Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Pisu, protoze nikoho na svereni nemam. Ted jsem se dozvedela, jakej jsem nevdecnej spratek a ze zivoty vsech stoji za h.vno diky me. Vsem jsem znicila zivot, mohli si beze me pekne zit. Vsichni se o me staraji a ja si to nezaslouzim a niceho si nevazim. Kdyby nebylo bratra, tak se mama obesi. Citim se, jak ten nejvetsi odpad na svete. Jsem stasne opustena.
@annasmyc Krásně napsané a neboj - JSME S TEBOU. Pravda a LÁSKA ZVÍTĚZÍ - ne, musí zvítězit NAD lží a NENÁVISTÍ.
@Anonymní píše:
Pisu, protoze nikoho na svereni nemam. Ted jsem se dozvedela, jakej jsem nevdecnej spratek a ze zivoty vsech stoji za h.vno diky me. Vsem jsem znicila zivot, mohli si beze me pekne zit. Vsichni se o me staraji a ja si to nezaslouzim a niceho si nevazim. Kdyby nebylo bratra, tak se mama obesi. Citim se, jak ten nejvetsi odpad na svete. Jsem stasne opustena.
Tak už toho mám tak akorát dost. Tohle ti řekne máma (nebo i táta?), když jsi těhotná? Vážej si vůbec lidí jako lidí nebo je pro ně člověk člověkem jen s titulama a ostatní je odpad? Mluvila jsi s bratrem? Něco ti na to řekl už ten psycholog po netu?
@Anonymní píše:
Nevim, kam jit. Nemam kam jit, maji pravdu. Vsem jsem zivot znicila. Kdybych vedela, jaky bude peklo zustanu u ex. Taky to nebylo ruzovy, ale tskhle na me nerval.
Nikomu si nic nezničila. Ničí si ho sami tímhle přístupem.
@Anna766 píše:
Nikomu si nic nezničila. Ničí si ho sami tímhle přístupem.
Jenže oni ho ničí hlavně zakladatelce..přemýšlím, kam by mohla s dětmi jít.. ![]()
@Evulina píše:
Jenže oni ho ničí hlavně zakladatelce..přemýšlím, kam by mohla s dětmi jít..
Pravda.
@Anonymní píše:
Jestli ti mamka tohle rekla, tak by mela opravdu vyhledat psychologa ona. Strasne me to mrzi
Takove psychicke vydirani ![]()
Chapu, ze jsou vasi nastvani, ale nektere veci by clovek nemel vypoustet z pusy nikdy. Natoz na dceru v sedmem mesici.
Prosim te, ja porad nechapu, jak to vidi tvuj tatka? Prijde mi, ze se mamky spis boji, tak se drzi stranou.
Nechces zkusit ten azylovy dum? Myslim, ze by ti tam bylo mnohem lepe!
Na tomhle je nejhorsi, ze jsi na nich ted tak zavisla, takze se vlastne nemuzes nijak branit. ![]()
@Evulina píše:
Jenže oni ho ničí hlavně zakladatelce..přemýšlím, kam by mohla s dětmi jít..
A co k vám na farmu? Jen takový nápad, možná blbý.
@Limi123 čím dál víc si myslím że i ten azylák by byl lepší. Protoże takhle jí ti rodiče doženou k nejhoršímu. Nechápu to.Tak nemá vysokou no a co?
@mrav píše:
A co k vám na farmu? Jen takový nápad, možná blbý.
No na týden dva aspoň určitě ano, jak jsem nabízela..natrvalo ovšem nevím popravdě, to se přiznám..
@Anna766 píše:
@Limi123 čím dál víc si myslím że i ten azylák by byl lepší. Protoże takhle jí ti rodiče doženou k nejhoršímu. Nechápu to.Tak nemá vysokou no a co?
Divíte se tady ještě někdo tomu, v jakém je zakladatelka psychickém stavu? Já teda ne. Tak chtěli dceru anebo robota, kterej plní jejich příkazy a plány?
Zakladatelko, mluvila jsi s tím psychologem, jak jsi si našla tu poradnu přes net?
@Anna766 píše:
Tak ja to zase na jednu stranu chapu, ze jsou hodne nastvani, preci jen jim zakladatelka roky lhala, tak je prirozene zpochybnovat, zda dosavadni benevolentnejsi pristup neni treba kontraproduktivni - ted to beru z pohledu rodice. Ten tlak na tu vysokou skolu tedy samozrejme take nechapu. Ale co me zarazi nejvic, je, jak muze matka rict, ze je zakladatelka pro vsechny zklamani a ze nemit jejiho bratra, sla by se obesit. To neni preci pristup normalniho vyrovnaneho cloveka. Je to osklive citove vydirani a to ja nemam rada.
Takze zacinam mit pocit, ze pro zakladatelku by bylo nejlepsi se osamostatnit, i kdyz za takovou cenu :-/
Oni me maji radi, jen vubec netusi, jaka ja jsem. Mezi cizima jsem mamina milovana dcera a doma na me tohle rve. Ma pravdu, ale ja to schvalne nedelam, jsem takova, jsem nejaka porouchana. Vubec se k nim nehodim. Jsem ostuda.
Nevim, kam jit. Nemam kam jit, maji pravdu. Vsem jsem zivot znicila. Kdybych vedela, jaky bude peklo zustanu u ex. Taky to nebylo ruzovy, ale tskhle na me nerval.