Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Komteska80 píše:
A to jsem se pak takhle reprezentovala při prvním sexíku s mým součas. přítelem…on chudák do tý doby žádný pipinózní prdění neznal a já ho při tom sexíkování tak nádherně pipinózně pokřtila
…jeho životní zkušenost s takovouhle situací
@Bibušenka píše:
Krásný téma
jsem ráda, že nejsem jediná..
ano chlap si zaser… a ještě se tomu směje, sama jsem mu to nabídla.. a využil
ale já si chodím ulevit jinam, kde to není slyšet. nevím, asi blok.. ale já to před ním prostě nevypustím![]()
nebo prostě.. držím no
nikdy jsem to před nikým " cizím " neudělala.. Jen před mamkou, ani před babičkou.. aasi bych se měla léčit
@mařenkaa píše:
@Komteska80asi to tak začnu praktikovat
@mařenkaa píše:
mam to stejně, vždycky si du „odprdnout“ když je někde mimo, nebo to svedu na chudinku malouale jednou jsem to nenápadně foukla pod deku a on ji zrovna odkryl, že se chce ke mě přitulit
Holky…jsem teď sama doma, tak si musím naprdět do zásoby, abych měla vybráno až se mi polovička vrátí domů ![]()
Tak to vypadá, že nám dnes došly prdy…nu což..až si nastřádáme přes noc prdy tak se tu zítra opět společně vyprdíme…
![]()
Tak čusbus všem a děkuju za fajn odpolko a večer…
![]()
Teď už taky „zapRdnu“ do postele…
dnes ji mám céééélou pro sebe ![]()
Přeji vám všem krásnou uprděnou dobrou noc..a zítra naprděnou…
![]()
Na začátku vztahu jsme to před sebou nedělali, ale teď už to nějak neřešíme. Někdy to prostě člověk někam jinam nestihne. Ale pokud to jde, tak jdu třeba na wc. Přítel ten to neřeší.
@Komteska80 aha.. no tak to asi představy o prdění za " pár let " můžu zahodit hele ![]()
Tak asi budu vyjímka - se souč. manželem se snažíme před sebou neprdět. Naštěstí oba prdíme hodně vyjímečně (snažíme se jíst dost zdravě, tak to v těch střevech moc „nezahnívá“ ). A jsem tomu ráda - u ex to došlo tak, že s ním nebylo možno být v jednom pokoji, prděl pořád, strašně smrděl, časem už se z něj stalo fakt pra. e, do sprchy jsem ho nutila, záchod jsem po něm věčně uklízela já - naprosto se mi zprotivil, a bylo mi z něj už blbě.. A pak měl pocit, že když chce sex, tak po něm musím celá nažhavená vystartovat, protože je tak sexy… brrr…
Sorry za inko..
@Bibušenka píše:
@Komteska80 aha.. no tak to asi představy o prdění za " pár let " můžu zahodit hele
a proč chceš představy o budoucím prdění zahazovat
?
@Komteska80 tak když vy jste spolu už 4 roky… a nic.. težko se to prolomí u mě ![]()
No, co moje babička a děda před sebou neprděli, chodili na dvůr. Akorát měli štěstí, že se nenarodili o půl století později, nějak si nedovedu představit, kdyby bydleli v paneláku ![]()