Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
25.11.05 15:22

MYSKO: žížalkovskou vel.36 jsem měla před 3/4 rokem. Teď je ze mě „vyzrálá“ ženština - CHACHA - krev a mlíko, :oops: jedna radost :? :wink: . Děkuju za tipy. :D
A propos: za prvně - jsem si jistá, že s tou buclatostí přeháníš a za druhé, počkej počkej, až se mimča narodí a začnou nás prohánět - to se sejdeme v Terranově, kde mají max.velikost 34 a méně 8O :! :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.11.05 15:27

To budes koukat 8O 8O 8O ,ze neprehanim :! :lol: Vadi mi to ale ted to opravdu resit nebudu,po porodu jak rikas budem chodit do Teranovy :lol: Teda ja asi jen na kukandu,ja uz do takove velikosti asi nikdy nezhubnu,ale to neva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.11.05 15:43

MYSKO:
mám jednu přítelkyni a ta je taková pěkná žena s pěknými tvary :twisted: - neuvěřitelně sexy, prostě nádherná baba - tak chápu, že krása v mírách asi vždycky nebude… :wink:

Já myslím, že když si naopak budeme pěkně užívat (musím začít hlavně u sebe :roll: :wink: ), moc nepřemýšlet a mít pěkný sexy prádýlko :P :twisted: - oni ty kilka půjdou samy..do pryč (jak říká má tehu-cvičitelka :lol: ).

VYDRŹAŤ, no néé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
25.11.05 15:47

Ahoj holky,
tak já jen na skok makukuju. Už to v práci balím a jsem příšerně unavená. A to jsem si posledních několik dní říkala, jak je to super, že už mám zase energii jako dříve a nespím kudy chodím :D a už je to zase tady.
Varenko a Mysko - tak si dejte kafíčko i za nás Severomoravačky, my to asi za vámi do Prahy nestihem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.11.05 15:47

Mas pravdu :lol: :D Ale ted jsem zrovna skladala pradlo, a musela jsem se nad tou velikosti smat… :lol: :lol: :lol: Ja jsem hodne nabrala po prascich,co jsem brala,pak prislo dalsi tehu,a za 3 mesice tohle nynejsi,tak ani nebylo moc casu hubnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.11.05 16:00

MYSKO:
teď jsem si zrovna vzpomněla na naši paní lékařku z Bulovky- to je baba, nemyslíš :?: Sice „vod rány“, ale fakt pěkná - a myslím, že je to proto, že to z ní zkrátka vyzařuje. A to si jsem jistá, že jsi poloviční :! :! :wink:
P.S. Jak jsme se „utkaly“, už jsou z nás kámošky :lol: :twisted: - dělala mi ve středu UTZ a docela jsme pokecaly :! :twisted:
Jak je důležitý, se nebát - pak jsou lidi úplně jiný :! :) 8)

Myško, tobě přišlo takové štěstíčko s mimískem, že nějaká kilka navíc ti na kráse spíše přidají, protože to štěstí, které nosíš a máš v sobě je nade vše. A jsem si jistá, že tohle tvůj mužíček (jakožto „vnější pozorovatel“) jen potvrdí, nemám pravdu :?: :wink:

MARKETO:
za vás Moravěnky si dáme záákusíček napůl navíc :twisted: a budeme na vás moooc myslet :wink:
Koukej už hupkat domů a relax, mamulko :P A ozvi se nám, ok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.11.05 16:07

Ted jsem zrovna psala manzilkovi,ze ten drobecek uz si asi dela cerny pasek v karate,jak tam sebou mrska :lol: :lol:
Tak s doktorkou jsem si ze zacatku taky nepadla moc do oka,ale pak jsme to prekonaly a taky pokecaly :)

MARKETO- presne jak rika Varenka,zakusek myslim,ze cely :lol: si dame navic :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.11.05 16:15

MYSKO:
jsem pro - žádné žinýrování :twisted: :lol:
Takže abysme udělaly řádné chutě:
můj kafíčkový jídelníček bude: medovník + ovocný páj - HOHOHO :D :lol:

• Citovat
  • Upravit
1160
25.11.05 16:20

Myško, to jsem pochopitelně byla jáá.....skleróza Vára :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.11.05 16:27

Presne tak :! :lol: Chystame to malovani,ja tak nesnasim malovani :twisted: :twisted: ,snad to preziju :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.11.05 16:37

MYSKO:
počkej, to mi uniklo - vy budete malovat :?: 8O :o Tedy ty mi dáváš a to já si letos dala poprvé závazný závazek, že se na to předváneční šílení s hadrem v ruce letos vykašlu :? . Vždyť my nemáme ani okna umytý - u nás jsou takový ty francouzký dveře - práce jak na kostele :cry: :(
Naše mamka nás vychovala tak, že se musí před vánoci cídit i štětka na záchůdek :lol: a nikdy jsem neúklid nevydržela - máme to bohužel se sestrou v krvi :roll: :lol: Loni, když jsme bydleli v Kobylisích, nám před vánoci vytopili sousedi celý byt a my malovali pomalu před Štědrým dnem - to bylo něco. Dům máme pronajatý a do malovaní se nám nějak nechce..zatím 8O :) Na druhou stranu, není nad to mít pak voňavoučký, načančaný byteček, viď :twisted: :lol: Ach joo, tak to vidím s tím mým závazkem bledě - zřejmě mě hadr a lezení po podlaze nemine 8O :cry: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.11.05 16:50

VARENKO- uz se k tomu premlouvame pekne dlouho,ale ted uz se na to neda divat :roll: Byt mame taky pronajaty a majitelka se tomu moc nevenovala ani nevenuje..Navic je dost maly a manzel si prestehoval z Moravy celou svoji vysokou skolu(knihy,neskutecne mnozstvi CD a ruznych pry nezbytnych vecicek).Neni to kam davat a ja silim :evil: Z domu jsem taky byla zvykla,ze na Vanoce musi byt nalesteno,nikde ani drobek,vse melo sve misto…Jenze tady to tak ruzove nevidim,ale neco se stim udelat musi!!!!Ti nasi sousedi se nabidli,ze nam pomuzou,tak snad to zvladnem......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.11.05 17:03

MYSKO:
to jooo, chce to pěkně zapojit mužský a pak to půjde jako po másle :twisted:
Já už mám padla. 8) Manžílek mě v nákupech nechal samotnou :evil: (vrtá se v práci v počítačích) a tak musím sama do boje. :lol: Vidím to na Kotvu 8O . Uff, do té zimy se mi vůůůbec nechce.
HURÁÁ na Aljašku :twisted: :! :lol:
P.S. Taky musím sehnat adventní věnec a nějaké ozdůbečky na neděli… :P

Tak se Myško i s váma všema moooooooc loučím. :cry: Přeji krááásňoučký večer a o víkednu určitě JUKNU 8O :D

Mějte se FANFÁROVĚ. papa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.11.05 17:10

VARENKO- tak hezky nakup a udelej si radost :D :D :D A urcite o vikendu mrkni :lol: :lol:
Holky vsem vam preju krasny vikend!!!!!

MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
26.11.05 09:31

DOBRÉ RÁNÍČKO VŠEM, HOLČINKY

za okny je mrazejček a suprbupr sluníčko, takže áááááálou ven :twisted: :lol: :lol:

Holčinky, tak jsem včera pořídila - na první pokus FANFÁROVÁ SIBIŘSKÁ ALJAŠKA a za huuubana - 990Kč. 8O :P :D 8) Jsem šťastná jak blecha. Teď se mi to bude kochat zimní krásou.
Taky jsem sehnala krásný adventní večer (chacha-byl pomalu dražší než ta bunda 8O :) )- zítra vycídíme hnízdečko, nazdobíme částečně vánočně a rozsvítíme první svíčku :D :D :P

Za chvilinku vyrážíme na výlet - tak večer určitě JUKNU. Už se mooooc těším. Krásný sluníčkový den vám všem. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová