Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@1simona1 píše:
JInak holky, teda když jsem už tak upřimné, tak máte období, nebo stres kdy vyloženě prdítě ze stresu??? Já osobně jak jdu ke gyndařovi tak to je konečná![]()
já to samý se zubařem
…ale u gyndaře je to rizikovější…to máš blbý ![]()
@ja_Lena A tak dobře jenom si musím zajít koupit do Billy ředkvičky..Snad je nebudou mít vyprodané…
![]()
@1simona1 píše:
JInak holky, teda když jsem už tak upřimné, tak máte období, nebo stres kdy vyloženě prdítě ze stresu??? Já osobně jak jdu ke gyndařovi tak to je konečná![]()
právě jsi mi něco připoměla, takto si sedím na koze on mi tak kouká a já si chci prdnout tak to držím a pustím takovýho toho tichýho smradlavýho prda
![]()
@1simona1 píše:
Jako to bylo absolutně neplánovanéto jsme se natáhla do kabelky pro mobil a bylo to, jsem myslela že to snad ani neskončí
ty jsi teda hvězda jasná ![]()
@Komteska80 Ale já fakt nevím, proč se mi jindy prdět nechce, prostě jen na wc, možná v noci
…až se uvolním
…chlap nic neříkal tak nevím, to jen vržu zubama, ale za to příšerně… ![]()
@Komteska80 píše:
já to samý se zubařem…ale u gyndaře je to rizikovější…to máš blbý
Jo, ot se dycky snažím vyprdět v šatně, a pak se jen modlím aby to nevyletělo zrovna při kontrole mého podvozku ![]()
Necetla jsem celou diskuzi, ale po x letech vztahu prdime vsichni..hlavne rano kdyz se vstava, nejdriv tata, pak ja, potom deti, vsichni se njdriv vrtime, pak prdime a pak vstavame a stridame se na trune
, tata ma smulu, musi chodit jako posledni..
jinak kdyz jsem doma a jde na me prdeni, normalne prdnu, uz to nijak neresime, ale po porodu jsem mela sileny potize a kolikrat mi to ujelo i venku..nastesti za mnou zrovna nikdo nesel..
Po topinkách se taky dobře prdí, ale po čerstvém chlebu…To je taky bomba prdů..
![]()
@Prcek88 píše:
právě jsi mi něco připoměla, takto si sedím na koze on mi tak kouká a já si chci prdnout tak to držím a pustím takovýho toho tichýho smradlavýho prda![]()
![]()
![]()
![]()
@Prcek88 píše:
právě jsi mi něco připoměla, takto si sedím na koze on mi tak kouká a já si chci prdnout tak to držím a pustím takovýho toho tichýho smradlavýho prda![]()
![]()
![]()
![]()
@Komteska80 píše:…já zase slejzala z tý kozy a jak se ve mě hrabal, natlakoval mě tam dole a já pak ucházela při chůzi
…tak mu říkám, to ale nebylo odtamtuď, co si asi myslíte a on na to " já chápu, jsem přece gynekolog"
Asi jsou na to zvyklí chudáci ![]()
@Yamaha píše:
@Komteska80 Ale já fakt nevím, proč se mi jindy prdět nechce, prostě jen na wc, možná v noci…až se uvolním
…chlap nic neříkal tak nevím, to jen vržu zubama, ale za to příšerně…
taky skřípu zubama
…a nejen v noci…kdo mě nezná, tak vůbec nechápe, co je to poblíž mě za zvuky ![]()
@1simona1 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
všil jsem vyprska od smíchu, tohle je moje noční mora normálně
![]()
![]()
ale taky si mi připoměla, jak jsem byla na LSK tož doktor kontroloval břicho a jak mě prohmatával tak se ptá jestli mám plyny v pořádku a jak mě zmáčknul tak to vyletělo a sám si odpověděl že no, kokám že jsou v pořádku
![]()
Tohle se mi stalo po porodu
![]()
@Komteska80 píše:…já zase slejzala z tý kozy a jak se ve mě hrabal, natlakoval mě tam dole a já pak ucházela při chůzi
…tak mu říkám, to ale nebylo odtamtuď, co si asi myslíte a on na to " já chápu, jsem přece gynekolog"
Zatím jsem se tu s vámi děvčata vyprděla a musím nakoupit, ale až se vrátím tak si s vámi ráda opět pěkně zaprdím..
![]()