Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ospalámyš píše:
Mě svrbí klávesnice jen když zahlédnu slovo „kort“ nebo vylepšenu verzi „kord“. To se fakt musím ovládat, abych si nehrála na učitelku pravopisu
Tak to uplne nesnasim. A hodne malo lidi umi napsat kór. A taky mam alergii na hold x holt. Ale prechazim to, bych trapcila a jeste k tomu nedelala nic jinyho. ![]()
@lolink píše:
Tak to uplne nesnasim. A hodne malo lidi umi napsat kór. A taky mam alergii na hold x holt. Ale prechazim to, bych trapcila a jeste k tomu nedelala nic jinyho.
Zajímavý, že holt a kór jsou tu tak oblíbený, v běžné řeči se s tím tolik nesetkávám ![]()
@Ba-stet ja to pouzivam v reci hodne. Ale asi jsem jedna z mala, to je fakt.
@lolink Já docela používám holt, ale nikoho dalšího v reálu neznám. Kór vůbec, místo toho mám asi zvlášť ![]()
@Ba-stet píše:
@lolink Já docela používám holt, ale nikoho dalšího v reálu neznám. Kór vůbec, místo toho mám asi zvlášť
U nas se obojí říká hodně. Co ale vystreluje z pantoflí mě je takovej nejakej pro mě novej nešvar, kdy místo ‚se‘ pisou ‚jse‘, misto ‚si‘ ‚jsi‘, to je na mě už moc velkej hardcore a mam problém to neokomentovat… ![]()
@lebambule píše:
U nas se obojí říká hodně. Co ale vystreluje z pantoflí mě je takovej nejakej pro mě novej nešvar, kdy místo ‚se‘ pisou ‚jse‘, misto ‚si‘ ‚jsi‘, to je na mě už moc velkej hardcore a mam problém to neokomentovat…
Já zase zírám na „něma“ místo „nima“ - „od té doby s něma nemluvím“ ![]()
@Ba-stet píše:
Já zase zírám na „něma“ místo „nima“ - „od té doby s něma nemluvím“
korektně je to s nimi ![]()
@lebambule píše:
U nas se obojí říká hodně. Co ale vystreluje z pantoflí mě je takovej nejakej pro mě novej nešvar, kdy místo ‚se‘ pisou ‚jse‘, misto ‚si‘ ‚jsi‘, to je na mě už moc velkej hardcore a mam problém to neokomentovat…
https://www.emimino.cz/…rankovani/2/
toto je na úrovni „tchyně“. nemaj to ty holky bez sebevědomí jednoduché ![]()
@lolink píše:to dela na instaci Partlova, pise hodne hovorove a ja se vzdycky smeju, jak se tam najde minimalne jeden a opravi ji.
To je možný, u ni bych pochopila provokaci, horší je, ze to je videt i tady a je to myšleno smrtelně vážně…
@PaníKadrnožková píše:
Schvalne, aby specialne ji ponizila!Jako kdyz chces rozbesnit dite, tak si postav 2 staje z bilych konicku - Narcius a Napoli a tu hnedou s Lady Anne. Sice za 5 kol zkrachujes, zato haranti ti to do smrti neodpustej
To jako bacha, taková kartička „zpět na poslední políčko ve hře kůň Napoli…“ dokáže nasrat. Mě to párkrát stálo vítězství, když tam byl červený žeton
@Modesta píše:
To jako bacha, taková kartička „zpět na poslední políčko ve hře kůň Napoli…“ dokáže nasrat. Mě to párkrát stálo vítězství, když tam byl červený žeton
No, to ja vim
ale nejdriv si na nej musis vydelat. Dostij stoji 1000? Mozna vic, takze si na nej nevydelas prohlidkama staji Gavorky a Fantomka
![]()
Tak do začátku máš myslím 4 tisíce a za každé projití startem 2. Ale chápu, jak to myslíš - u nás většina první kolo nic nekupovala a všichni jeli hrrr úprkem na konec ![]()
Ale mít všechny trenéry a žluté koně, to byla smrtící kombinace v každém kole. Tam máš dost velké % pravděpodobnosti, že na něco stoupneš