Chci umřít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.4.18 22:12
@Limi123 píše:
Uzasna jsi ty, ten pokrok, ktery jsi za tech par dni udelala, je neuveritelny.

Ja kdyz si vzpomenu, jak KO jsem byla pred porodem a to jsem nemela zadne takovehle starosti! Zvladas to skvele!

A neboj, rodice to drive nebo pozdeji prekousnou…

Ja KO jsem, ale na miminko se strasne moc tesim. To mi taky pomaha. Rodice to mozna za 10 let pochopi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.18 22:13
@Evulina píše:
Jsi statečná, já jsem to věděla ;) :kytka:

A vy moc hodne. Je mi dobre na dusi, kdyz vidim kolik dobrych lidi na svete je.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.18 22:14
@mrav píše:
A nechceš tam dát nick, beruško? Nebo snad myško?

To teda ne, nezlob se. Ale dekuji za podporu.

• Citovat
  • Upravit
122304
23.4.18 22:16
@Anonymní píše:
To teda ne, nezlob se. Ale dekuji za podporu.

Respektuji to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
23.4.18 22:18
@mrav píše:

Ale no tak..na co ti to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
23.4.18 23:31
@Anonymní píše:
No snazim se. Moc mi pomahate a davate silu. Kdyz je mi moc zle, vzpomenu si, jak uzasne jste a hned mam chut bojovat.
vždycky když budeš mít pocit, že tě síla opouští napiš, myslím, že je tu vždy někdo, kdo tě povzbudí, poradí a pokeca
@Anonymní píše:
Ja KO jsem, ale na miminko se strasne moc tesim. To mi taky pomaha. Rodice to mozna za 10 let pochopi.

až rodiče pochopí, jak jsi na tom ve skutečnosti jsi, tak se snad chytnou za nos a upřímně, ja ti věřím, že si tu střední dodels a budeš spokojená a budeš dělat co tě bude bavit. Mimco se má narodit kdy, nevím jestli mi to neuteklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
23.4.18 23:37
@Anonymní píše:
No snazim se. Moc mi pomahate a davate silu. Kdyz je mi moc zle, vzpomenu si, jak uzasne jste a hned mam chut bojovat.

A to je moc dobře. Věřím, ze za pár let na tohle období už budeš vzpomínat jen jako na noční můru.

Ještě prosímtě kontaktuj tu zdravotní pojišťovnu a domluv se s nima, nejlépe asi osobně (teda jestli jsi to ještě neudělala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
23.4.18 23:39
@mrav píše:

A není nick fuk? Ti už by byl lepší email, nebo telefon a k tomu fotka v bikinách ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122304
24.4.18 06:32
@Milan42 píše:
A není nick fuk? Ti už by byl lepší email, nebo telefon a k tomu fotka v bikinách ne? :lol:

Email bych nezveřejnoval, zvláště ne tak veřejně. :lol: Jinak myslel jsem to tak: Jsme jedna velká rodina, možná se můžeš trochu odkrýt. Ale- je to tvá volba. Chápu, je tu plno hnidopychů. Každý máme právo na své tajemství. Možná se tomu budeš smát, ale už se stalo, že dívka tu zveřejnila svůj Email. Upozornil jsem jí na to, je smazaný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
24.4.18 07:12
@mrav píše:
Email bych nezveřejnoval, zvláště ne tak veřejně. :lol: Jinak myslel jsem to tak: Jsme jedna velká rodina, možná se můžeš trochu odkrýt. Ale- je to tvá volba. Chápu, je tu plno hnidopychů. Každý máme právo na své tajemství. Možná se tomu budeš smát, ale už se stalo, že dívka tu zveřejnila svůj Email. Upozornil jsem jí na to, je smazaný…

Já to myslel jako vtip proto ten smajlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
24.4.18 07:30
@mrav píše:

Možná zapomínáš, že je to veřejná diskuze. Může si to přečíst úplně kdo chce.
Je jen správné, že je opatrná. ;)

• Citovat
  • Upravit
7609
24.4.18 09:06
@Anonymní píše:

Jsi dobrá, drž se. Všechno zvládneš a rodiče se určitě zlobit přestanou.
A dej o sobě zase vědět.
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.18 22:47

Pisu, protoze nikoho na svereni nemam. Ted jsem se dozvedela, jakej jsem nevdecnej spratek a ze zivoty vsech stoji za h.vno diky me. Vsem jsem znicila zivot, mohli si beze me pekne zit. Vsichni se o me staraji a ja si to nezaslouzim a niceho si nevazim. Kdyby nebylo bratra, tak se mama obesi. Citim se, jak ten nejvetsi odpad na svete. Jsem stasne opustena.

• Citovat
  • Upravit
148578
29.4.18 22:48
@Anonymní píše:
Pisu, protoze nikoho na svereni nemam. Ted jsem se dozvedela, jakej jsem nevdecnej spratek a ze zivoty vsech stoji za h.vno diky me. Vsem jsem znicila zivot, mohli si beze me pekne zit. Vsichni se o me staraji a ja si to nezaslouzim a niceho si nevazim. Kdyby nebylo bratra, tak se mama obesi. Citim se, jak ten nejvetsi odpad na svete. Jsem stasne opustena.

Ach jo. Opravdu nemůžeš s malinkou odejít? Tohle ti nepřidává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
29.4.18 22:53

:hug: :hug: :hug:…vygůgli si něco o citovém vydírání a manipulaci…a nedej se. Máš velkou hodnotu tím že jsi, ne tím, kolik škol vystuduješ. Jsi ta nejdůležitější pro svoje dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí