Nevyučený rodič

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101646
14.5.20 10:06
@lucenka píše:
tak jak jinak chceš obsazovat nekvalifikované pozice? Ti zaměstnanci v ČR chyběli i před zavřením hranic, teĎ se situace ještě zhoršila, protože Češi takvou práci dělat nechtějí.

A tvoje naivní představa je ta, že ji zakladatelka dělat chce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24712
14.5.20 10:10
@Kaileee píše:
To jsou vymluvy, i debiil dokaze udelat aspon ucnak i kdyby dalkove s detmi

Nevim, co Ty mas za vzdelani, ale doufám, že není odpovídající Tvým příspěvkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.5.20 10:12
@j.a.n.i1 píše:
A tvoje naivní představa je ta, že ji zakladatelka dělat chce :mrgreen:

ale ona v současné chvíli kvalifikovanou práci dělat nemůže a ví to sama.

• Citovat
  • Upravit
4380
14.5.20 10:13
@stock píše:
Nevim, co Ty mas za vzdelani, ale doufám, že není odpovídající Tvým příspěvkům.
:mrgreen: jasne..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.20 10:14
@Anonymní píše:
Dobrý den. Prosim ponechat anonym nebo smazat, je to pro mě citlivější než někdo dokáže pochopit.Jsem maminka dvou krásných dětí, je mi 27,jsem vdaná. Mame krásné zázemí, zahrádku, děti mají co potřebují, věnuji se jim, nekouřím, nepiju, jediný problém je, že jsem nevyucena. Školu vím, že si neudělám už, okolnosti zde psát nebudu, ale věřte mi, zkoušela jsem to.No a co nevidět jdu hledat práci a už teď mám stoho ponorkou, dřív jsem nikde nepracovala, s teď už manželem jsem přišla do jiného stavu, když jsem byla na škole. Nevim proč, ale bojím se, že mě nikde nebudou chtít, názory na nevyucene znám, takže se mám na co těšit, :,( je tu take někdo takový?

Prosimtě takových lidí znám a berou kolikrát peněz. Poptej se hodně známých ať tě třeba doporučí. Ale volila bych fabriky nebo supermarkety, spíš si myslím bude problém to že s dětmi asi potřebuješ jen ranní ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14937
14.5.20 10:15
@Anonymní píše:
Dobrý den. Prosim ponechat anonym nebo smazat, je to pro mě citlivější než někdo dokáže pochopit.Jsem maminka dvou krásných dětí, je mi 27,jsem vdaná. Mame krásné zázemí, zahrádku, děti mají co potřebují, věnuji se jim, nekouřím, nepiju, jediný problém je, že jsem nevyucena. Školu vím, že si neudělám už, okolnosti zde psát nebudu, ale věřte mi, zkoušela jsem to.No a co nevidět jdu hledat práci a už teď mám stoho ponorkou, dřív jsem nikde nepracovala, s teď už manželem jsem přišla do jiného stavu, když jsem byla na škole. Nevim proč, ale bojím se, že mě nikde nebudou chtít, názory na nevyucene znám, takže se mám na co těšit, :,( je tu take někdo takový?

Můžeš dělat herečku nebo modelku (Geislerová i Krainová mají jen zš) :), ale jinak si můžeš udělat kurz na pečovatelku, tam stačí jen základka. A věřím, že takových prací, kde stačí zš a kurz, bude více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101646
14.5.20 10:18
@Kfětoslava píše:
Můžeš dělat herečku nebo modelku (Geislerová i Krainová mají jen zš) :), ale jinak si můžeš udělat kurz na pečovatelku, tam stačí jen základka. A věřím, že takových prací, kde stačí zš a kurz, bude více.

To bude, ale takových, kde by si mohla diktovat, že potřebuje jen ranní směnu a to ještě zkrácenou, protože „hlídání“ zrovna moc nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101646
14.5.20 10:19
@lucenka píše:
ale ona v současné chvíli kvalifikovanou práci dělat nemůže a ví to sama.

Jasně a myslíš, že taky ví, že tyhle práce jsou na 3 směny, na 12ky a nikdo si nesedne na zadek nad jejím požadavkem, že může pracovat od 8 do 14, aby stíhala děti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14937
14.5.20 10:25
@j.a.n.i1 píše:
To bude, ale takových, kde by si mohla diktovat, že potřebuje jen ranní směnu a to ještě zkrácenou, protože „hlídání“ zrovna moc nebude.

Třeba si nepotřebuje diktovat. Je spousta žen, co zvládají třeba 12tky i s dětmi, protože mají k tomu zázemí. Diskuzi jsem ale nečetla, nevím, jak to zakladatelka s hlídáním má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.5.20 10:30
@j.a.n.i1 píše:
Jasně a myslíš, že taky ví, že tyhle práce jsou na 3 směny, na 12ky a nikdo si nesedne na zadek nad jejím požadavkem, že může pracovat od 8 do 14, aby stíhala děti :think:

tak když bude pracovat, tak si třeba bude moct už dovolit někoho, kdo děti třeba vyzvedne ze školky ;)

• Citovat
  • Upravit
3265
14.5.20 10:47
@divine woman píše:
@Rachel_cz A co? O slony se taky někdo musí postarat.

No právě, že nemusí, zvládají to sami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.20 10:53
@lucenka píše:
tak pokud byse zeptali, tak bych si hned na začátku udělala obrázek, o jak seriozní firmu jde a jestli vůbec mám zájem dělat pro někoho, kdo nezná zákony.

vážně si myslíš, že je zakladatelka v pozici, kdy si bude ona vybírat? no nevím, budiž jí přáno… psala jsem, že ta otázka je diskriminační, ale upřímně, ty bys chtěla zaměstnance, který bude věčně na ošetřovačce? (obecně, tohle se už zakladatelky netýká) a chtěla bys kolegyni, která bude doma pořád s nemocnýma dětma a ty budeš dělat její práci za ní, protože některé věci nepočkají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.5.20 10:55
@DoktorkaZorkaHorká píše:
vážně si myslíš, že je zakladatelka v pozici, kdy si bude ona vybírat? no nevím, budiž jí přáno… psala jsem, že ta otázka je diskriminační, ale upřímně, ty bys chtěla zaměstnance, který bude věčně na ošetřovačce? (obecně, tohle se už zakladatelky netýká) a chtěla bys kolegyni, která bude doma pořád s nemocnýma dětma a ty budeš dělat její práci za ní, protože některé věci nepočkají?

kolegyni, která byla věčně na ošetřovačce jsem měla. Nic tak tragickýho to nebylo. Jako zaměstnavatel bych nebyla nadšená, kdyby byl někdo pořád na ošetřovačce. Ale stejně tak bych nebyla nadšená, kdybych přijala ženskou, co ještě nemá děti a po pár měsících odejde na MD. Navíc nikdo dopředu neřekne, jak často zakladatelka bude ošetřovačku na děti potřebovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.20 11:52

Děkuji všem za reakce.Ale to co tady zde vy VYSTUDOVANÉ chytrolinky píšete, z vás mi je fakt špatně! Jak někdo se může takhle povyšovat, když mu rodič zaplatil školu, když měl od rodičů první poslední a to nemluvím jen o podpoře co rodič dítěti dává aby tu školu zvládlo! Já to zkoušela, do školy nějaký čas jezdila, jenže nebylo hlídání a aby manžel přišel o práci to fakt ne.Pak by jste se tady třeba smáli, že jsme na ulici ne? I když podle některých zde je bezdomovec lepší jak nevyučený. :roll: Já ani ty bezdomovce neodsuzují, když nevím proč jsou na ulici. Víc mi je smutno z vás jak ze sebe, že vůbec tenhle svět má takové snoby.Ja jsem normální slušný člověk co dokáže makat rukama a jak někdo psal, pro vás povýšený někdo to mléko musí chystat, aby jste si dali kávu ne? Nebo někdo musí ty salámy prodat, nebo cokoliv jiného nad čím vy lepší přece nemusíte ani pomýšlet…hodně zdaru a zkuste raději pracovat nad svým zamyšlením, jestli je něco u vás v pořádku, nebo spíš nepořádku? :palec:

• Citovat
  • Upravit
25897
14.5.20 11:54
@Rachel_cz píše:
No právě, že nemusí, zvládají to sami :)

Možná ve volné přírodě. Ale v zoo? Jinde u nás slona nepotkáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová