Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Evulina píše:
Ne, je v pohodě..nebojte.
Aha, píšete si SZ? No aspoň tak. Já se už taky celkem bál, co se děje.
Tak doufám, že se jí ti daří řešit, aspoň po kruckach!
Každý pokrok je skvělý!
@Evulina píše:
A to víš, nebo paranormální jevy? Neboj, taky v ně věřím, jen se mi s nima nějak nepodařilo spojit. ![]()
@Evulina píše:
jsem ráda, že na ní všichni myslíme a tedy znovu se mi potvrdilo, že jsi úžasný člověk.
@Evulina píše:
No..zakladatelka se nějak odmlčela..popravdě také doufám, že si užívala sluníčka, ale na druhou stranu jsem klidnější, když sem píše a sděluje, jak se má. Docela dost se mě její případ dotýká a moc ráda bych jí pomohla, to se přiznám..
Platí pro ni stále nabídka toho, že by mohla na týden až dva přijet k nám na statek a trochu přijít na jiné myšlenky. Myslela jsem to vážně, místo na přespání se tu pro ni i dcerku najde. Pokud bude chtít a dcerka taky, tak klidně.
Jsi moc hodná. ![]()
Nebojte se o me, vsem moc dekuju. Vazim si toho, tady i holkam v soukromych zpravach.
@Anonymní píše:
Nebojte se o me, vsem moc dekuju. Vazim si toho, tady i holkam v soukromych zpravach.
super, až se ti bude chtít a budeš na to mít náladu, myslím že nejsem jediná koho bude zajímat jak se máš a jak postupujes. Držím palce a fakt smekám, že od myšlenek na sebevraždu jsi to dotáhla k myšlenkám na osamostatnění. Určitě ten psycholog ti pomůže získat sebevědomí. Drž se ![]()
@Anonymní píše:
Hlavně, že jsi vpořádku a zdá se mi, že i vpohodě. ![]()
Nejak se drzim, aby dcerka nic nepoznala. Rodice jsou nastvani( coz chapu), nemluvi semnou. Ja jsem strasne unavena, to horko mi nedela moc dobre.
@Anonymní píše:
Nejak se drzim, aby dcerka nic nepoznala. Rodice jsou nastvani( coz chapu), nemluvi semnou. Ja jsem strasne unavena, to horko mi nedela moc dobre.
supky k psychologovi, zatím se snaz vypsat, ať tady, nebo holkam do SZ a dbej i na pestrou stravu, nakopne tě, potřebuješ tělo i vyzivit.
Nestihla jsem přečíst celou diskuzi, ale držím palce, a jenom info, nevím jestli to tu už někdo nepsal, ale některá antidepresiva se mohou i v těhotenství, tak to zvaž, lepší než se trápit a takle uvažovat. Drž se ![]()
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Jsem ráda že ses ozvala, myslíme na tebe, únava je v tomhle stavu pochopitelná, odpočívej.
@Anonymní píše:
To nikomu, mamino. Dej si studenou spršku a zmrzlinku, třeba jahodovou.
@mrav píše:
To nikomu, mamino. Dej si studenou spršku a zmrzlinku, třeba jahodovou.
Na jidlo nemam chut.
Je mi do place, jak jste vsichni moc hodni. Vetsinou jsou ty diskuze, tady dost zle.
@Anonymní píše:
Na jidlo nemam chut.Je mi do place, jak jste vsichni moc hodni. Vetsinou jsou ty diskuze, tady dost zle.
Zlatíčko drž se a když budeš mít sílu, občas se ozvi, ať o Tebe nemáme strach.
Co ten psycholog, zkoušela jsi to dneska? ![]()