taky to občas jen tak přeletím… ale teď už jde do tuhého (Jeje)… jestli už fakt začínáme rodit tak teď to teprve bude zajímavé :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
23.1.07 23:19

Ahoj holky,
dneska jsem si vzpomněla, že jsem se tu strašně dlouho neukázala.

Varenko - jsem moc ráda, že ses konečně ozvala! už jsem kvůli tomu psala Mysce :D Musím se jít podívat na tvoji fotku se Sašenkou. Tak snad se vše brzy vyřeší no a určitě sem zaskoč a napiš něco víc, jak se máte, co už Sašenka umí, ať můžeme holky porovnat :D Naše Viktorka už začíná lézt a párkrát se už sama po:,–(ila, je super a dělá nám radost. Tak napiš, určitě, chybíš nám tu!

No, jinak my jsme se teď vrátili z dovolené na Kanárech, tady jsou nějaké fotky: http://www.flickr.com/…7472617@N00/
Bylo to super, Viktorce se moře moc líbilo, akorát ta cesta byla trochu náročná - několik hodin do Prahy a pak 4,5 hoďky v letadle…

Zanet - už se to blíží :D !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
24.1.07 15:16

Marketko, pane jo, fotky jsou super, to ti reknu. To jste meli krasnou dovolenou. Moc vam to tam slusi! Ale vis co? Ja ti ted mozna vic zavidim ten snih :-D Ale to je asi normalni, ze? Ze clovek chce zrovna to, co nema. :oops:

A to tedy jo, blizi se to a Zuzice taky!!! Uz mame v unoru prvni regulerne narozene miminko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
24.1.07 22:01

Zanet - no, to chápu, že nám závidíš sníh :D Ale víš co? U nás první sníh napadl teprve včera! Nepočítám-li jeden den koncem října. Takže teplá zima… Letos mi to tak nevadí, Viktorii se moc nelíbí, když ji na obličej padají sněhové vločky, tak jsem ráda, že půlku zimy nebyl sníh. Ale na lyže bych jela, jen nevím, co s Viktorkou. Možná by to pár hodin s náma venku vydržela, ale nsmělo by moc mrzmnout.
A jaké počasí je u Vás? Já jsem byla jednou na Floridě v lednu a bylo tam tak 25C, fakt super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
25.1.07 02:46

No prave, tady je desne vedro, porad. Je to vzruso, kdyz teplota pres noc klesne pod 10 stupnu, ale to se stalo za zimu tak 3× :? Jinak pres den tech 25, v noci minimalne 15. Ani mi nemluv. :-)

Dnes jsem byla na kontrole - uz jsem od zacatku pribrala 14.5kg 8O A porad to jde nahoru, ach jo. :? To mam asi z toho, ze porad papkam :-D Dobre mi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
25.1.07 09:14

Zanet , to teplo ti fakt závidíme :wink: :D ale dovedu si představit, že se to po nějaké době „přejí“ :wink:
S kilama se netrap… už to máš za pár! Taky jsem si říkala, že ke konci už se to přece musí zastavit a ono nic… přibírám pořád :), momentálně jsem někde na +18kg :oops: Fakt ale je, že mi strašně chybí pohyb :? už se těším až nebudu mít bříško, trošku se sžijem a vyrazím aspoň na brusle, protože momentálně se mé aktivity omezily na venčení Barči (ale aspoň že vypadnu pravidelně z domu :wink: , nedovedu si představit, že bych třeba jen měla ležet a tři dny nevylezla z domu 8O )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.1.07 09:36
  1. 8O Holky já vám psala tak dlouhou odpověď a nic!!!
    Tak jen ve stručnosti:
    Zuziko, moc díky za podporu, jenom ty narozeninky mám až v září :D
    S kilama si nezoufejte, po porodu jich půjde fůra dolůsama a pak to kojení…a ty Zuzi, ještě dvojčátka :D Můžu se zeptat, byly po spontánním otěhotnění nebo IVF?

Žanetko, přeju moc krásný víkend a hlaď si bříško.
Já hlůásím smutnou zprávu, klesla mi teplotka, takže asi zase nic, MS dostávám 28 DC, dnes jsem 26 :evil:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová