Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
112
18.7.14 11:05

@Muflu
To je divné, že ti Dr. neudělal žádné testy, nesledoval OVU, nic :nevim: Ani třeba hormony a tak? To dělají na gyndě běžně. Je dobře, že měníš doktora, někteří by fakt zasloužili :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
18.7.14 11:09

@Sofia 82
Jú, vy se máte :-) My asi budeme tento víkend trčet doma. Právě jsem přišla z laseru (nechávám si odstranit tetování)a pár dní budu mít zamaštěnou celou lopatku a nesmím teď ani na slunce.

O kamenech jsem neslyšela, ale proč to nevyzkoušet, že :) Co je ten Onyx?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
18.7.14 11:12

Holky, žádný stres ohledně věku :-) Kamarádka měla první ve 36 a je uplně v klidu, teď čeká druhé a je jí 39. Říkala, že je v tomto věku mnohem klidnější a víc si to užívá, než kdyby měla někdy v 25 letech. Taky čekali, až koupí a zařídí byt, bude mít jistotu v práci a tak, aby se měla kam vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.7.14 11:22

@kasinka jůů kolik Tě vyjde to odstranění - vím, že to je podle velikosti atd, ale tak orientačně - mám 3 tetování a jedno bych si nechala ráda odstranit - mám ho na břiše a jak přibírám, je to hnusný :roll: kolikrát jsi byla na laseru atd atd, klidně napiš do SZ jestli nechceš psát normálně sem.. Kujuuuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.7.14 11:25

@kasinka přesně jak píšeš, já jsem člověk který musí mít jistotu a i teď když jsme zajištění - přítel má byt a já budu mít dva pidibaráčky tak mám někdy strach, abychom to zvládli - mít dítě ve 20ceti tak nevím jak bych to zvládala. Prostě potřebuju jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
18.7.14 11:45

@Ginuš
Stojí to celkem hodně, já mám na pravé lopatce tetování, které bylo celkem malé, ale protože jsme si ho dávali s bývalým partnerem, tak jsem si ho pak nechala předělat. No a to už se hodně zvětšilo. Chtěla jsem si to malé nejdřív nechat odstranit, ale v ČR ještě neměli ten správný laser, po kterém yb nezůstaly jizvy - nebo jsem to nikde nenašla. Ale před půl rokem jsem začala pátrat znovu a objevila jsem ho ve Zlíně :-) Mám ho kousek, tak super.
Ohledně ceny - první 3 sezení stály 2.500 Kč každé, pak 2.000 a dneska jsem platila 1.500. Postupně mizí, tak už toho není tolik potřeba. Dneska jsem byla po 5. a jsem asi v půlce + k tomu si kupuješ mastičky a krytí.
Jo a taky to celkem dost bolí, ale dá se to přežít. Ty máš na břiše malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
18.7.14 11:47

@Ginuš
Taky potřebuju nějakou finanční jistotu. Znám teda i holky, které do toho vlítly po hlavně, ale teď si pořád stěžují, jak na nic nemají peníze. Ta kamarádka už je finanče zajištěná a můžou si dovolit i chůvu, takže má čas i na sebe a pak je v pohodě :-) Taky bych ráda paní na hlídámí, tak manžela připravuju, jaké pálky přijdou. Moc nadšeně se netváří, ale tak co nadělám. Strašně moc se těším, až budeme mít mimi, ale nechci ztratit i samu sebe.
Budeš mít 2 domky? To jsi celkem za vodou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
18.7.14 11:51

@Ginuš
tady je odkaz, kam chodím
http://www.lasercentrum.cz/…etovani.html
Píšou tam, že se chodí po 2 měsících, ale já chodím po měsíci, rychle se mi ten zákrok hojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
18.7.14 11:53

@Ginuš
Jo a taky záleží na tom, jakou máš barvu pleti. Já jsem uplně bílá, takže by to mělo zmizet uplně. Kdo je tmavý typ, tak mu můžou zůstat takové bílé obrysy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
18.7.14 12:12

@kasinka teď jsem se dozvěděla, že tam chodila holčina, že se snaží dva roky a nejde jim to a on jí řekl, že má mladého partnera ať to neřeší, neudělal jí žádně vyšetření :pocitac: :pocitac: :pocitac: šla jinam a partnerovi zjistili špatné spermio, fakt kretén :cert: :cert: :cert: jenže já tam chodila jen na preventivky a to člověk nezjistí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
18.7.14 12:13

@kasinka kolik tě stálo odstranění tettování, mám taky, asi 10 let ale zatím jsem nadšená :dance: :dance: :dance: taky mám na lopatce, ale až budu starší, tak o tom přemýšlím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
18.7.14 12:15

@kasinka
Moc dekuju za privitani;) no, ja si prave myslim, ze spis ne.. I na gynde mi dr rekla, ze sice se rika, ze vydrzi i dele, ale vic nez dva dny urcite pry ne. Ze pry se skutecne da otehotnet pouze dva dny v cyklu. Takze jsme si rekli, ze s tim zkusime pristi mesic tak nejak pocitat a uvidime. Jeste premyslim o spermiogramu, abychom meli jistotu, ze je tam vse ok:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
18.7.14 12:15

@kasinka aaaaa už jsem to dočetla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
18.7.14 12:17

@Ginuš
Jaaaj, to mrzi, to podezreni. Snad to bude brzo v poradku!!! Urcite ano!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.7.14 12:25

@kasinka děkuji moc za info, tak asi bych do toho šla po dětech… Jojo pidibaráčky - jeden je 3+1 cca 100metrů a druhý bude 3kk cca 60metrů. My budeme v tom 60metrovým a jednu místnost budeme mít v tom starém - takže budeme užívat cca 80 metrů. Jako jsem za to ráda, ale hoodně jsem se na to nadřela, měla jsem 2 a někdy i 3 práce atd. Takže moc dobře znám váhu peněz :lol: trvalo mi 13 let tohle vše vybudovat :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí