Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hahaha, pry holcicka ![]()
alenko, poslala mi ho loni jako bonus nejaka maminka k vecem z mmb, toz nevim ![]()
jinac uz jsme prestehovani, ale vsude stale jeste bordel, chybi ulozne prostory, no dovedete si to jiste zive predstavit ![]()
stepanovi opozdene gratulka k roku ![]()
vitam katku!
a jeste chuanitku ![]()
zbyle verne duse moc moc zdravim, ale jdu uz padnout ![]()
dobrou
Krisulko , fotky jsou super ![]()
Ostatní zdravím
, jdu pomalu do hajan, jsem hotová - jsme teď celý dny na zahradě a budujeme
Dnes jsme bourali zeď, tak jsem tahala kolečka s cihlama, tak necítím ruce ![]()
ZOO 15.5 ještě nevím, dám vědět ![]()
krisulka: Děkuju
Pěkné fotky! Na nich to mateřství vypadá krásně pohodově ![]()
Ad chlapeček - holčička: Hodlám svou holčičku nosit v tmavěmodrém šátku. To si asi užiju co? ![]()
Amazonko - klííd mi bydleli v pronajatém 1+1 i se dvěma dětmi a když je vůle tak se dá vejít snad všude. Krom toho v Brně je tolik atrakcí a zábavy, že není potřeba být zalezlí v mini bytě. A jestli bude na konci prázdnin hotový domeček tak je to i na velice příjemnou krátkou dobu.
Ahojte,tak jak ste se meli v takovem pocasi? My dnes zavreni doma.Coz mi nesvedceni. Ale male asi jo. Jak to vypada.Sice tady neprselo ale foukal strasnej vitr pripomina mi to pocasi podzim a ne kveten. Tak hezky zbytek sychraveho dne
Tak my jsme i v takovém počasí byli skoro celý den na zahradě, betonovali jsme kuchyň (a já zídku) a Benda zkoumal zahradu. Sice byl oblečenej skoro jako v zimě, ale alspoň padal do měkkýho ![]()
Amazonko , i když je to asi malý, tak je líp, ne? ![]()
Mam dotaz:Jak tak ctu tak vsichni bydlite na baracku.Je tady nekdo kdo bydli na byte? ![]()
Mam dotaz:Jak tak ctu tak vsichni bydlite na baracku.Je tady nekdo kdo bydli na byte? ![]()
Jen rychlé a věcné info od nás… Čekáme třetího kluka a bohužel je podezření že není zdravotně úplně OK (je podezření na rozštěp močové trubice..) 13.5. jsem objednaná k Vlašínovi na kontrolu (teď jsem byla u dr. Drábkové) a jestli se to potvrdí, zřejmě nás čeká těžší start do života s nezbytnou operací na začátku…
No tak k třetímu klukovi gratuluju
a doufám, že madam Drábková byla po flámu a měla skvrny na sítnici. Dej vědět !!!!!!
Katko - my bydlíme v baráku, je to takovej větší rodinný dům, 3 byty, teta, prastrejda a my. Máme svoji zahradu a garáž. Ale stěhujeme se do bytu. Máme to sice 85m2, ale jenom 2+1 a chybí nam děcák. Taky zahrada leží ladem - manžel na ni nemá čas. A máme chalupu na Vysočině. Takže v rámci zachování duševního zdraví a pohody v rodině - jdeme pryč.
Lacenka:Taky gratuluji ke tretimu klukovi.A drzim palecky at to dobre dopadne.
Ivusha:tak to se nedivim ze se stehujete
.Taky bychom tak nevydrzeli.No my bydlime taky v byte 2+1 ale je to udelane 3+1.Takze az jednou bude druhy prcek tak mi se s loznice odstehujeme do obyvaku udelame tam mensi podium a pod podiem postel.Takze se sem krasne vlezem.Ale treba do te doby nebudem bydlet v brne ale na baraku
.
Ahoj babule!
Ctu, ale nestiham moc psat…
Hlavne gratuluju Lacence ke klucikovi a drzim a palce, at je vse ok! ![]()
Do Zoo nemuzu, mam zkousku!
![]()
Katko, zdravim
A jinak u nas barak nehrozi, jsem primo z centra, kousek od Svobodaku. Velky byt bez zelene
A koumam, ze Ty jsi taky z centra? ![]()
Mischni, rvouci kocarek si taky jeste moc dobre pamatuji! Neboj, jak se trochu zabavi, tak bude lip! Pockej tak pul az 3/4 roku
![]()
A nas jeden z prvnich vyletu s mimcem byl taky v Lednici ![]()
Toz zatim, letim se ucit…
No vsude je to vedene jako Brno Stred-Štyrice takze od hlavaku tramvaji cislo 8 to je tak na 7minut.Druha zastavka od mesta za Rondem.