Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kadala
5.2.13 21:59

pavlopb

Musíš tam napsat všechny problémy, které ti tablety způsobily. Nám totiž bylo špatně po celou dobu užívání. A tyto problémy byly dobře rozeznatelné od normálního stavu, jak se člověk cítí. Žádný návod nebo napsání dopisu jsem nikomu neposílala. Prostě napsat tam všechno, s čím jsi byl zklamán, popravdě, jestli jsi omezil jídlo, přidal více ovoce i zeleniny do jídelníčku, případně cvičil či chodil na delší procházky? Také se musí dodržovat pitný režim. Pokud jsi tohle všechno zažil a žádné úbytky na váze ani v cm se neprojevily, tak to stačí k tomu poznání, že někde je chyba, že tablety nefungují.
Rozhodně bych odmítla posílat někomu fotky před a fotky potom nebo dokonce potvrzení od lékaře. To po mě ani nikdo nechtěl. Oni si ti prodávající vymýšlejí podle své fantazie, čím odradit lidi, aby si nestěžovali.

• Citovat
  • Upravit
lvana
5.2.13 22:26

Velké díky

Dobrý večer děvčata… sem velice ráda že jsem vaši diskuzi nalezla v čas. Objevovala se mi jejich nabídka často a dnes sem ji poprvé otevřela. Velice mě to zaujalo, ale zároveň jsem se strašně bála to objednat. Měla jsem ji i vyplněnou, ale začala jsem pátrat dál po recenzích, abych nevyhodila peníze jen tak do vzduchu. Jednou jsem podstoupila hubnutí s kůru Herbalife a byla jsem spokoená, dokud jsem s jejich slavného kokteilu nezačala zvracet, a mých 10 kilo dole bylo rázem 20 narože a zaboha se toho nemužu zbavit. Ale jak vidím není opravdu žádná pilulka kterou sníme a ráno jsme štíhlé a krásné. Jsem ráda že jsem si vaši diskuzi pročetla a zjistila že jsem udělal velice dobře, když jsem si to neodjednala:)

• Citovat
  • Upravit
barusss
5.2.13 22:26

Milé dámy, moc děkuji za varování od tohoto přípravku. málem jsem teď objednala jen tak ze zvědavosti :-) opravdu by to chtělo nějakou žalobu, aby se to stáhlo z internetu. a stejně tak všechny ty „zázračné“ pilulky, co mi chodí každý den do mailu.
já osobně jsem od minulého roku zhubla 12 kg. dost mi pomohl koktejl od Herbalife, který se pije místo snídaně a večeře. ono by asi stačilo si místo toho koktejlu nalít každý den mléko a udělat si kakao, ale aspoň z toho mám placebo pocit, že v tom jsou nějaké živiny navíc a hlavně po tom nemám hlad, takže mi to opravdu vynahradí jídlo :-) doporučila mi to kamarádka, která na tom zhubla 10 kilo. tak když budete chtít zkusit, myslím, že nic neztratíte. já to doporučuju všude kolem sebe, páč je to první věc, která s mojí váhou pohla :-)

• Citovat
  • Upravit
barusss
5.2.13 22:28

Ivano,

fakt si po tom začala zvracet? ou, začínám mít strach, jestli to mám ještě dál pít 8o

• Citovat
  • Upravit
Kadala
5.2.13 22:57

Já jsem jednou také držela koktejlovou dietu a rovněž můžu říct, že na mě dobře zafungovala. Oběd jsem si dávala normální, k snídani a večer koktejl a cítila jsem se dobře.
Protože už je to dlouho, tak se nepamatuji, jakou dobu jsem ji držela. Asi 3 měsíce. Ale bylo mi dobře a vím, že jsem zhubla přesně tolik, kolik jsem chtěla - l0 kg. A necítila jsem se ani trochu špatně, určitě neškodila. Jenže jak přibývají roky, tak už je držení diet obtížnější a moc se nechce ani měnit jídelníček, tak je to.

• Citovat
  • Upravit
barusss
6.2.13 09:22

Já jsem to loni držela asi taky tři měsíce, pak mě to už přestalo bavit..zhubla jsem na tom asi 10 kilo, pak jsem si dala pár měsíců pauzu a každý den jsem chodila aspon na chvíli běhat, abych váhu udržela a podařilo se mi zhubnout další 2 kila.
teď jsem s koktejly zase začala, protože chci do léta zhubnout pět kilo. tak snad se podaří. ale už to tak nehrotím, normálně mlsám přes den čokoládu a k obědu si dám klidně svíčkovou. večer to vykompenzuju běháním a koktejlem :-)

• Citovat
  • Upravit
lvana
6.2.13 16:26

Ano začala ale spíš to nezvládl můj odganismus.. ale nechápala jsem že idkyž jsem jedla málo žádný sladký… dost zeleniny tak mě to tak vyjelo nahoru. Ale přemýšlela jsem že to zkusím znovu a uvidím…

• Citovat
  • Upravit
barusss
6.2.13 16:58

Tak možná to nebylo tím, ale kdo ví..já zatím žádný problém neměla a po vysazení jsem nenabrala zpátky nic. ale je pravda, že jsem to nikdy nehrotila, měla jsem poměrně dost velké svačiny a obědy, plus jsem si před koktejlem večer dala třeba ještě rohlík nebo místo rohlíku jsem pojídala večer zeleninu nebo tyčinky u tv. tak moje tělo nějak moc nestrádalo :-)

• Citovat
  • Upravit
ŽanetkaPucca
6.2.13 17:09

díky

Asi jako všichni tady na této diskuzi - i já chtěla zhubnout. Dívala jsem se na diskuzi na stránce, kde mají milí páni prodejci reklamu. Mále jsem klikla na „objednat“.. ještě, že jsem se rozhodla si přečíst diskuzi i na jiné stránce! Přišlo mi divné, že na jejich diskuzi není nic negativního a vše je napsáno tak nějak „knižně“.. Někdo by ty svině opravdu měl nahlásit na ČOI!!! :!

• Citovat
  • Upravit
Kadala
6.2.13 18:50

ŽanetkaPucca

Zbytečné nahlašování. Někde hodně vepředu je poskytnuta i odpověď, ze které vyplývá, že nic nemohou dělat. Už se tady o to děvčata pokoušela. Kdo má zájem, zkuste někde uprostřed diskuze prohlédnout stránky, bohužel nevím nick, pod kterým pisatelka toto sdělovala. Usnadnilo by to hledání.
A někde, možná 10 stránek vepředu, nabízí jedna diskutující podat společnou stížnost. Ovšem v reálu se moc zájemců nehlásí. On každý spíš napíše „někdo by měl..“, ale na druhou stranu se nedivím, že se málokdo chce vzdát své anonymity.

• Citovat
  • Upravit
sedulina
7.2.13 10:07

díky za diskusi

Ahoj, moc děkuji všem za tuto diskuzi. Přípravek jsem dnes objednala, ale přesto jsem si říkala, že si zkusím najít ještě nějakou jinou diskusi o přípravku WL. Po přečtení pár příspěvků jsem napsala na mail nalezený na stránkách Medical Health News, že dnešní objednávku ruším, pro jistotu jsem text přeložila i do angličtiny. V potvrzovacím mailu objednávky píší, že by mě měl kontaktovat jejich konzultant, aby potvrdil podrobnosti objednávky, takže doufám, že budu mít možnost to zrušit i telefonicky… raději si za ušetřené peníze koupím permici do fitka :-D

• Citovat
  • Upravit
jimmi
7.2.13 14:42

odpověď

Koupil jsem si 60tablet weight loss a úspěch byl takový jaký jsem očekával - neshodil jsem ani deko. Takže závěr je jasný, shubnout můžete pokud budete dodržovat dietu a preavidelně cvičit. Žádné zázračné pilulky na hubnutí bez diety a pravidelného pohybu neexistují.

• Citovat
  • Upravit
blade521
7.2.13 15:15

Podvod

Ahoj vsichni,,,hlavne damy prosim vas jak vidite vsude reklamy na internetu WAIGHT LOSS tak si urcite vsimnete pana ktery shodil 15-20kg myslim ze se jmenuje pavel je tam i jeho foto, je to jeden velky podvod nasel sem si vic stranek s tim to panem a po kazde se jmenuje jinak a take i jinak zhubne, pokud ctete fora na jejich strankach tak se dozvite ze ti co pisou jak zhubli tak je to jenom napsane od lidi kteri pracuji v te firme a snazi se nalakat co nejvice lidi. A potom k vyrobku uz se jenom zamyslete proc kdyz si vemete tabletu tohoto vyrobku tak nejite, vite proc?
Protoze je v tom hodne obilovyn ty vas zasiti a nemusite jist a a hlavne zhubnete max 1kg a to je tim ze jdete na WC vycisti se vam akorat streva. Preci bez pohybu a bez vyzivne stravy nemuzete zhubnout. Poradne sportujte chodte do posilovny mej te vyvazenou stravu a uvidite ze casem zhubnete boky hyzde a bricho jednoducha rada jak zhubnout :)

• Citovat
  • Upravit
Pepula1
9.2.13 00:33

diskuze

Četl jsem na internetu nehezké recenze na Váš „preparát“. Můžete ujanit shodu okolností jmenovců Petra Marka Havlíčka? Pokud ano jsem poteciální klient!
J. Medek

• Citovat
  • Upravit
Pepula1
9.2.13 00:36
@Pepula1 píše: Četl jsem na internetu nehezké recenze na Váš „preparát“. Můžete ujanit shodu okolností jmenovců Petra Marka Havlíčka? Pokud ano jsem poteciální klient!
J. Medek

toto jim tam napíši:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková