Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
snad jste někde zalezlé, tohle je totiž nedělě postelowa ![]()
Tak skorotchuňa tu byla skoro celý den - přifrčela ráno v 9:30 a odfrčela po 5 hodině, uuuuf..poctivě jsem natrénovala úsměvy, vydržela bez komentáře krkolomné polohy, v kterých se můj poklad ocitl, a ani jednou jsem nebyla protivná
Tak máme nové oblečky a hračky a tak..jsem to ale mrcha ![]()
Mischni, chudáku malej, nejni ti to blbý, pořád jedna barva?
Navrhuju fialovou
No snad to embroše už přestane bavit, ty přece víš, že ho máš, tak není potřeba na sebe tolik upozorňovat…to bude kvítko ![]()
Acy, tak ty jsi druhý chudák?
Já myslela, jak budeš zářit odpočinutá a zdravá..a ono tohle, tak držím palce, ať jste brzy fit!!
Monix, tak na Sibiři, na Sibiři?
Já se v Třebíči narodila a naši bydlí v ještě horší končině - u Třebíče je ještě teplo…ale u Želetavy už taky děsně trpím.. v zimě tam jezdím děsně nerada, brrrr…
Brrrr je mi i teď, dám si čajík, no jo, bez rumu ![]()
ahoj holky ,
konecne jsem se dostala k pocitaci..Manza mi taky trajda po svete takze jsem v jednom kole. S opozdenim lituju, ze patek nevysel, ale Danielek proste v tu dobu spinka a vaazne jsem ho nechtela budit.
Martanko , ale se aspon budem mit, az se nasi muzicci vrati, nas taaak moc obdarujii. Muj me teda zatim jen provokuje, kdyz pise jak se kouka na zapad slunce na Manhatanu
tss.. a bude tam jeste dlooohou, ach jo.
Holky ted me napada: Manzela vzdycky zaukoluju, at koupi naky hadriky (dolar stale klesa, takze nakupovani tam je zabava) pro malyho a vzdycky to poplete. Minule jak tam byl, tak koupil pro naseho pulrocniho syna obleceni (pul roku mel daniel v lete) na podzim zimu, takze mam pekny napr.dva teplounky overalky a v hezkych svetlounkych barvach, ktery by se prave v tomto obdobi hodily. Acynko i na male by byly krasny… takze kdyby jste mely nektera zajem, bych je na dalsi sraz prinesla.
Krisulko , uz se s malym trepeme zimou na capacky.. bylo to jako na zavolanou ta objednavka, jesteze te mame..
Co skola, rozvrh, jsou k tobe hodni? Zacnete chodit plavcenko nebo ti to skola nedovoli?Malej to potrebuje jako sul.
Monix , teda mala bude zdrava jako ripa, kdyz je porad na cerstvym vzduchu na vysocine, to pro ni delas to nejlepsi. Hele zrovna jsme byli v olympii a v Lindexu maji moc hezky oblecky pro holky.. a za dobrou cenu ![]()
Zitra na nas hoky myslete, jdeme na neurologii, kde doktorku povazujeme za odbornika.. tak jsem zvedava co rekne na ten sirup na hlavu, co nam jinde predepsali(kterej si ted davam zatim jen do caje ja
podle vasi rady) Uplne mam z toho zaludecni nervozu..
Ve stredu bych vas rada videla, tak musi velitel zavelet
![]()
Dobrou noc, jdu se na to vyspat
ahoj babuse!
capacky objednany, tesim se na postacku a jeji kysely ksichty
![]()
ve stredu musim byt 16.20 na vinarkach
ale predtim aspon na chvili rada zaskocim, jen prosim nekdo prevezmete veleni…
dobrou, asi nam roste dalsi zub, tak je veselo ![]()
Ahoj holky,
tak mě je líp, Am má větší rýmu, ale veselá je až až. Mrkněte co od včera dělá: http://www.youtube.com/watch?…
Ty jo Amelka je šikulka!!!
Krisulko, zubíky jo,tak pevný nervy!
Tady je kosa že by ani psa nevyhnal, teď jsme se nachystaly ven,pooblíkala jsem nás obě a nachystala psa a malá dostala hysterák a ne a ne se zastavit, tak jsem nás zase vyslíkla a dřepíme doma. V kočáru by to bylo ještě horší a navíc prší takbych ji ani vyndat nemohla kdyby náhodou. No ale stejně musíme po obědě ven,musím na katastr ![]()
Chjo, už zas řve,tak já jdu
zdravim v hnusnem uprsenem dni!
acy, s mou rychlosti netu se budu na amely muset podivat az v realu
jeste prosim pro kontrolu capacky - kdybych na nekoho nedejboze zapomnela nebo bylo neco spatne, honem dejte vedet, napisu jim (oni to vyrabi az po zakazce - takze do 10 dnu by snad mely cap. zaplavit brno)
Bubis
Sport černo - modrá zateplené č. 20
Capáčky sportovního rázu zhotovené z hověziny, podrážka zateplená všitým 100% vlněným filcem 369,00 Kč 1 ks
Monix
Trend růžovo - béžová zateplená č. 18
dvoubarevné capáčky zhotovené z hověziny, podrážka zateplená všitým 100% vlněným filcem 269,00 Kč 1 ks
Sevca
Letadlo modrá č. 19
Capáčky z hověziny, motiv z jehnětiny, podrážka ze silnější hověziny 399,00 Kč 1 ks
Dvojitá kytka vínová-růžová č. 19
Capáčky z hověziny, motiv z jehnětiny, podrážka ze silnější hověziny 369,00 Kč 1 ks
v noci jsem vstavala asi 30×, kdyby tak chtel padnout za vlast, hned bych padla s nim!…
Krisulko , za to, ze budes muset vydrzet kysely ksichty pi.postacky a ze nasim drobatkum nebudou mrznout nozicky musis od nas dostat veelkou cokoladu ![]()
Acynko tise zavidime..
Ale je uzasna, to bude krasobruslarka nebo tenistka, kdyz ma tak silny nozky. Uz ji vidim jak za 17 let vyhrava Wimbledon ![]()
Tak jsme tady:
Embroš ukázkově roste - má 5,5cm ( s nohama tak 9cm) a pak doktor říkal, že je to spokojené veselé miminko, protože co mi v tom břiše dělá…Normálně má z dělohy trampolínu. A jak také pravil dr. čím je miminku lépe, tím je mamince hůře - takže vše OK.
NT vyšetření je v pořádku, odpo. budou ještě výsledky krve. A možná je to holka!!!!!
Průběžně od rána slzím a děkuju, děkuju, děkuju. I vám za držení palců. 
Mischni tak to je supeeeer, koukám podle metříku že nejhorší je za tebou a všechna vyšetření v pořádku
, no hnedka je ten hnusný den veselejší
![]()
Bubis držím palce ozvi se jak jste dneska dopadli ju?
Amazonko podle nicku bych si tipla že ten boj s větrnými podmínkami zvládneš levou zadní.
![]()
Marťanko teeeda ty seš teda potvora
doufám že tě po těch povinných úsměvech nechytla křeč do huby.
![]()
Krisulko ty zuby to je smůla, ale jednou vyrůst musí
Zkoušíš gel? nám celkem pomáhal - do pr…ky mrcas zrovna spí tak ti nepovím jak se jmenoval. A před spaním jsem dávala Nurofen sirup i když neměl teplotu - proti bolesti. Tak vydrž......
Ježkovy zraky zapomněle jsem na „křepčící“ Amy.
Je to skutečná šikulka. A ty Acy zníš taaak SEXY........
Tak vám přeju brzké uzdraveníčko.
TAk ještě reakce :
Acy - Amelka je teda rozená tanečnice. A sranda byla, když vydávala ty zvuky, tak se mi začal plašit pes( teda fena). TAk jsem jí slíbila, že to bude mít brzy doma taky.
krisulko - ajaj, zuby? Tak to přeju pevné nervy.Snad se vyklubou rychle.
Amazonko - užij si katastr( to je taky „fajn“ úřad…)
Marťanko - blahopřeju k přežití návštěvy. Už ti povolila křeč ve tváři? ![]()
Bubis - držím palce na neuro a prosím taky samé dobré zprávy,jo? ![]()
OStatní zdravím!!!!
ivusho - jojo, doufám, že kritické období máme protentokrát za sebou úspěšně.
jeee, mischni, huraaaa!!! ja se tady usmivam jak jojo
moc gratuluju a v drzeni palcu nepolevuju!
ivusha píše:no tak to se mne proste MUSI stahnout!
A ty Acy zníš taaak SEXY........
bubis, natrete jim to tam! (at do nich danny treba cvrnkne
)
Ahojte,
brr to je hnusny den. Zapla jsem aspon v loznici topeni, prcek trochu zmrzal…
Uplne jste me temi capacky nalomily, nevim, nevim. Uz nad nimi premyslim delsi dobu a na nic jsem neodsla…co myslite? Mam, nemam? Podle akcnosti sveho syna bude tapat za chvilku. No ale asi jeste chvilku vydrzim a uvidime.
Nerozhodnost je moje druhe jmeno ![]()
Ted tu sedim a vybiram mrazak a opet se nemuzu rozhodnout, ach jooooo.
Mrzi me, ze jsem promeskala srazik, meli jsme navstevu. tak snad uz priste!!!
Acy , teda ta holka je sikulka ![]()
Mischni , gratulace, uvelebena/y je tam kraaasne ![]()