Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@matkabagristy píše:
zakladatelko, pekne jsi to shrnula
To není zakaldatelka… Došly kytky pro anonymy a jede se od začátku ![]()
@matkabagristy píše:
zakladatelko, pekne jsi to shrnula
Zakladatelka asi neví, jak tady fungujou anonymy. ![]()
@divine woman píše:
@terien Asi ještě nezná kytičková pravidla
Jak je vidět, tak kytičková pravidla neznají spíš dlouhodobé uživatelky ![]()
@j.a.n.i1 píše:
No, od listopadu je to z 2,6 na 3,4 a to už není úplně zanedbatelný rozdíl…
Není, to je pravda, ale je tam za prvé velká rezerva těch VPM a za druhé co si vzpomínám na přednášky z makroekonomie, tak nám vykládali, že pro běžnou ekonomiku je zdravá nezaměstnanost okolo 5 %.
Fakt zatím nevidím důvod k nějaké velké nervozitě.
Zvlášť ne v kontextu zakladatelky to stavět tak, že bez jakéhosi papíru umře hlady někde pod mostem.
Píšu „jakéhosi“, protože tady ani nezaznělo (nebo jsem si nevšiml), že by byla řeč o nějakém konkrétním oboru nebo činnosti, která se hodí nebo může být učitečná.
Ale pořád jen o abstraktním „vzdělání“, jako by to byla nějaká modla sama o sobě. ![]()
Kdyby se zakladatelka do toho zakousla, dodělala si maturitu a dálkově vystudovala třeba FSS, pomohlo by jí to na trhu práce? ![]()
Smažit hranolky v KFC může i bez bezcenného titulu.
Příspěvek upraven 15.05.20 v 08:34
@lucenka píše:
To není zakaldatelka… Došly kytky pro anonymy a jede se od začátku
Tak to potom jo.. ![]()
@PetraJ píše:
Zakladatelka asi neví, jak tady fungujou anonymy.
A další co neví, že kytiček je omezené množství a po čase se opakují
hlavně, že se dá kopnout a přitom shodit sama sebe ![]()
@PetraJ píše:
Tak to potom jo..
já to nejdřív otestovala pokusným anonymem a dalo mi to slunečnici, která je druhá v pořadí
admini by meli ten systém kytek ještě nějak vylepšit, třeba když se začnou opakovat, tak k nim přidat číslo ![]()
@lucenka píše:
To není zakaldatelka… Došly kytky pro anonymy a jede se od začátku
Já myslím, že jich tu tolik nebylo. Nebo ano?
@lucenka píše:
No vidíš a pracovní návyky mám lepší než ty, které pracují třeba od 18. Za celou dobu, co pracuju, tak jsem si brala jen týden ošetřovačku, nezdrhnu zaměstnavateli na MD. O tom, jaké bude mít člověk pracovní návyky opravdu nevypovídá seznam pracovních pozic uvedených v životopise.
Takze ty sve pracovni navyky hodnotis lepe jen na zaklade toho, ze sis vzala jednou v zivote OCR a nesla ze zamestnani na MD? Tak to jo, tak radsi jako bezdetna vubec nepracovat, nasledne sedet s detmi doma, nez se budou mociv v priprade nemoci hlidat sami, a pak se tim kasat skoro ve 30ti pred prvnim zamestnavatelem, ze proto jsi lepsi nez bezdetna zkusena adeptka. Teda, vlastne byste se o takovych vecech na pohovoru ani bavit nemohli, je to prece nezakonne a mohl by si tim u tebe udelat skraloup hned na zacatku.
Příspěvek upraven 15.05.20 v 08:42
@divine woman píše:
Já myslím, že jich tu tolik nebylo. Nebo ano?
Bylo, zkusila jsem anonym a dalo mi to slunečnici, která je druhá v pořadí
@JensonB píše:
Takze ty sve pracovni navyky hodnotis lepe jen na zaklade toho, ze sis vzala jednou v zivote OCR a nesla ze zamestnani na MD? Tak to jo, tak radsi jako bezdetna vubec nepracovat, nasledne sedet s detmi doma, nez se budou mocit v priprade nemoci hlidat sami, a pak se tim kasat skoro ve 30ti pred prvnim zamestnavatelem, ze proto jsi lepsi nez bezdetna zkusena adeptka. Teda, vlastne byste se o takovych vecech na pohovoru ani bavit nemohli, je to prece nezakonne a mohl by si tim u tebe udelat skraloup hned na zacatku.
Ne neohodnotím to jen na základě toho. Jen jsem psala, že to nemusí mít žádnou vypovídací hodnotu. A zakaldatelka pracovat chce, takže je dost mimo z ní dělat vyžírku, co bude jen sedět doma. A i kdyby jen seděla doma a chlap ji živil, tak nám do toho může být kulový
@lucenka o tvych pracovnich navycich svedci mnozstvi casu straveneho na epipi ![]()
Příspěvek upraven 15.05.20 v 08:54
@lucenka píše:
Ne neohodnotím to jen na základě toho. Jen jsem psala, že to nemusí mít žádnou vypovídací hodnotu. A zakaldatelka pracovat chce, takže je dost mimo z ní dělat vyžírku, co bude jen sedět doma. A i kdyby jen seděla doma a chlap ji živil, tak nám do toho může být kulový
A na to si prisla jak, ze zakladatelka pracovat chce?
Zkouška