Chci umřít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.4.18 01:58

Tata u toho nebyl, on nikdy nic nerekne, ale s mamou urcite souhlasi. S psychologem jsem si psala. Vcera jsem se citila paradoxne psychicky celkem dobre a dostala jsem takovou tafku.

• Citovat
  • Upravit
24703
30.4.18 06:43
@Anonymní píše:
Tata u toho nebyl, on nikdy nic nerekne, ale s mamou urcite souhlasi. S psychologem jsem si psala. Vcera jsem se citila paradoxne psychicky celkem dobre a dostala jsem takovou tafku.

Co Ti doporučil psycholog?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
30.4.18 07:28
@Anonymní píše:
Tata u toho nebyl, on nikdy nic nerekne, ale s mamou urcite souhlasi. S psychologem jsem si psala. Vcera jsem se citila paradoxne psychicky celkem dobre a dostala jsem takovou tafku.

A co se stalo? Co k tomu tu mámu vede že se rozkřičí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.18 07:49
@Anna766 píše:
A co se stalo? Co k tomu tu mámu vede že se rozkřičí?

Dcera prijela od tatinka, tak me mama zacala vykladat, ze se tam mela urcite spatne a ze takovy dite ma byt doma s rodinou. Tak jsem ji jen rekla, ze chtela jet a ze se ji nic spatnyho nedelo. Ze me pripada v pohode. No pak ma mama fobii, ze spiny. Takze musim dceru slikat v chodbe a boty jsou taky spinavy od tech si musime umyt ruce. Jo chapu, ale ona mi to rekne i 10 krat at si umyjeme ruce a at ji svliknu. Stoji nade mnou a kontruluje. Vcera uz jsrm byla unavena a rekla, ze to tady stoji za prd. Jo mela jsem drzet pusu, mrzi me to. Nemam, co si vyskakovat. Ale ujelo mi to.

• Citovat
  • Upravit
6439
30.4.18 07:53
@Evulina píše:
Jenže oni ho ničí hlavně zakladatelce..přemýšlím, kam by mohla s dětmi jít.. :think:
že by k tatínkovi těch dětí? Ale fuj, co to melu. Dnes je móda být samoživitelkou a dítě si udělat s tím nejhezčím samcem z diskotéky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24703
30.4.18 07:56
@samá práce píše: že by k tatínkovi těch dětí? Ale fuj, co to melu. Dnes je móda být samoživitelkou a dítě si udělat s tím nejhezčím samcem z diskotéky.

Jenže ten nejhezčí samec z diskoteky/táta deti ji dal onehdy par facek. Myslíš, že by si mela dojít pro další náklad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.4.18 08:02
@Evulina píše:
No na týden dva aspoň určitě ano, jak jsem nabízela..natrvalo ovšem nevím popravdě, to se přiznám..

Bylo by to od tebe šlechetné, ale na druhou stranu, bude mít brzo miminko a bude chtít spíš něco jiného než pomáhat na statku, že jo? K vám by mohli jezdit přepracovaní ajťáci. Třeba přehazovat hnůj nebo rýt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.4.18 08:10
@Anonymní píše:
Dcera prijela od tatinka, tak me mama zacala vykladat, ze se tam mela urcite spatne a ze takovy dite ma byt doma s rodinou. Tak jsem ji jen rekla, ze chtela jet a ze se ji nic spatnyho nedelo. Ze me pripada v pohode. No pak ma mama fobii, ze spiny. Takze musim dceru slikat v chodbe a boty jsou taky spinavy od tech si musime umyt ruce. Jo chapu, ale ona mi to rekne i 10 krat at si umyjeme ruce a at ji svliknu. Stoji nade mnou a kontruluje. Vcera uz jsrm byla unavena a rekla, ze to tady stoji za prd. Jo mela jsem drzet pusu, mrzi me to. Nemam, co si vyskakovat. Ale ujelo mi to.

Babička bývala taková, když jsem byla malá. Jen co jsem strčila hlavu do domu, tak umýt ruce. Na chodbě syna svlékám taky, pokud jdeme z písku. Já bych mámu nechala, ať si vnučku třeba vydesinfikuje, když se vrátí od zeťáka, ale ať to nechce po mně. Taky by mě štvalo, že mě kontroluje. Jak malou holku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.18 08:16
@Russet píše:
Babička bývala taková, když jsem byla malá. Jen co jsem strčila hlavu do domu, tak umýt ruce. Na chodbě syna svlékám taky, pokud jdeme z písku. Já bych mámu nechala, ať si vnučku třeba vydesinfikuje, když se vrátí od zeťáka, ale ať to nechce po mně. Taky by mě štvalo, že mě kontroluje. Jak malou holku.

Ja to vsechno chapu, ale jsme domluvene, ze to budu tak delat. Ale to furt se me pts, stoji nade mnou a nebo mi pise esemesky. Furt dokola. Do toho mala vcera plakala a me tvrdlo bricho. Jo mela jsem byt zticha, ale ja jsem taky jenom clovek. Jo, mas pravdu. Priste ji reknu, at si to udela podle sveho.

• Citovat
  • Upravit
8491
30.4.18 08:17
@Anonymní píše:
Dcera prijela od tatinka, tak me mama zacala vykladat, ze se tam mela urcite spatne a ze takovy dite ma byt doma s rodinou. Tak jsem ji jen rekla, ze chtela jet a ze se ji nic spatnyho nedelo. Ze me pripada v pohode. No pak ma mama fobii, ze spiny. Takze musim dceru slikat v chodbe a boty jsou taky spinavy od tech si musime umyt ruce. Jo chapu, ale ona mi to rekne i 10 krat at si umyjeme ruce a at ji svliknu. Stoji nade mnou a kontruluje. Vcera uz jsrm byla unavena a rekla, ze to tady stoji za prd. Jo mela jsem drzet pusu, mrzi me to. Nemam, co si vyskakovat. Ale ujelo mi to.

No, tak to pak asi vybouchla. Znas ten pocit, kdyz te dite necim vytoci, ty vybouchnes (uz je toho na tebe moc) a pak te to mrzi? To maji asi vsichni rodice :-)

A jinak uz jste schopne se spolu bavit v klidu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
30.4.18 08:17
@mrav píše:
@annasmyc Krásně napsané a neboj - JSME S TEBOU. Pravda a LÁSKA ZVÍTĚZÍ - ne, musí zvítězit NAD lží a NENÁVISTÍ.

Výborně! Co třeba začít tím, že rodičům přizná, jak to má s maturitou a co celé roky dělala? Nebo tahle pravda se tolik nehodí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
30.4.18 08:19
@Anonymní píše:
Ja to vsechno chapu, ale jsme domluvene, ze to budu tak delat. Ale to furt se me pts, stoji nade mnou a nebo mi pise esemesky. Furt dokola. Do toho mala vcera plakala a me tvrdlo bricho. Jo mela jsem byt zticha, ale ja jsem taky jenom clovek. Jo, mas pravdu. Priste ji reknu, at si to udela podle sveho.

Stačí se odstěhovat a člověk si může žít jak chce. V mamahotelu holt musí poslouchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
30.4.18 08:20
@Anonymní píše:

Tvoje máma je totální magor. :roll:

• Citovat
  • Upravit
8491
30.4.18 08:21
@Anonymní píše:
Ja to vsechno chapu, ale jsme domluvene, ze to budu tak delat. Ale to furt se me pts, stoji nade mnou a nebo mi pise esemesky. Furt dokola. Do toho mala vcera plakala a me tvrdlo bricho. Jo mela jsem byt zticha, ale ja jsem taky jenom clovek. Jo, mas pravdu. Priste ji reknu, at si to udela podle sveho.

Tak ono je to tezke, souziti dvou generaci. Bohuzel je to jejich dum, tedy jejich pravidla. Ale musi to byt na hlavu. Ja mam celkem pohodove rodice, vztahy mame dobre, ale kolem 18 let to uz doma neslo vydrzet, chtela jsem si delat veci po svem. Odchod na kolej byl pro me vysvobozenim. Nedokazu si predstavit, ze bych mela nekoho porad poslouchat jeste v 25. Musi to byt tezke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
30.4.18 08:27

:hug: neblázněte. Zkuste ho tedy požádat, aby vám pomohl něco sehnat, když už se takhle rozhodl. To přeci není o tom, že on si řekne jednu větu a nechá Vás v tom. A to nemluvím o bydlení u něj. To je snad samozřejmost. Snažte se nemyslet na to, že se rozhodl si znovu někam trajdat. Takovou podporu nepotřebujete, a možná je lepší, že to řekl teď. ;) Usmějte se, vím, že to naprosto není jednoduché, ale budete to muset trénovat když máte tolik naloženo. Jinak se zblázníte :) Někdo se holt nutí do cvičení, Vy musíte do úsměvu. Uvidíte, že krůček po krůčku to půjde. A na nějakou mašli se vykašlete. Nejste jediný člověk v takové situaci. Je dost možné, že naopak potkáte někoho, kdo Vám situaci pomůže zvládnout s přehledem. Zatím je potřeba začít :) Držím pěsti ať vyjde odloučení od toho nemyslivce. Když nejdou školky, zkuste vyždímat víc z úřadů, min. na nějakou péči. A buďte tvrdá. To, co máte je nějaké brutální minimum. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí