Rodině vadí má nadváha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
26.12.14 10:19

@aaababy
Zvykla jsem si mluvit pravdu, je to pohodlnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
26.12.14 10:27

@farska
a tu váhu (90kg) máš ve svalech a kostře??? Mám kamarádku ta má 90kg, ale je i vysoká asi 180cm. Takže ona je spíš taková statná kobyla, sportovní typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.12.14 10:27
@Lynette píše:
@Krasavicaa Už chápu tu ježibabu u tvého nicku :palec:

A kde to napsala???

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
26.12.14 10:35
@Tinkka píše:
To ze Ti lekarka na morbidni obezitu nic nerekla je jedna vec, ze hazardujes se svym zdravim je vec druha a ze se tim jeste chlubis to je vec treti! Kazdy sveho stesti (zdravi) strujcem a Ty s takovou vahou zrejme dlouho zdrava nebudes, bohuzel :nevim:

No tak asi se tim moc nechlubi, kdyz to pise jako anonym. Mne nekdo rict, ze vypadam jako prasnice alias slusne zaobaleno jako Halina Pawlowska, tak urychlene zacnu se sebou neco delat, vazit pri 160cm 150 kg je morbidni obezita a dotycna musi vypadat jak neforemna koule s malou hlavickou a uprimne jeji praktickou lekarku by mela rychle vymenit a vzit si zadanku na obezitologii… :roll:

A veta, ze kila umi nosit mne rozsekava - zadna tlustoska kila nosit neumi, to si jen tak uboze lze do kapsy. Zarazi mne, ze vubec nema strach o sve zdravi a o to, jestli se treba dozije maturitniho plesu svych deti a kdyz, tak tam bude pretejkat pres zidli a ani si nazatancuje a detem zkazi i fotku s kouli alias vyzranou dvousetkilovou matkou… :poblion: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
26.12.14 10:38
@Hanka1 píše:
No tak asi se tim moc nechlubi, kdyz to pise jako anonym. Mne nekdo rict, ze vypadam jako prasnice alias slusne zaobaleno jako Halina Pawlowska, tak urychlene zacnu se sebou neco delat, vazit pri 160cm 150 kg je morbidni obezita a dotycna musi vypadat jak neforemna koule s malou hlavickou a uprimne jeji praktickou lekarku by mela rychle vymenit a vzit si zadanku na obezitologii… :roll:A veta, ze kila umi nosit mne rozsekava - zadna tlustoska kila nosit neumi, to si jen tak uboze lze do kapsy. Zarazi mne, ze vubec nema strach o sve zdravi a o to, jestli se treba dozije maturitniho plesu svych deti a kdyz, tak tam bude pretejkat pres zidli a ani si nazatancuje a detem zkazi i fotku s kouli alias vyzranou dvousetkilovou matkou… :poblion: :zed:

Přesně moje řeč :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
mag
12874
26.12.14 10:40
@farska píše:
@aaababy
Zvykla jsem si mluvit pravdu, je to pohodlnejsi.

A kolik měříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.12.14 10:43
@Krasavicaa píše:
Přesně moje řeč :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

Musim dodat, ze se neustale pri stejne vysce 160 cm potykam s nadvahou, jelikoz u prcku je kazdy kilo hned videt…ale snazim se drzet v urcitem vahovem useku a proste se drzet a pres urcitou vahu uz proste nejit, i kdybych mela hladovet… Naposledy jsem se zhrozila u fotek z letni dovolene, od zari jsem upravila jidelnicek a 8 kg dole a co mne tesi, ze si toho vsimnou i lidi v zimni bunde- je to znat na obliceji :palec:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
26.12.14 10:45
@aaababy píše:
@farska pri 90kg mas vel.40??? To je blbost!!

Taky si to myslím… Min. 44… spíš 46 :-)

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
26.12.14 10:47
@Hanka1 píše:
Musim dodat, ze se neustale pri stejne vysce 160 cm potykam s nadvahou, jelikoz u prcku je kazdy kilo hned videt…ale snazim se drzet v urcitem vahovem useku a proste se drzet a pres urcitou vahu uz proste nejit, i kdybych mela hladovet… Naposledy jsem se zhrozila u fotek z letni dovolene, od zari jsem upravila jidelnicek a 8 kg dole a co mne tesi, ze si toho vsimnou i lidi v zimni bunde- je to znat na obliceji :palec:

Já se taky pustila do boje s kily :-) Nechci být 100kg prasnice :-) Za 5 měs je dole 17kg :-) Ještě mám min.10kg před sebou, ale to už dám :-) Já nehledám důvody proč to nejde :-) Vždy to jde, jen se musí chtít :-) Na mě už to poznají taky všichni :-)
A nejvíc mě potěšila tátova přítelkyně na Štědrý večer :-) Prý už jsem skoro poloviční :-) :dance: :dance: :dance: :dance: Což je sice přehnané, ale každá chvála těší :-)

• Citovat
  • Upravit
1272
26.12.14 10:47
@Krasavicaa píše:

Asi taaaak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.14 10:56

Nečetla jsem celou diskuzi, ale myslím si, že vadit ti to rozhodně vadí a smířená se svou váhou nejsi. Kdyby si byla, nemůže tě to rozhodit, já kdybych byla smířená a někdo měl narážky, tak si z, toho nic nedělam a na oplátku mu vyčtu třeba jeho pleš :-D a tim by to pro mě haslo. Navoc, každá ženská se chce líbit. Při tvé výšce 90 kilo ještě není nic morbidního, ale i tak.. jsi vážně spokojená? Vážně nemáš sebemenší problém se svlíknout do plavek? Vážně nemáš problém při akupování oblečení? Ani jednou si se nezastyděla při sexu? určitě ano.. tak ti dám jednu radu, sice píšeš že zhubnout nechceš, ale očividně ti vadí narážky okolí… TAK ZHUBNI… ZHUBNI, UDĚLEJ ZE SEBE KOČKU A VYTŘI JIM ZRAK.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.14 11:03
@Krasavicaa píše:

Naprostá hovadina… já při váze 80 kg nosím 44 narvala bych se i do 42 ale mam soudnost…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.14 11:04
@Anonymní píše:
Naprostá hovadina… já při váze 80 kg nosím 44 narvala bych se i do 42 ale mam soudnost…

Tedy pardon reaguji na to, že ty píše že má při 90 kilech velikost 40

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
26.12.14 11:09
@Anonymní píše:
Tedy pardon reaguji na to, že ty píše že má při 90 kilech velikost píše: Více

No právě :-) Taky si myslím, že je to blbost…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.14 11:19
@Krasavicaa píše:
No právě :-) Taky si myslím, že je to blbost…

vždyt jo, jak řikam já mam 80a velikost nosím 44 je fakt, že bych oblíkla i 42, ale lepší volnější než se napresovat do menšího a nechat všude všechno vylejzat…:-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová