Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
NOGGIE:
Krásný sluníčkový den i tobě ![]()
Chci se tě zeptat, jestli stále držíš bobříka trpělivosti
a nebo si znovu TESTOVALA
![]()
Myslím na tebe,
držím moooc palečky,
a těším se, až se nám ozveš.
![]()
HOLKY
chci se vás zeptat (vy, které jste někdy přišly o tehu
)…jak jste měly následující cyklus
Já vždy měla pravidelný 28-30dní.
Vratí se to hned zpět a nebo to začne různě lítat
Vím, že je to asi hoodně individuální, ale zajímá mě vaše zkušenost.
![]()
(Jsem opět nedočkavka
)
Varenko,
ja teda byla po revizi(vycisteni)a mela jsem vlastne sestinedeli.Ale pak jsem mela cyklus porad po tech 30dnech.
Ze by se tam neco klubalo
![]()
MYSKA
Zdravím všechny
Varenko,Kelinko: přišli jsme domů až pozě večer, ale přesto jsme si to užili. Raději ale budeme zkoušet dalších 14 dní tak obden
Protože podle posledního grafíku s bazálními teplotami bych měla mít OVU trochu později. Včera jsem rejdila na internetu,tak mi to nedalo a objednala jsem si ovulační tester(mikroskop ve velikosti rtěnky) Budu ho zkoušet jako doplněk k teplůtkám.
Holky chtěla bych se vás na něco zeptat, nejlépe vás, co již těhu jste nebo jste byly. Zajímá mě, jestli když se snažím otěhotnět, jaký vliv má na to běhání? Ráda běhám, ale nevím teď když se snažíme, jestli to nemůže nějak uškodit. Děkuji předem za každou radu a přeji krásný den ![]()
Přeju všem krásný den!!! Řeknu vám, že je mi docela líto školáků. Celé léto hnusně a teď taková pohodička. ![]()
Včera jsem se neozvala, bylo toho prostě moc. Kolegyně má 14 dní dovolenou, tak se musím ohánět.
![]()
Varenko,
svíca dopadla docela dobře. Přišlo asi 100 lidí. Naštěstí jídlo a tak vyšlo, jenom jsem lítala jak fúrie - pro koláčky, pro sekanou, s pitím. Naštěstí tam byly i moje skautky, tak mi pomohly.
![]()
Jenom naše těhu už není tajemstvím. Můj milovaný nastávající se nad ránem (kdy já už tvrdě spala) všem chlubil, že z něho bude taťka! ![]()
VARENKO: A jakpak u tebe? Myslíš, že to tento měsíc vypadá nadějně? Držím palečky
Já jsem teď v období snaženíčka
jen nevím, jak s tím cvičením. Ráda cvičím kvůli odreagování ![]()
Preji Ti nadherny den a obracim se s dotazem. Jsem vdana, je mi 25 let a detatko jsme jeste neplanovali (brali jsme se pred 2 mesici). Beru antikoncepci, ale nekdy tim stylem, ze si nevzpomenu v tu danou dobu, ale vezmu si pilulku az za pul den atd. Jeste se mi nikdy nestalo, ze bych nedostala menzes ci mela jen takove „spineni“. Az ted pri posledni menstruaci. Zacaly mi bolet prsa, jako by se zvetsovaly, jsou citliva na dotyk, mam takovy divny pocit v podbrisku, jsem unavena, ale zadnymi nevolnostmi netrpim. Udelala jsem si test a ihned se mi ukazaly dve carky. Myslis, ze jsem 100%-ne tehotna, i kdyz jsem brala HA? Jsou ty testy spolehlive? Mam ze vseho smisene pocity. Dekuji moc za odpoved. Pa pa Vladulinek
MYSKO:
chacha…leda by mě osvítilo cosi a nebo bysme prichystali královské lóóže u nás na komíně pro nějakého zapomenutého čápa …Bylo by to krásné, ale silně pochybuju, že můžu být těhu
![]()
MINNIE:
Holka - teda kloubou dolů před vámi
- obden tuleníčko - no, ten mimísek může být už teď šťastňouký, že jednou bude mít tak suprbupr starostlivé rodiče
![]()
(Booože, tak to my tehu nebudeme asi nikdy
)
Ohledně toho běhání při snažení se o tehu - je to dobrá otázka a také mě zajímá co holčinky odpovíte
![]()
MINNIE:
Takže jsi si udělala radost s tím OVU testíkem, viď?
No, alespon teď budeš vědět přesně, KDY ..
![]()
Minnie, bylo by to tak úžasné byt tehu, ALE…(jen pánbíček ví kdy
)
S tím cvičením tě úúúplně chápu…já sportovala tak nějak celý život a teď i když rekreačně mi hejbáníčko dělá taky dobře - hlavně na duši
![]()
Fakt mě zajímá, co myslí holky o tom běhání při snaženíčku.
STRÁÁŠNĚ ti přeji, ať se snaženíčko, tuleníčko a přáníčko vyplní a budeš nám moci co nejdříve nahlásit //.
![]()
VLADULINKO:
MOOOOOOC VÍÍTEJ ![]()
Tak holkyyy, co myslíte
= já říkám rozhodně TEHU .
JUPÍÍÍ - mooooooc gratuluji.
Jaký máš DC ![]()
TEHULKO:
AHOOJ - to mám radost, že se svíca povedla.
HAHA…takže skoromanžílek se nám po ránu rozpovídal
No, víš - alespoň to máte za sebou.
Holka, ještě že jsem tě v pátek nestihla - vždyť já starej pomatenec bych se nakonec rozjela a ještě bych tam trhla ostudu, protože bych hned na začátku na celé kolo zvolala:
AHOOOOJ TEEHULKOOO
![]()
Pověz co říkly tvoje skautečky a vaši a tak všichni
![]()
Tak ted už svatbička, že
![]()
vůbec jsou to tak krásné věci - svíca, svatbička, mimíseček…jéééé
![]()
VARENKO: Jo jo, Chceme s manžílkem, aby to vyšlo, tak jsme si řekli, že to tento měsíc nesmíme ošidit
Varenko, doufejme, že to vyjde, jak u tebe, tak u mne a samozřejmě u všech, co se snaží ![]()
VLADULINKO: Podle mně jsi TEHU! Máš pořádné štěstíčko
Gratuluji ![]()
Ahojky holky!
dnes tu procitam vase prispevky a koukam, ze jsou tu take cekatelky na //. Ja chodim obcas do diskuse na „Cekatelky na //, spojte se“.
Ja jsme dnes 30DC a jsem cekatelka teda necekatelka na MS:-)))
Chodim na emimino, jen kdyz se blizi obdobi testovani:-))
No v podstate se snazime ted 2.mesic:-)) ale minuly mesic se mi MS zpozdila o 5 dni a mela jsem snad vsechny priznaky tehu, ale zacatkem mesice jsem mela anginu, tak to oddaleni prikladam antibiotikum a vysokym horeckam, - byla jsem hodne zklamana… uvidime tento mesic:-)))))
hezky den, KezBy
Ahojky holky, trochu jsem se odmlčela, byl fofr v práci i doma.
KezBy - jsme na tom stejně
Já jsem dnes 36 DC a MS zatím nepřišla (doufám, že ani nepřijde potvora jedna…
) Nicméně testy mám pořád negativní, už jsem se objednala k Dr. jestli to není náhodou nějaký jiný problém. Je mi trošku šoufl, ale to je tak všechno, jiné příznaky nemám. Tak uvidíme.
Mějte se hezky, holky, těhulky ať se opatrujou!
Papa Noggie
Varenko,
klidně bys mohla přijet. Dala by sis koláčky a tak a hned by byl mimísek.
Já jsem to mojím holkám řekla na tajno už večer, byly hrozně rády. Šuškaly jsme si jména a kdy se narodí a takové ty babské věci no a ráno… Ale co už teď. Stejně by to za chvilku poznali.
Tak já už zase končím. Zítra to bude náročně, tak jdu domů odpočívat. Jenom musím ještě objednat svatební kytku!!!
![]()
MINNIE:
Máš pravdičku - bylo by to báájo, kdybychom co nevidět uviděly //, ale platí naše staré dobré VYDRŽAŤ
(Už se nechci hned příliš nadchnout, protože o to horší je pak to zklamání…mnohé to známe, pravda
).
Držím palečky. ![]()
NOGGIE:
Ahojky - zní to hooodně nadejně
, ale nechci vůbec předbíhat ![]()
Necháme se překvapit. Uvažovala jsi o krevním testíku
![]()
Krásný večer.
KezBy:
Vítej mezi nááááma
Budu ti držet moooc palečky.
- my všechny
![]()
Určitě nám dej vědět, jak to dopadne, ok ![]()
TEHULKO:
Máš pravdu, možná by to chtělo změnu klimatu. Letos jsme ani nebyli na dovče
a hoodně pracujeme, takže možná HODONÍÍNEK by byl býval nebyl vůbec k zahození…No třeba nás to ještě někdy čeká a my se rozjedeme na „kraj světa“
![]()
Každopádně ti moooooc děkuji za pozváníčko - já váš kraj vůbec neznám, ale musí být prostě nádherný - věřím tomu.
![]()
Umím si přestavit, jak jsou tvé holčiny nadšené, viď
Počkej, ty to budou celé prožívat s tebou - je to fakt parádní
![]()
Krásně si odpočiň a zítra se budu těšit. papa
papa i vám HOLKYYY - za chvíli končím v práci a pak běžím na tu dřinu
![]()
Večer to vidím na maďarský MUSCAT OTTONEL
![]()
Budu koukat do baboletního hvězdičkového nebe a jasnočka, že na vás připiju
![]()