Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Evulina píše:
Jsi statečná, já jsem to věděla![]()
A vy moc hodne. Je mi dobre na dusi, kdyz vidim kolik dobrych lidi na svete je.
@mrav píše:
A nechceš tam dát nick, beruško? Nebo snad myško?
To teda ne, nezlob se. Ale dekuji za podporu.
@Anonymní píše:
To teda ne, nezlob se. Ale dekuji za podporu.
Respektuji to.
@mrav píše:
Ale no tak..na co ti to bude?
@Anonymní píše:vždycky když budeš mít pocit, že tě síla opouští napiš, myslím, že je tu vždy někdo, kdo tě povzbudí, poradí a pokeca
No snazim se. Moc mi pomahate a davate silu. Kdyz je mi moc zle, vzpomenu si, jak uzasne jste a hned mam chut bojovat.
@Anonymní píše:
Ja KO jsem, ale na miminko se strasne moc tesim. To mi taky pomaha. Rodice to mozna za 10 let pochopi.
až rodiče pochopí, jak jsi na tom ve skutečnosti jsi, tak se snad chytnou za nos a upřímně, ja ti věřím, že si tu střední dodels a budeš spokojená a budeš dělat co tě bude bavit. Mimco se má narodit kdy, nevím jestli mi to neuteklo.
@Anonymní píše:
No snazim se. Moc mi pomahate a davate silu. Kdyz je mi moc zle, vzpomenu si, jak uzasne jste a hned mam chut bojovat.
A to je moc dobře. Věřím, ze za pár let na tohle období už budeš vzpomínat jen jako na noční můru.
Ještě prosímtě kontaktuj tu zdravotní pojišťovnu a domluv se s nima, nejlépe asi osobně (teda jestli jsi to ještě neudělala).
@mrav píše:
A není nick fuk? Ti už by byl lepší email, nebo telefon a k tomu fotka v bikinách ne? ![]()
@Milan42 píše:
A není nick fuk? Ti už by byl lepší email, nebo telefon a k tomu fotka v bikinách ne?
Email bych nezveřejnoval, zvláště ne tak veřejně.
Jinak myslel jsem to tak: Jsme jedna velká rodina, možná se můžeš trochu odkrýt. Ale- je to tvá volba. Chápu, je tu plno hnidopychů. Každý máme právo na své tajemství. Možná se tomu budeš smát, ale už se stalo, že dívka tu zveřejnila svůj Email. Upozornil jsem jí na to, je smazaný…
@mrav píše:
Email bych nezveřejnoval, zvláště ne tak veřejně.Jinak myslel jsem to tak: Jsme jedna velká rodina, možná se můžeš trochu odkrýt. Ale- je to tvá volba. Chápu, je tu plno hnidopychů. Každý máme právo na své tajemství. Možná se tomu budeš smát, ale už se stalo, že dívka tu zveřejnila svůj Email. Upozornil jsem jí na to, je smazaný…
Já to myslel jako vtip proto ten smajlík.
@mrav píše:
Email bych nezveřejnoval, zvláště ne tak veřejně.Jinak myslel jsem to tak: Jsme jedna velká rodina, možná se můžeš trochu odkrýt. Ale- je to tvá volba. Chápu, je tu plno hnidopychů. Každý máme právo na své tajemství. Možná se tomu budeš smát, ale už se stalo, že dívka tu zveřejnila svůj Email. Upozornil jsem jí na to, je smazaný…
Možná zapomínáš, že je to veřejná diskuze. Může si to přečíst úplně kdo chce.
Je jen správné, že je opatrná. ![]()
@Anonymní píše:
Jsi dobrá, drž se. Všechno zvládneš a rodiče se určitě zlobit přestanou.
A dej o sobě zase vědět.
![]()
Pisu, protoze nikoho na svereni nemam. Ted jsem se dozvedela, jakej jsem nevdecnej spratek a ze zivoty vsech stoji za h.vno diky me. Vsem jsem znicila zivot, mohli si beze me pekne zit. Vsichni se o me staraji a ja si to nezaslouzim a niceho si nevazim. Kdyby nebylo bratra, tak se mama obesi. Citim se, jak ten nejvetsi odpad na svete. Jsem stasne opustena.
@Anonymní píše:
Pisu, protoze nikoho na svereni nemam. Ted jsem se dozvedela, jakej jsem nevdecnej spratek a ze zivoty vsech stoji za h.vno diky me. Vsem jsem znicila zivot, mohli si beze me pekne zit. Vsichni se o me staraji a ja si to nezaslouzim a niceho si nevazim. Kdyby nebylo bratra, tak se mama obesi. Citim se, jak ten nejvetsi odpad na svete. Jsem stasne opustena.
Ach jo. Opravdu nemůžeš s malinkou odejít? Tohle ti nepřidává.
…vygůgli si něco o citovém vydírání a manipulaci…a nedej se. Máš velkou hodnotu tím že jsi, ne tím, kolik škol vystuduješ. Jsi ta nejdůležitější pro svoje dítě.
Ja KO jsem, ale na miminko se strasne moc tesim. To mi taky pomaha. Rodice to mozna za 10 let pochopi.