Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2393
22.2.08 07:52

Baby, koukam, ze na 13 mi vychazi kojeni :? tak dorazime pozdej… papa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
22.2.08 08:48

Bubis - 50tka??? Jak tak koukám na metřík tak je Danymu už přes 5 měsíců, to je teda sakra málo!!! Vítek vypil ve 4,5 měsících přes litr mlíka denně - už to bylo neúnosné tak dostal kaši a pak v rychlém sledu vše ostatní. Přestože Mudra říkala že mám s příkrmama vydržet až do dokončeného 5tého měsíce, když jsme pak přišli na kontrolu a viděla jak vyrostl a přibral sama hnedka říkala že už musíme přikrmovat že už mu mlíko nemůže stačit.
Proč jsi tak nešťastná že bys eventuelně přikrmovala? Vždyť kojit můžeš do aleluja a s příkrmama je větší sranda, myslím teda mrkvičky, kašičky......zase jiná dimenze.
Vždyť máme chlapy sakra, ne?? A k chlapovi patří kus masa..... :!
Krisulko - teda co to vyvádíte? Kde byla příčina? Co prcek taky dostal hadr do ruky?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
22.2.08 10:18

ahoj Ivushko ,
Danielek ma 3,5mesice.. takze to je zatim jen na Nutrilon nebo neco takovyho. Jsem nestastna, protoze nechci krmit s flasky, aby si neodvykl kojeni.. a krmit po lzicce, je na dlouhy lokte a taky prace navic.. Jsem doufala, ze aspon toho pul roku mu vystacim ja a nebudu muset resit pripravu sunaru, nutrilonu atd. :( Ale je divny, ze vahove je okey a prospiva dobre. :? No uvidim pres vikend.. prej mam prodlouzit intervaly kojeni, aby se zjistilo jestli ja mam nedostatek nebo on si zvykl pit jen po troskach. Bych potrebovala doma vahu :! Nevite jestli se da nekde pujcit vaha? Neco jsem slysela, ze je v zidenicich, ze tam pujcuji naky takovy veci pro mimca..
Ty jsi teda Vitka zacala prikrmovat od toho 4.5 mesice? normalne sunarem nebo necim takovym a pak uz prikrmy? A vahove byl v pohode? Tak ten muj prcek je teda taky hlad.. by chtel byt tlustejsi nez je.. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
22.2.08 10:41

Ahoj holky,
tak jsem doma Smějící
Nic se bohužel nezměnilo,ale nebudou mě tam držet přes víkend.
Mám nastoupit v neděli v 8h.. … udělají mi ty testy a pak by se asi začalo vyvolávat. Každopádně pan doktor slíbil, že na začátku příštího týdne porodím Usmívající
Jsem ráda, že jsem se mohla aspoň na ty dva dny domů. Maminka je taky ráda, protože říkala, že by nemohla nic dělat dokud bych se nevrátila domů.

Krisulko 8O teda takový nemilý překvapení. To by mě opravdu zajímalo, jak to babička zvládla provést :roll:

Bubis, já si myslím, že snad pokud prospívá a váha je o.k. tak to pomůže, když prodloužíš intervaly. Držím pěsti, aby to tak opravdu bylo.
Jinak brňandy … já jdu asi do hajan. Malá mě dávala od 4:30h. pěkně zabrat asi 2 hod. a pak jsem valila do toho špitálu.Takže jsem spala necelé 4 hod. a sem jakási utahaná :-)
Máte na tu dnešní procházku trošku sychravo, ale teplo je, tak snad to bude o.k. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
22.2.08 10:47

Promiň, jsem si špatně vyložila datum, jsem myslela že jste 11.září. Ti to teda popíšu jak jsme na tom byli : V se narodil o měsíc dřív 2350/46, císařem, byl v pořádku akorát měl silnou žloutenku (takže furt spal) a neměl žádnou sílu na sání z prsu. V porodnici jsme byli 11 dní protože nepřibýval na váze a byl taky ve fotu. Já jsem měla mlíka že jsem jim tam zásobovala celou JIPku - na druhou stranu si říkám, aspoň těm malým „kiláčkům“ v inkubátorech jsem dala co ten můj dacan nechtěl. I po příchodu z porodnice jsem celý první měsíc donekonečna přikládala s nulovým výsledkem a potom moje odsříkané mlíko dostával stříkačkou. Když mu byl měsíc tak už u prsa vůbec být nechtěl a na přebalováku na mně pomlaskával protože už viděl stříkačku. Tak jsem si to obrečela a od té doby je na Nutrilonu. Takže jakožto uměle krmené dítě = od dokončeného 4 měsíce přikrmy. Mudra říkala jako že je o měsíc dřív tak že mám s příkrmama začít až od 5tého měsíce. Jenomže pak jsem jela k sestře, která má už 4letého kluka a zrovna ten týden co jsme tam byli - to mu bylo tak 4,5měs měl nějaký spurt nebo co a vypil tak 6 dávek po 200ml a ještě řval. Jsem nevěděla co s ním mlíko mu chudákovi žbluňkalo v břichu - tak sestra zakročila prostě namíchala do flašky takovou řidší kaši, udělala do dudlíku větší díru.............a to byl začátek našich příkrmů.
Po návratu od sestry Dr navážila o půl kila víc a naměřila o další 2cm víc tak zavelela PŘÍKRMY a bylo to požehnáno. Podotýkám že jme chodili na prohlídky každých 14 dní. Takže to byl přírustek za 14 dní nikoli za měsíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
22.2.08 12:18

no teda, tak to jsi mela dosti komplikovany, ale vidim, zvladla jsi to bravurne 8) tak ja nevim, uvidim po vikendu..
Hele holky malej mne porad spi, tak ja nevim jak zvladnu ten kravak.. vypada to az na treti a to uz asi pujdeme domu.. no pokusim se vas aspon pozdravit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
22.2.08 12:54

tak my dorazime az tak ve 2 :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
22.2.08 12:57

hurá už se nám to rýsuje - budeme tam taky ve 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
22.2.08 13:51

Holky já to dneska nezvládám, manža má nečekaně jednání- pracovní tak já musím dát malýho našim asi tak kolem třetí - teď ještě spí a vyřídit nějaké věci v bance…no škoda, ale příští týden baby má být už fakt jaro, tak třeba prubnem nějakou zahradečku nebo kavárničku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
22.2.08 13:52

jo a dopo jsem tady měla Emičku od Elostris - jsou jen o 3 dny, ale Emča je o poznání delší :lol:

URL=http://imageshack.us]http://img166.imageshack.us/…tt003rj9.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
22.2.08 16:58

Tak hlásím že na Kraváku jsme se sešli jenom Krisulka a já.
Bubis odcházeli jsme po 3tí doufám že jsi tam potom už nekroužila sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
22.2.08 19:58

Potvrzuji hlaseni :lol:
Bubis , to je teda divny! vzdyt je Dan docela baculac 8O s tou vahou - ja jsem si pujcovala na Nerudove 7 (z druhe strany nemocnice na Zahradnikove) - agentura Vetrnik (http://vetrnik.unas.cz/). Je mozny, ze na 1 kojeni vypije tak malo a dohani to pri dalsich - podle me se neda z 1 vazeni nic vysuzovat…

u nas stale mokro :evil: chtelo by to poradne slunicko a teplo, abychom mohli vetrat a vetrat… cele to ma na svedomi blba hadicka od teple vody u drezu - zahadnym zpusobem praskla a jen teple vody vyteklo 200litru, celkovy odhad pul kubiku 8O no jo… hlavne, ze jsme zdravi a mame se radi :lol: :lol:
jo, a krisik na dnesek spal 10 hodin v kuse!!! 8O jsem se uz chodila divat, jestli jeste dycha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
23.2.08 12:25

ahojte holky,
tak vcera jsem se tady rozepsala a ted vidim, ze jsem to neposlala.. :evil: .. asi jsem misto odeslat dala nahled.. no jsem nemozna teda.
Vcera jsem na kravak prijela az po treti, ale vedela jsem, ze uz jste asi odjely. Daniel spal az do dvou no a pak nez jsme se vymotali.. skoda, jsem se tesila, ze si popovidame a tak.. no tak priste
Krisulko diky za radu ohledne vahy, mam to za rohem, tak hned v pondeli tam skaknu.. musim na to prijit, jak to je s tim jeho pitim.. tlustouckej je poradne, tak nechapu.. ale asi vazne pije jen po 50tkach a casto, protoze pije jen cca 5minut a pak uz jen dudla. Tak bud mam vazne malo mlika nebo jsem ho zvykla pit jen po troskach.. (muzu si za to sama, jsem ten jeho krik resila prikladanim a prikladam.. no a tak to dopadlo) ..Jestli vsak mam malo mlika, tak … :-(
Teda Krisulko, tak tomu rikam uuuzasna noc.. 10hodin..hmmm.. a co dneska taky ? to ten muj prdolka uz spinkal 4 hodiny, taky dobry..
A co dneska mate v planu? Jsem cekala, ze bude hezky a zatim to tak nevypada.. ( mackam odeslat) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
23.2.08 12:49

Ivushko, teda ty jsi to mela komplikovany ti povim.. ale vidim, ze jsi to zvladla bravurne 8) No zkusim vydrzet jeste a uvidim co bude.. kdyz to jinak nepujde a proste bude zravec, tak ho trapit hlady nenecham..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
23.2.08 19:14

Bubis - už je to šťastně za náma, teďka už přebírám v lednici jestli mu dám kakaový nebo vanilkový pribiňák - zdraví z Posázaví… :lol: :lol:
Nedá se nic dělat teď je řada na vás, a každý si tím projde neboj se že ne.
Buď ti bude líto že máš otesánka (co snědl mámu a tátu, a asi i ostatní členy rodiny) a nestačí mu tvoje mlíko :cry: čili musí nastat příkrmy UM (neboj nejsou jedovaté)
Nebo naopak se budeš za půl roku, nebo později, modlit aby tě nechal v noci spát a nechtěl i ze spaní dudlat bradavku - čili pomoc jak odstavit dítě :nevim:
Ale hlavně VŽDYŤ JE TO JEDNO, NE?? Důležité je aby jste byli oba šťastní, mlíko - nemlíko. A řeknu ti, že začínám nabývat takového neblahého tušení, že rozhodnutí jestli MM nebo UM nejsou ta nejdůležitější v životě našich broučků.
Tak se hlavně nestresuj, přitul broučka a užívejte si spolu ty krásné okamžiky. Samo litr, že ti držím palce - ale hlavně v pohodě jo?! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová