Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
507
2.2.10 15:22

Moje slova…moc zvratů a osudových nástrah…moc mrtvých..ale pořád je to nejseriál…ty první tři série nemají chybu…teda až do toho dílu s nehodou Claire…pak už se opravdu seriál rve o sledovanost, tím, že se tam pořád něco děje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
2.2.10 19:38

A přitom úplně zbytečně, alespoň pokud soudím podle sebe, tak bych už neodtrhla oči, pokud by to jelo dál v původním duchu, čím dál častěji mi teď moc neva, když nějaký ten díl nestihnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
2.2.10 19:41

Jo a jinak souhlasím s dnešním prohlášením Kate na adresu Davea: Kdyby mluvil tak, jak to patří k chlapovi, co takhle vypadá, ale ty jeho kecy… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sem tam už ni přijde, že je skoro normální a on to zas okoření něčím rádoby vtipným, no mají tu postavu dobře udělanou, aby taky nebyla úplně k sežrání. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
2.2.10 20:16

Přesně, já bych taky byla radši, kdyby to plynulo, jako ty první díly, klidně až do 8.série…mně k pobavení stačí jen ty jejich úlety, nemusím autonehody a další nehody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
2.2.10 21:25

Já ještě vzala na milost tu čtvrtou sérii, sice Claire fakt chybí, ale aspoň je zajímavý, než se Tess a Nick dostanou konečně k sobě! Tou čtyřkou to podle mě mělo skončit, svatba na závěr, všichni happy, jenže ne, oni se v tom museli dál rejpat a podle mě tím seriálu dost uškodili :-? Měli to radši nechat bejt a pak natočit McLeodovy dcery po 20ti letech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
2.2.10 21:39

machalko Macleodovy vnučky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
2.2.10 22:10

to by bylo fakt dobrý a zase by to probíhalo lážo plážo a my bychom si přišly na svý :-)
holky, nenapíšeme si svůj seriál???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.2.10 07:40

Jo. :mrgreen: Tak já bych například brala, aby si Claire vzala Alexe, vedli spolu Drovers Run a Nick se konečně jasně vymáčkl a vzal si Tess. No a tihle dva by spolu šli na ten druhý ranč, co Nick s Alexem pronajali a navzájem by si všichni pomáhali s různými problémy. Tak takhle jsem si představovala ideální konec seriálu. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
3.2.10 07:54

Tak to úplně souhlasím..hlavně, aby Tess dělala ekozemědělství..mohla by přijít i Stevie a pracovat tam s nimi, Becky by zůstala, Jodi by se mohla dát dohromady s Daveem,jsou to stejný střeva :-D a Meg by samozřejmě taky zůstala…a pak ať se tam pro mně za mně objevuje kdo chce… :mrgreen: tak a je to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.2.10 09:18
lleennttiillkkaa píše:
machalko Macleodovy vnučky :D

Jóóó! :lol: :lol: :lol:

Holky, máte samé dobré nápady :potlesk: Taky by se mi to taky líbilo. Meg by si konečně vzala Terryho a starali by se o tu benzinku. Becky s Jakem by pomáhali u Claire (výcvik koní), Stevie by tam vůbec nedorazila, ještě bych vzala možná Kate, tím pádem bych ji dala dohromady s Davem, no a jelikož oba chlapci Ryanovic by odešli s Killarney, Harry by si tam najal Matta jako předáka a s tím by pak žila Jodi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.2.10 17:21

Já myslím, že Meg si už Terryho vzala, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
3.2.10 17:45

Já myslim, že si ho nevzala…a jak to vlastně dopadlo s tou nemocí Tess? Předpokládám, že teda nemocná nebyla..ale nějak jsem nepostřehla, jestli to tam řešili..Machalko, ty nemáš ráda Stevii? Já už docela jo..člověk si zvykne i na šibenici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.2.10 20:45

No já jsem taky myslela, že se Meg a Terry vzali místo Jodi s Albertem, ale nee. Však když začal ten boj o Charlottu, tak tam bylo řečeno, že spolu žijí na hromádce… ale vezmou se později, bude to tam :wink:
U Tess to nebyla rakovina, jenom nějaká nezhoubná bulka. Takže plánovali to oslavit a právě cestou z nákupu Tess s Claire havarovaly…
U Stevie mi chvíli trvalo, než mi začala být sympatická, ale pro mě je jen takovej „vedlejší produkt“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.2.10 20:55

Holky a co tam bylo dnes, něco zásadního? Dneska jsem nemohla koukat. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
3.2.10 21:10

Aha, já právě ten díl,co Claire umřela, vynechala…tak mi to uniklo..dneska tam byla škola rodea, nějakej maník obtěžoval Kate, Nick onemocněl, Tess mu uvařila polívčičku a vykurýrovala ho…Dave zazářil jako zachránce Kate :-D
no, dneska to bylo dobrý…takový akorát pro mně…klídek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky