Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@janfra píše:
Vidíš a pro někoho je to zcela normální, potká ženskou či chlapa a řeknou si, ty jo s tou bych si to rozdal a my jsme podle nich divní.
To je asi nějakej dobrodruh co rád nový kamarády na svym těle, jsme jiný a vůbec mi to nevadí ![]()
Holky, neurážejte mi ho (ten časák myslím
) Jasně že to není nic, co vás intelektuálně obohatí, ale na relax a vypnutí v poho. Možná jsem měl radši napsat délku mého nádobíčka, vyšlo by to líp
Ale nebojte, i když čtu Maxim, dá se se mnou hovořit o víc věcech, takže neumím jen věty typu: „Hele, kozy!“, „Chci sex!“ nebo „Mám hlad!“ Asi jsem se yntelektuálně odkopal (ta hrubka je úmyslná
)
@janfra píše:
Vidíš a pro někoho je to zcela normální, potká ženskou či chlapa a řeknou si, ty jo s tou bych si to rozdal a my jsme podle nich divní.
Nejsi divná, vidím to stejně, jen ta představa bolí. Zároveň ale druhé pohlaví vnímám dost silně, to tak prostě je. Pravda je i to, že kvůli tomu neselžu, protože se řídím svými celkovými názory a zásadami. Na nevěru mám názor hotový. Je to komplikovanější v tom, že nevěry a jejich příčiny jsou různé, nelze to paušalizovat. Někdy bych nevěru pochopila, někdy dokonce doporučila, ale ostatní nevěry (o těch je obvykle řeč) bych odsoudila jako úplně zbytečné, trapné, zraňující a likvidující rodinu.
@Ploskutáček píše:
Holky, neurážejte mi ho (ten časák myslím) Jasně že to není nic, co vás intelektuálně obohatí, ale na relax a vypnutí v poho. Možná jsem měl radši napsat délku mého nádobíčka, vyšlo by to líp
Ale nebojte, i když čtu Maxim, dá se se mnou hovořit o víc věcech, takže neumím jen věty typu: „Hele, kozy!“, „Chci sex!“ nebo „Mám hlad!“ Asi jsem se yntelektuálně odkopal (ta hrubka je úmyslná
)
Neurážíme
ale trošku podkopal no
neuděláš nic
Klidně si rýpni do ženských časáku, to taky není žádná hitparáda ![]()
Příspěvek upraven 18.05.16 v 17:24
@janfra píše:
Tak to ale není. Nekoukám po chlapech na ulici a neslintám po nich. Ale v okruhu přátel/známých je pár mužů, kteří by se mi líbili a u kterých mio sexuální fantazie a zvědavost občas pracuje, ale neb jsem zadaná a oni většinou také, mám smolíka (dobrovolně, přítele mám ráda a nechci o něj přijít).
@Ploskutáček píše:
Holky, neurážejte mi ho (ten časák myslím) Jasně že to není nic, co vás intelektuálně obohatí, ale na relax a vypnutí v poho. Možná jsem měl radši napsat délku mého nádobíčka, vyšlo by to líp
)
ve všem máš pravdu
@kaminky píše:![]()
ve všem máš pravdu
To je holka šikovná, tyhle příspěvky se mi čtou krásně
Dík, píšu ti bod. Zatím vedeš. Vítězka obdrží mnou vlastnoručně podepsanou fotografii o rozměrech 120×200 cm, vhodnou jako dekoraci ložnice ![]()
@janfra píše:
tak nejde ani o tu myšlenku, rozdat si to… ale je fakt, že u některých chlapů mi ani nezajímá jaký mají p.ro.
@káťa píše:
Nekoukám po chlapech na ulici a neslintám po nich.
Ty hormony se ale nedají moc ovládat, za to člověk nemůže. Jako žena to víc nebudu rozvádět, aby to nevypadalo blbě. Nicméně tohle není argument pro nevěru. Pořád čtu, jak jsou muži vizuálně vzrušiví a mají potřebu lovit. Jen to ve skutečnosti jen směšná výmluva. Věrnost je rozhodnutí, je to postoj a je to zodpovědnost. Vychází z celoživotních zkušeností a z postojů k partnerovi, manželství a rodině celkem.
@Ploskutáček píše:
To je holka šikovná, tyhle příspěvky se mi čtou krásněDík, píšu ti bod. Zatím vedeš. Vítězka obdrží mnou vlastnoručně podepsanou fotografii o rozměrech 120×200 cm, vhodnou jako dekoraci ložnice
Díky, máme prázdnou zeď, kam jsem chtěla dát obraz. Manžel bude mít jistě radost. ![]()
@Ploskutáček píše:
To je holka šikovná, tyhle příspěvky se mi čtou krásněDík, píšu ti bod. Zatím vedeš. Vítězka obdrží mnou vlastnoručně podepsanou fotografii o rozměrech 120×200 cm, vhodnou jako dekoraci ložnice
Já prosím odstupuju ze soutěže, děkuji
![]()
@kaminky píše:
Díky, máme prázdnou zeď, kam jsem chtěla dát obraz. Manžel bude mít jistě radost.
Manžel? V tom případě beru zpět, mám celkem dost přísný pohled a v ložnici bych vás svými vypouklými zornicemi stresoval
Popřeju ti proto zde na fóru svou virtuální pravačkou. P. S. Proti manželům obvykle nic nemám ![]()
@janfra píše:
Dobře, ale právě Honza psal, že by je nejraději ojel a na to jsem reagovala, že tohle by mi vadilo hodně, ale že to neudělá jenom proto, že má někoho doma. Kdyby napsal, že se mu líbí i jiné ženy, to je normální.Příspěvek upraven 18.05.16 v 17:33
Ne nadarmo se rika, ze urcite informace mas filtrovata ty profiltrovana infa nasledne citlive davkovat
.
@Ploskutáček píše:
Nemohla bych pripadne pozadat o vytvarne zpracovani tebe jako netopyra voyaera v Beverly Hills
?
@Callipo90 píše:
Já prosím odstupuju ze soutěže, děkuji![]()
Jasný, Callipo90 - škrtám si
Někdo další se chce odhlásit z (p)otřesu ploutví, případně z velkoformátové ložnicové fotky? Lze si vybrat zátiší - basu piv, mé tělo obsypané propiskami a tak podobně ![]()
@Callipo90 píše:Člověče, já jeden čas četla Maxim hodně. Nosila jsem ho domů jakože velkoryse chlapům, oni koukaly na slečny a já si četla ty články mezi fotkama.
Neurážímeale trošku podkopal no
neuděláš nic
![]()
![]()
Klidně si rýpni do ženských časáku, to taky není žádná hitparáda
Příspěvek upraven 18.05.16 v 17:24