Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Na jidlo nemam chut.Je mi do place, jak jste vsichni moc hodni. Vetsinou jsou ty diskuze, tady dost zle.
Moje máma i babička by ti řekly że zmrzlina není jídlo
jestli ti pláč pomůže tak se vyplač.
Nasla jsem si na internetu poradu pres emaily, dnes jsem poslala penize, tak uvidim. Jako mluvit s nekym cizim z oci do oci, si ted neumim predstavit.
@Milan42 píše:
Aha, píšete si SZ? No aspoň tak. Já se už taky celkem bál, co se děje.Tak doufám, že se jí ti daří řešit, aspoň po kruckach!
Každý pokrok je skvělý!
Já ji neřeším, ona se řeší sama..o o tom to právě je..
@mrav píše:
A to víš, nebo paranormální jevy? Neboj, taky v ně věřím, jen se mi s nima nějak nepodařilo spojit.
SZ..
@medunka23 píše:
super, až se ti bude chtít a budeš na to mít náladu, myslím že nejsem jediná koho bude zajímat jak se máš a jak postupujes. Držím palce a fakt smekám, že od myšlenek na sebevraždu jsi to dotáhla k myšlenkám na osamostatnění. Určitě ten psycholog ti pomůže získat sebevědomí. Drž se
@Anonymní píše:
Nasla jsem si na internetu poradu pres emaily, dnes jsem poslala penize, tak uvidim. Jako mluvit s nekym cizim z oci do oci, si ted neumim predstavit.
Jakou poradnu myslíš - psychologickou?
Jestli jo, tak super!
@Evulina píše:
Jakou poradnu myslíš - psychologickou?
Jestli jo, tak super!
Jo
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Jo
Tak to je vyborna zprava! Jsi fakt dobra, jak jsi se k tomu postavila celem ![]()
@Anonymní píše:
Nejak se drzim, aby dcerka nic nepoznala. Rodice jsou nastvani( coz chapu), nemluvi semnou. Ja jsem strasne unavena, to horko mi nedela moc dobre.
rodiče to přejde, neboj, jsem moc ráda, že jsi se nevzdala a řešíš to, časem na tebe budou rodiče i dcerka pyšní
![]()
@Limi123 píše:
Tak to je vyborna zprava! Jsi fakt dobra, jak jsi se k tomu postavila celem
No snazim se. Moc mi pomahate a davate silu. Kdyz je mi moc zle, vzpomenu si, jak uzasne jste a hned mam chut bojovat.
@Anonymní píše:
No snazim se. Moc mi pomahate a davate silu. Kdyz je mi moc zle, vzpomenu si, jak uzasne jste a hned mam chut bojovat.
A nechceš tam dát nick, beruško? Nebo snad myško?
@Anonymní píše:
Uzasna jsi ty, ten pokrok, ktery jsi za tech par dni udelala, je neuveritelny.
Ja kdyz si vzpomenu, jak KO jsem byla pred porodem a to jsem nemela zadne takovehle starosti! Zvladas to skvele!
A neboj, rodice to drive nebo pozdeji prekousnou…
@Anonymní píše:
Jo
@Anonymní píše:
Jsi statečná, já jsem to věděla
![]()