Váš věkový rozdíl?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
23.5.16 23:39

Přítel je starší o 13 let a naprosto si rozumíme. Co bude za 20 nebo 30 let opravdu neřeším. Kde mám záruku, že já, ač jsem mladší, tady třeba za těch 20 let budu? V mém okolí je bohužel nemálo případů, kde umírají lidé okolo 40 či 50 (a nejsou to dlouhodobé nemoci - jen jdou do práce a už nepřijdou). To samé platí o nemocech, nikde není psané, že když je starší, automaticky bude nemocnější. Žiji přítomností a užívám si úžasného vztahu s chlapem, který ví co od života chce. Neřeším budoucnost za 30 let, když se jí nemusím ani dožít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
23.5.16 23:49

Můj milej je starší o rok a půl, a jsme pro sebe první manželství. Předtím jsem byla pět let s chlapem o osm let starším. myslím si, že spíš než na věku záleží na duševním rozpoložení. mám okolo páry s celkem velkými rozdíly a taky to klape, jen si musí mentálně sednout. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
24.5.16 08:52
@Smiwill píše:
Přítel je starší o 13 let a naprosto si rozumíme. Co bude za 20 nebo 30 let opravdu neřeším. Kde mám záruku, že já, ač jsem mladší, tady třeba za těch 20 let budu? V mém okolí je bohužel nemálo případů, kde umírají lidé okolo 40 či 50 (a nejsou to dlouhodobé nemoci - jen jdou do práce a už nepřijdou). To samé platí o nemocech, nikde není psané, že když je starší, automaticky bude nemocnější. Žiji přítomností a užívám si úžasného vztahu s chlapem, který ví co od života chce. Neřeším budoucnost za 30 let, když se jí nemusím ani dožít :lol:

Možná se budete divit, jak to jednou uteče. Jinak nejde jen o nemoci, ale stárnutí sexualit je značně rozdílné. Nemusí člověk hned umírat, aby byl na ledacos nepoužitelný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
24.5.16 11:13

Podle mě všechny co tu píšete jak je báječný mít staršího chlapa jak ví co chce a je soběstačný a oduševnělý tak si nepřipouštíte jaké to bude až tyhle všechny vlastnosti pominou což je logické a nevyhnutelné. Čeká to každého nikdo se tomu nevyhne ať je nyní skvělý a báječný partner.

Nechci být zlá to vůbec ne jen říkám jak to prostě bude.
vám bude 50 což pro ženskou není žádný věk to zabalit, ale doma budete mít starého pána.
Není to o tom že by jste ho přestaly milovat jen říkám aby jste se na to psychicky připravily protože to nebude lehký.

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
24.5.16 15:43

Můj přítel je starší o 6 let a je to první chlap, co je o tolik starší. Jinak jsem měla samé stejně staré, max. o rok, nebo dva starší a myslela jsem si, že třeba se starším by nebyla taková legrace a byl by moc vážný. Ale pak jsem zjistila, že tohle o věku není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
24.5.16 15:55
@Ilusion píše:
Můj přítel je starší o 6 let a je to první chlap, co je o tolik starší. Jinak jsem měla samé stejně staré, max. o rok, nebo dva starší a myslela jsem si, že třeba se starším by nebyla taková legrace a byl by moc vážný. Ale pak jsem zjistila, že tohle o věku není :)

O věku to není jen do určitého věku ženy. A toho muže v podstatě taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
24.5.16 15:57

@Heinich teď teda přesně nevím, jak to myslíš :) jako že se staršíma lidma už žádná sranda není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
24.5.16 15:59
@Ilusion píše:
@Heinich teď teda přesně nevím, jak to myslíš :) jako že se staršíma lidma už žádná sranda není?

Jen že od určitého věku přestává být věk „jen číslo“. Mnoho žen se staršími muži to zjistilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
24.5.16 16:04

@Heinich což to já si taky myslím. Nedovedu si představit mít třeba o 15 let staršího chlapa, protože v určitým období může být všechno v pohodě, ale dřív nebo později se ten věkový rozdíl rozhodně projeví. Ale 6 let podle mě žádný velký rozdíl není, myslím že je to tak akorát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
24.5.16 16:12

Mam mladsiho, ale jen o tyden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24259
24.5.16 16:21

Tak asi zalezi, v kterym veku si toho chlapa hledas a na co. Ja hledala v 46, tak jsem sahla po mladsim o 7,5 let. Sex perfektni a 40kg pytel cementovyho poteru taky unese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
worship
24.5.16 22:27
@Arturie píše:
Tak asi zalezi, v kterym veku si toho chlapa hledas a na co. Ja hledala v 46, tak jsem sahla po mladsim o 7,5 let. Sex perfektni a 40kg pytel cementovyho poteru taky unese.
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí