Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Snad teda mají to číslování dílů a sérií stejně jak na Hallmarku, aspoň tam ta čtvrtá série končila svatbou.
Po svatbě se vyřítí na ně ještě jeden dost zásadní zvrat, ale naštěstí ho ustojí. Bude to v té páté sérii. A pak spolu odjedou do té Argentiny, ještě se ke konci 5. série na pár dílů vrátí Tess, pak i Nick a pak zas odjedou do té Argentiny - už navždy.
Alex umře až v 8. sérii, ale je fakt, že už ke konci sedmé série se tam moc objevovat nebude, bude nějakou dobu u Nicka a Tess v Argentině a když se konečně vrátí, tak umře. Ten herec už taky s McLeodkama skončil a točil jinej seriál, tak byl takhle odklizen ![]()
Umře ještě Harry, ale předpokládám, že ten vám asi až tak chybět nebude
A pak Riley, ale toho ještě neznáte ![]()
Ne, Harry mi chybět nebude, ale zas měl pozitivní roli v tom, že svým chováním semknul Alexe a Nicka, i takové postavy jsou dobré. A co Sandra, otěhotní a zdědí farmu?
Nebude se Tess a Nick potýkat s tím, že on má mimčo se Sally? A Harry mi náhodou bude chybět…není tak špatnej..a takhle brzy odejdou, jo? Už v páté sérii? To nemá cenu…scénáristi jsou snad sadisti, nebo co??? Takhle mně trápit..
Sandra neotěhotní, ani farmu nezdědí - já nevím, mám to píchnout všecko?
Pak nebudete napnutý ![]()
Přesně, Sally porodí Nickovi syna - Harrisona. Chvíli po svatbě se tam objeví…
Harry umře až v 6. sérii ![]()
Mně to nevadí, když to řekneš..aspoň budu zhruba vědět co bude..
Harryho zabije Sandra, i když nechtěně, takže skončí v lochu
Harry se s ní předtím chtěl rozvést a ona ho chtěla získat zpátky, chtěla, aby se mu udělalo špatně a tím si na ni jakoby zas vzpomněl, že ji potřebuje. Jenže ho předávkovala a jemu selhalo srdce.
Nick bude mít mimčo s jinou? Takže i tuhle úžasnou romanci Nick+Tess museli trochu pokazit, co? ![]()
No a dneska jsem to už zas neviděla, nějak mám poslední dobou smůlu. ![]()
Holky, prosím prosím, bylo dnes něco podstatného?
Dneska to byl pěkný díl, takový úsměvný…Tess dostala certifikát na ekozemědělství..slavila narozeniny..a hlavně vyznala Nickovi lásku a skočili spolu padákem v tandemu
jéé, bylo to moc pěkný…přesně tak i tuto idylku musí „zkazit“ tím, že Nick má mimi s jinou…prostě pořád něco…
Holky teda vy toho nakecáte…hele a kdy si stihne to mimčo pořídit?
Jo dneska ten konec byl dojemnej - nemůžeš jen tak rozdávat sperma
Chuděra, kdyby věděla, že nebude první, co mu porodí dítko, taky se mi ta zápletka se Sally a těhotenstvím moc nelíbila ![]()
Eviah, ale myslím si, že dneska to byl fakt pěknej díl, můžeš ho okouknout zas v noci ![]()
Na mimčo už zaděláno je, jak Nick chvíli jezdil do toho města za Sally… Původně mu to ani říct nechtěla, ale pak si to rozmyslela, že to sama nezvládne. Na Drovers Sally přijede už těsně před porodem…
To je vůl..já myslela, že otěhotněla už když spolu chodili a že mu to neřekla a odešla od něj…tak takhle…tsss..
A to pak Nick zdrhne do Argentiny a neuvidí své dítě vyrůstat? Tak to mi k jeho povaze nesedí, vím sice, že tam jde za prací, jak jste tu psaly, ale to dítě bude vyrůstat bez táty, což z Nicka nedělá zrovna charakter. Tohle mu scénáristi fakt neměli přišít.