Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kamka33
když je voda napsaná 30C, tak taky drkotám zimou. Mě připadá, že ráno tam vyvěsí teplotu a tím to končí. No popravdě vyvěsí to tam, jak ten komplex otevřou a visí to tam do nekonečna
Ikdyž realita je mnohdy jinde ![]()
(gen. Píku si najdi na mapách
)
@kendra píše:
Jazune a kdy býváte v Řečkovicích?
Marry11 Kr.Pole nevadí…autobusem jsme tam cobydupJen mám strach, aby se tvá dcerka nelekla toho našeho raracha
Obvykle čtvrtek nebo pátek, ale kromě středy můžeme i jindy…tento týden například jedeme do Brna v pátek.
@Kamka33 tak málo? ve čtvrtek byla prý 29,8 st. a to nám slibovali, že už bude vše v pořádku a bude to teplé. Ale nám ještě k tomu netekla teplá ani ve sprše a z lekce jsem odešla dřív, protože malej byl taky zmrzlej a snažil se mi vyšplhat až na hlavu, jak nechtěl být v té vodě
hlavně že si za to platíme ![]()
Kendra máš zítra čas? Máme navařeno nemám zítra ráno co dělat ![]()
Nelekla klid heled ten tvj ještě nemluví možná tak se připrav na tu větší to je kniha fakt papoušek hadra
ted ten můj nadává to není možný ona pořád mluví a to se bál že nebude mluvit nikdy včera si stěžovala na poště že jim nejeede výtah a vykládala to i paní co nám přišla nabízet netbox
![]()
já musím dávat pozor co ji říkám pak to papouškuje všude i to že táta nemá rád otevřený boty ví celá tramvaj ![]()
Nebo můžem až od září kdy bude ve školce at se nelekneš té větší
a jméno zjistíš ihned nebot mně neříká mami ale po každým slovo dodá moje jméno nemůžu ji to odnaučit ![]()
naopak mně navnadíš na to třetí miminko ihned
![]()
Jazune, Marry 11 my můžem kdykoliv kromě čtvrtka, to jezdíme za babi a dědou. Jenom teď ve čtvrtek jedem až do neděle do Prahy…takže můžem až od příštího týdne…
V pohodě tím líp budou děti věkově spolu podobní už ti chodí sám?:)
Včera mně málem Nikča sbalila domů chlapečka držely se za ruce no byl menší tak o 1 rok aspon asi já zjištuju že ona je moc vysoká a děti jsou skro stejně starší jen ona je nějaká přerostlejší.
Takže kdoví chlapečky neodhaduji věkově ![]()
Marry 11 jj chodí…teda spíš běhá a dělá u toho blbosti…chůze je pro něj moc nudná ![]()
A v zimě by ylo fajn někoho mít s kým se Neli bude batolit když Nikču už mít nebude
Tak to neli leda za ruku ale je fakt šikovná vytrvala je schopna chodit na hřišti celou dobu co Nikča si tam poletuje ale pak mně včera padla, že sotva se najedla ![]()
Každopádně písek pro ni asi ne je schopna ho celý sníst ![]()
Ahoj, narazila jsem na tuto diskusi a ráda bych se zapojila, jestli vám to nebude vadit. Přece jen koukám, že jste tu už dlouho, asi už se dobře znáte, tak nevím, jestli mě přiberete??? ![]()
Já jsem z Brna-Židenic, má dvě dcery (skoro 4 roky a 20 měsíců) a za pár dnů čekám třetí holčičku. ![]()
Katsha krásný my se rozhodneme jak malá začne chodit do školky kdy třetí jak tam prý bude poslušná
![]()
Labell - díky, holt můj manžel kluky neumí.
Ale on je spokojený, prý tři holky jsou super a třetí kluk by byl se dvěma staršími sestrami chudák. ![]()
A koukám, že máš taky dvě holčičky, jen o trošičku starší. ![]()
Marry11 - taky dvě holčičky
Naše Terezka taky teď nastupuje do „velké“ školky, ale chodila už do Macešky (to je miniškolka, kterou dělá CVČ) dvakrát týdně na dopoledne, takže pro ni asi nástup bude v pohodě. Pro Nikolku to bude premiéra, nebo už byla někde na zvykačku?