Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jeee to me nenapadlo, ze budete tak akcni
tak ja vzdycky napisu o den driv, ja se totiz rozhodla jako svuj soukromy projekt zmapovat si brnenska hriste
protoze jinak me tu asi sezerou behem velkych prazdnin
takze budem asi celkem cestovat po ruznych hristich a atrakcich.
Jinak TADY je ta Hercikova co jsme byli vcera a urcite zas nekdy zopakujem, bylo to tam bezva.
Doring a z ktere jsi lokality??
Ve Starem Liskovci jak je koupaliset je pry super hriste.A na Osove-Kosmonautu.
kattkka píše:
Doring a z ktere jsi lokality??
Ve Starem Liskovci jak je koupaliset je pry super hriste.A na Osove-Kosmonautu.
tam jsem byli minulý týden nemá chybu
![]()
Ahoj maminky, mohla bych se k vám přidat? Mám dvouměsíčního syna a hledám maminku na kočárkování nebo třeba kafíčko ![]()
Maminky kluků (teda především pro vás teď píšu…), letos trávím v červenci celozávodní dovolenou v Brně. Tak nějak se to seběhlo. Takže pokud budete mít zájem o cokoli, co se týká techniky a/nebo historie a dá se to realizovat v Brně, tak se hlásím jako „pomocná pedagogická síla“
.
kattkka píše:
je pry super hriste.A na Osove-Kosmonautu.
souhlasím je jich tam více. ¨Bydlíme kousíček.
Dejte vědět, kdo kam jde, ať se můžeme přidat. ![]()
K nám dojela návštěva, moje mamča, tak až od pondělka.
Honzíka mám celé prázdniny na roztrhání, pořád je fuč a doma minimálně. Máme dvě dovolené s tatínkem, tak super. ![]()
kac My se tam urcite nekdy pristi tyden vydame, dam vedet den dopredu
ted do konce tydne taky uz nemuzem, budu delat dort a zacnou chodit pribuzni gratulovat te nasi princezne ![]()
Lenieka píše:
Ahoj maminky, mohla bych se k vám přidat? Mám dvouměsíčního syna a hledám maminku na kočárkování nebo třeba kafíčko
Ahoj…jejda, to máme asi tak zhruba stejně staré děti ![]()
doriang píše:
kac My se tam urcite nekdy pristi tyden vydame, dam vedet den dopreduted do konce tydne taky uz nemuzem, budu delat dort a zacnou chodit pribuzni gratulovat te nasi princezne
jj dori, taky lobuju o echo o dne driv!!!
super napad s mapovanim hristat ![]()
a propos, mesice pryc a zadny srazek … ![]()
jeste se musim kapicku pochlubit - martinek dnes poprve jel na kole!!! teda vezl se sice jen na takove te tyci za nasim kolem, ale slo mu to paradne! bravurne zvladl i zatacky!!! jak budu mit od potencial. tchanovce foto, hned ho sem hodim ![]()
holky, slibovana fotecka: martinek – 18,5 m gestacne, poprve na kole
![]()
p.s. jezdi s prilbou, jako na potvoru, pri foceni ji nemel ![]()
Marky: vy jste akcni.Valim oci.Takhle snad neni akcni ani moje mamka.
markytka3 píše:
holky, slibovana fotecka: martinek – 18,5 m gestacne, poprve na kole![]()
p.s. jezdi s prilbou, jako na potvoru, pri foceni ji nemel
Markyt a nebyli jsme nááhodou ve čtvrtek v parku u shopingparku na tom kole??
marky, super!
prosim te, to je vel. kola 12? myslela jsem, ze na tyc jde pridelat az od vel. 16? diky!
krisulka píše:
marky, super!
prosim te, to je vel. kola 12? myslela jsem, ze na tyc jde pridelat az od vel. 16? diky!
krisulko, ano je, gt mach ![]()