Chci umřít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148629
23.4.18 09:44
@Černá vdova píše:
Hele, kdo si měl všimnout, že u dcery není všechno v pořádku? Sousedi? Nebo náhodný kolemjdoucí? Paní matka měla místo lajnování vzdálené budoucnosti dcery řešit raději to, jak dcera žije a jestli jí něco netrápí.
Já si třeba svých dětí všímám a když vidím, že se něco děje, tak to řeším. Jestli je třeba něco netrápí atd. Ale rozhodně neřeším, jakou vysokou školu budou studovat, i když jsou na druhém stupni základky.

Jedno moje dítě vysokou studuje, jsem na ní opravdu hrdá. Ale ne pro tu vysokou samotnou, ale proto kam se vypracovala přes to že zůstala sama na svoji holčičku. Pracuje, studuje, živí dítě, je úżasná. Taky bych se mohla hroutit že se nevdala, mimimálně za milionáře…
Druhé moje dítě tu vysokou nikdy studovat nepujde protože…proto, ma jiné výchozí možnosti, a přesto jsem na něj hrdá pro něco jiného než na tu dceru. A tak by to mělo být.
@Evulina jsi úżasná :hug:
 K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
23.4.18 09:50
@Anonymní píše:
Dobrý den maminky, potřebuju se vypsat jsem totálně na dně, nikdy bych nevěřila, že su ocitnu v takové situaci… Je mi 25 mám tříletého syna s mentálním postižením, nikde ve školce ho nechtěj nikde prostě… před rokem jsem se nastěhovala do cizího města k partnerovi myslela jsem že už budu štastná je to nejlepší chlap na jakéhojsem kdy potkala, jinej takovej prostě není, ale v sobotu mi řekl, že už to nedává a že to chce ukončit, že tu můžu bydlet jak dlouho budu potřebovat, ale že už semnou být nechce i přes to že mě miluje :( a já tu sedímm nejsem schopná se na něj ani podívat aniž bych se rozbrečela, nemám kam jít nemám tu žádné přátelé, nemám práci protože musím být se synem doma a fakt přemýšlím že si to hodím… Nikdy mě ještě nikdo neopustil, vždycky jsem vztah ukončila já a ani jsem nevěděla, že to může tak bolet… nejsem schopná se ani věnovat synovi prostě nic jen sedím a doufám že umřu na zlomené srdce…

Ahooj, vidim tu spoustu negativních komentaru ale kdyz clovek v podobne situaci neni tak to nepochopi… nechtěla by ses sejit? Zrovna prozivam podobnou krizi a je mi mizerne. Budu rada kdyz se ozves

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
23.4.18 09:55
@TrueIsFalse píše:
Jasně, svedeme to na rodiče, necháme je zavřít do léčebny a jedeme dál :pankac: :mrgreen:

Co je to zase za chytráka :roll: Rodiče jsou základ rodiny, to rodiče vštěpují dítěti do hlavy správné i špatné věci. A rozhodně rodič, který netuší, jestli jeho dítě chodí či nechodí do školy, není dobrý rodič. A samozřejmě, že je to jeho vina. Možná, teď jim to připadá těžké, když mají dceru na krku i s dětmi, ale na to měli myslet dávno.
Pokud do ní neustále hustili, že školu mít musí, ale vůbec se vlastně nezajímali jestli jí má tak asi úplně v pořádku nejsou. Já taky do dcery hučela, rodič musí v tomto věku trošku přitvrdit, ale zase moc dobře vím jak na tom dcera je. Teď dělá maturitu a už jí do toho nekecám, dokonce si odložila jednu zkoušku na září a nebála se mi to říct, přesto že ví, že můj názor je jiný. O všem si promluvit říct svůj názor, ano, ale nebudu jí říkat, že něco musí a přesto vlak nejede. Prostě chci říct, že rodič může za hodně věcí, které se pak odrazí v dospělosti jejich dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
23.4.18 09:58

Ahoj zakladatelko :mavam: jak se ti daří? Doufám, že je ti lépe a že čerpáš dobrou náladu někde venku na sluníčku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
23.4.18 10:10
@Anna766 píše:
Jedno moje dítě vysokou studuje, jsem na ní opravdu hrdá. Ale ne pro tu vysokou samotnou, ale proto kam se vypracovala přes to že zůstala sama na svoji holčičku. Pracuje, studuje, živí dítě, je úżasná. Taky bych se mohla hroutit že se nevdala, mimimálně za milionáře…
Druhé moje dítě tu vysokou nikdy studovat nepujde protože…proto, ma jiné výchozí možnosti, a přesto jsem na něj hrdá pro něco jiného než na tu dceru. A tak by to mělo být.
@Evulina jsi úżasná :hug:
K

Já prostě vidím hlavní vinu u rodičů, že si ničeho nevšimli. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1026
23.4.18 11:23
@Markeet.n píše:
Ahooj, vidim tu spoustu negativních komentaru ale kdyz clovek v podobne situaci neni tak to nepochopi… nechtěla by ses sejit? Zrovna prozivam podobnou krizi a je mi mizerne. Budu rada kdyz se ozves

reaguješ na jiný anonym, tento uvedený už asi není aktivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
23.4.18 11:49

...

Příspěvek upraven 03.03.19 v 11:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24711
23.4.18 11:56

@Monik29 15.4.-18:30-str.7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
23.4.18 12:30
@Monik29 píše:
Nechci nijak prudit, ale docela se v diskuzi ztrácím, už jen proto, že tady pár lidí psalo, že má být ráda, že má zdravé děti. Vy zase píšete o dcerce - jinak hezký návrh od Vás samozřejmě :kytka:
Ale na začátku diskuze čtu toto: „Je mi 25 mám tříletého syna s mentálním postižením, nikde ve školce ho nechtěj nikde prostě…“ :nevim:
Původně založená diskuze je rok stará. Pak se do ní nepsalo a diskuze zapadla. A toto, jak píše @stock , je obnovení staré diskuze někým jiným s podobným příběhem.
@stock píše:
@Monik29 15.4.-18:30-str.7
  • Citovat
  • Upravit
148629
23.4.18 13:54
@Monik29 píše:
Nechci nijak prudit, ale docela se v diskuzi ztrácím, už jen proto, že tady pár lidí psalo, že má být ráda, že má zdravé děti. Vy zase píšete o dcerce - jinak hezký návrh od Vás samozřejmě :kytka:
Ale na začátku diskuze čtu toto: „Je mi 25 mám tříletého syna s mentálním postižením, nikde ve školce ho nechtěj nikde prostě…“ :nevim:

Reagujeme na obnovitelku diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122330
23.4.18 14:10
@Anna766 píše:
Reagujeme na obnovitelku diskuze.

A kde je, děvčica jedna. Počkej, něco zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122330
23.4.18 14:13
@Anonymní píše:
Ja jim nezvladnu uz vice rict, to nejde. Dostala jsem se az na konec.

Ahoj, tak jak se máš? Prosím napiš, máme o Tebe srach. Zdejší diskutující. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24711
23.4.18 15:01

Třeba rodiče pochopili, ze neco je špatne a k tomu doktorovi ji „donutili“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
23.4.18 15:50

Ne, je v pohodě..nebojte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148629
23.4.18 16:05
@Evulina píše: